Kendisine yapılan iyiliği unutandan değilde; unutmadığı halde nankörlük yapan insandan korkacaksın.. İyi gecoo 🥳💅🏻

Kendisine yapılan iyiliği unutandan değilde; unutmadığı halde nankörlük yapan insandan korkacaksın.. İyi gecoo 🥳💅🏻

Belli bir ölçüde evet affedilebilir. Fakat o ölçünün dışına çıkılmamalı aksi takdirde ilişki bitmeye mahkumdur. Sağlıklı bir ilişki sürdürülemez böyle. Tıpkı benim başıma gelen gibi... Askerde kız arkadaşım için yaptığım fedakarlıkları, o ilişki için seve seve verdiğim emekleri görmezden gelmesi gibi.
İlişkide emeği görmezden gelmek, affedilmesi zor ve karmaşık bir konudur. Bu durum, ilişkinin türüne, tarafların kişiliklerine ve yaşanan olayın bağlamına göre değişebilir. Emeği Görmezden Gelmenin Nedenleri: İletişim Eksikliği: Taraflar arasındaki iletişim sorunları, birbirlerinin ihtiyaçlarını ve çabalarını anlamamalarına yol açabilir.
Empati Eksikliği: Karşı tarafın duygularını ve çabalarını anlamakta zorlanmak, emeği görmezden gelmeye neden olabilir. Bencillik: Kişinin kendi ihtiyaçlarına ve isteklerine odaklanması, partnerinin çabalarını göz ardı etmesine sebep olabilir.
Değer Bilmemek: İlişkideki emeğin değerini anlamamak, bu tür bir davranışa yol açabilir. Alışkanlık: Zamanla, yapılan çabaların doğal karşılanması ve takdir edilmemesi durumu ortaya çıkabilir.
Sadece ilişkiler değil Emek gösterilen her şeye saygılı duymak zorunda insanlar Yok öyle bir dünya Ben bir şey için emek vermişim çabalamışım ama o emeğim hiç görülüyor farklı taraflardan vuruluyor kesinlikle en kaldıramadığım şeylerden bir tanesi ki normal olan bir insan bunu kaldıramaz
Affedilmez nankörlük bencilliktir bu
Cevap
20Cevap
Affetmek yeniden aynı şeyleri yaşamak demektir gadası
Affedilmez ve ayrılmak gerektirir. Tek taraflı çaba olmaz
Affedilmez.
Bu arada lütfen moderasyon konusunda bir yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?
Çok teşekkür ederim başka bir mod arkadaş halletti. Ama size de çok teşekkür ederim ❤️
tek taraflı fedakarlık üzer yorar
karşı taraf bu fedakarlığı görüyor ama görmemezlikten geliyorsa adama koyar
ömür geçmez onunla
Emeği görmezden gelen net sevmiyordur, o saatten sonra zaten niye emek harcansın verirsin yola gider.
Bunu hiçe sayıp hareket edeni tutmak ahmaklıktır o sebeple sana ve senin uğruna fedakarlık gösterdiğin tutum davranışlara saygısı olmayın sal gitsin
Enerjimi , zamanımı boşa harcadığımı düşünüyorsam uğraşmam fazla
AffedilemezZ zaten bi erkek böyle yapıyorsa sevmiyordur. Dehle bi zahmet
Emeği verip değer alamadığın insanoğlu ise görmemek mantıklı olanıdır.
Biraz can sıkıcı olabilir konuşup halledilebilir ama affedilir ve düzelir bence bu
Nankörlük kısmen gözardı edilebilir ama sabır taşabilir
Benimde gözüm görmez onu kulağım sağır olur affetmek haddim değil ama hiç yakınımda olmasın öylesi
Ikiside aynı kapıya çıkıyor.
Emeği hor görenden hiç bir şey olmaz.
Affedilmez ama biz akillanmiyoruz maalesef
İyilik karşılıksız yapılır bence..
Her şey affedilir, nankörlük asla !
Emeği biriktirmek daha tehlikelidir
Affedilmez durum diyebilirim
Hayır nankörlük bence kabul edilmemeli
Değer görmediğin kalpte durmamak gerekir
Nankör insanı kimse çekemez gerek de yok
Bu 1 kere affedilebilir
Kesinlikle affedilmez.