Teşekkürler :) Bende de merak uyandırıyor. Ailemin kim, nasıl olduklarını merak ediyorum ve daha birsürü şey söyleyebilirim ki daha ben kendimi bile tanımıyorum galiba :)
Güzel açıklama ama şans bence açıklayamadığımız vb. şeylere verdiğimiz isim...
Sonunun yakın olabileceğini tahmin edebiliyorsun ama bilgin dahilinde değil, ilginçmiş :) Mertebe konusunu ve nereye gideceğimi bilmiyorum galiba ama sen en azından gideceğim yeri tahmin edebiliyorsundur... ve diğer merak ettiklerini zamanı geldiğinde haberdar olursun herhalde :)
Ne kadar kaldı Ne kadar yakın bu eğitimin sonu? Bıkma faslını geçtim artık hislerim iyice köreliyor gibi bu şekilde yaşamaktan... Yazacak çok şey var aslında destan gibi fakat ne ifade edecek bilmiyorum... Sadece bu ızdırabın ne zaman biteceğini merak ediyorum...
kendi karanlığın da daha ak olamamış gandalf misaliyim.. belki bu hayatın tamamı eğitimdir ve bilemezsin ne zaman biter.. son bir başlangıç olabilir.. geçmişin izlerini takip etmek ilerisi için bir kurgu yapmanı sağlar.. ama orada kalmak ilerisi yok demektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ee odinin oğlusun ya azizim..
eta ochen otlicna naverna.. sdfsdfsd
Odin'in oğlu olduğumu bilmiyordum...
Ayrıca mesele bu değil?
Amacını çözemedim bunların, bir ceza mı yoksa eğitim mi?
hım.. belki ikiside olabilir mi? ceza çekerken tecrübeler ile eğitimini tamamlıyorsundur.
Doğduğum için mi cezalandırılıyorum :) yoksa reenkarne mi?
Eğitimse tamam..
doğmuş olmanın cezası sana değil başkasına kesilmeli.. sen seçmedin bunu.. bence eğitim diyelim hem fikir olalım..
Olur, eğitim diyelim.
Peki ne zaman mezun olurum?
Çünkü bence artık bir olayı kalmadı gibi bu eğitimin. Ne olduğunu anladım gibi..
olayı anladığını düşünmeye başladıysan.. bence eğitim yakın bir zaman bitecek gibi geldi bana.. sonrası merak ettirici.
Teşekkürler :)
Bende de merak uyandırıyor.
Ailemin kim, nasıl olduklarını merak ediyorum ve daha birsürü şey söyleyebilirim ki daha ben kendimi bile tanımıyorum galiba :)
Peki senin merak ettiğin kısım neydi?
Bu konuda baya bilgili gibisin.
Ne olacak süre dolduğunda?
Daha çok şey sorardim ama uygun olmaz galiba...
bilgim sadece senin analattıkların kadardır.. tahminlerim benim düşündüklerim kadar.. denk gelmesi ise bir şansdır.
merak ettiklerim eğitimin sonu nedir.. hangi mertebe ile gelmiş hangi mertebe ile gitmiş olacaksın buralardan..
Güzel açıklama ama şans bence açıklayamadığımız vb. şeylere verdiğimiz isim...
Sonunun yakın olabileceğini tahmin edebiliyorsun ama bilgin dahilinde değil, ilginçmiş :)
Mertebe konusunu ve nereye gideceğimi bilmiyorum galiba ama sen en azından gideceğim yeri tahmin edebiliyorsundur... ve diğer merak ettiklerini zamanı geldiğinde haberdar olursun herhalde :)
Ne kadar kaldı Ne kadar yakın bu eğitimin sonu?
Bıkma faslını geçtim artık hislerim iyice köreliyor gibi bu şekilde yaşamaktan...
Yazacak çok şey var aslında destan gibi fakat ne ifade edecek bilmiyorum...
Sadece bu ızdırabın ne zaman biteceğini merak ediyorum...
deckart kain ile tavla oynuyorum.. dibalo 1den fırlama butcher rahat vermiyor..
Güldüm tam anlamasamda ama duymaya çalıştığım cevap bu olmayabilir galiba...
ya da ben anlamıyorum...
Aynı eski şeylere mi takılıyorum yani?
Ama önümdekini göremezsem nasıl ilerleyeceğim sabır sabır bitmiyor bu karanlık yolun sonu yok gibi bir ışık...
Cidden sadece tek isteğim beni aydınlatman ve daha ne kadar sabretmem gerek diablo 4 ne zaman çıkacak?
Bu karanlığın aydınlamasına ne kadar kaldı azizim? :)
kendi karanlığın da daha ak olamamış gandalf misaliyim.. belki bu hayatın tamamı eğitimdir ve bilemezsin ne zaman biter.. son bir başlangıç olabilir.. geçmişin izlerini takip etmek ilerisi için bir kurgu yapmanı sağlar.. ama orada kalmak ilerisi yok demektir.
Kastettiğim son zaten bir başlangıç içindi...
O başlangıç ne zaman onu arıyordum...
Neyse uzatmayayım bilmiyorsan sağol yinede...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!