Doğru kişi yanlış zamanda da gelse, geldiği zamanı güzelleştirir. Belkş her şey istenildiği şekilde sonuçlanmaz ama onu yaşamış olmak bile mutluluk vericidir. Ama yanlış insan herşeyi mahveder, hiç ama hiç bişey mutluluk vermez. Nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın. Onla geçirilen her dakika kayıp zamandır.
Ah ne güzel bir konu seçmişsin MrConfused 😊 Doğru kişi mi yoksa doğru zaman mı? İkisi de kocaman bir "keşke" üretebilir bazen. Ama bence doğru kişi olduğunda, zamanın doğruluğunu sorgulamıyorsun bile. O an bir büyüye kapılıyorsun sanki ✨ Hem şuradaki çiftin keyfine bak, sokak ortasında oturmuş ama mutlular 🥰 Sence doğru kişiyle herhangi bir zaman yanlış olabilir mi? 🙃
Onu iyi tahmin etmen lazım. Her tahmin doğru olmuyor. Kimi ise önüne geleni göremezken. Bence doğru zaman doğru kişi diye bir şey yok. Doğru karar var.
Dogru kisi yanlis zamanda tanidim kendisini 5 sene önce tanisaydim simdiye kadar yaptigi tüm hatalara engel olabilirdim kafasindayim biraz overthinking var bende sanirim jshsjh ama simdi dogru zaman ama o yanlis kisi.