NEDEN BOYLE ŞEYLER YAŞİYORUM?

Bayan arkadaşlara sormak istiyorum siz bilirsiniz şimdi ben yakin szaqnda babamı kaybettim beraber 5 yıl kanserle savaştık ne yazikki rahmetli oldu babamdan sonra da galericiyedim 7 yıl paramı kaybettim babamın bıraktığı annem ailem bana yüklendi yaw ne biliyim her şey işte ben eşimle şu an bı cocugumuz var 4 yıldır evliyim 2012 den bu yanada seviyorum sevgili iken çok kez ihanetw uğrarım yuttum kabul ettim her haliyle çok çok ama az değil şimdide bu kayıptan sonra işte annesi hile ben eskiden yalvarırım kalmazdı derdim kizardi şu an babamdan isimden sonra eşimi oradaj alamaz oluyorum bişey diyorum sen annem gülü istemiyorusn savaş çıkarıp kaçıyor oraya ben suphleniyorum çok hemde önümüz bayram iki bayramdir babasız ve kizimida babasız bırakıyor bu eşim sebebsiz kavgalar ailesine herşeyimizi anlatmalar bende susup qnlatmiyorum çünkü bilmiyor ahmaktir biz yarın bu söylediklerimizin cefasini cekecez ben anneme bile anlatmıyorum bu eşim benim cımbızla topladgm serefimi kürekle dağıttı ve ben bu şüphelerin üzerine internete girdimbilgisayardan çok derinlere indim ufak tefek gördüm bisyeler ve ondan ayrida bildiklerim tahminlerinde var benden gizli telefon ve hat ailesine yalandan ben calisiyorum çağrı merkezi gibisinden Google e ticarete giriş yapmış hikaye yani akşama kadar uygulamaları kasıyor bu kadtigi uygulamalarda ben aylar onc yine böyle bişey yakaladım ekranlari aldım gitti bizi rezil etti sen android kullaniyosun benim Apple bunlar benimle alakası yok o su bu kapattım şu an mahkumum ve onun yuzunden her an içeri girebilirim bu kadın napmaya çalışıyor derdi nedir ama bunu da eoyliym aramizda çok sirdetli kavgalar ve aşırı el kol da var ama yıllardır Allah biliyor sebeb odur benim bu yaşadıklarım daha içeri girmek istemem vallahi çeyreği değil daha ve bu durumda hiç bı zaman eşim yanimda durmadı hiç bı zaman batmış erkeklgin evine verdiği gecimsizligi yasatmadim ben ondan çok evimide mutfagimi da severim işten gelir yemeğimi kendim yaparım yani o kadr yormam onu
NEDEN BOYLE ŞEYLER YAŞİYORUM?