eski sevgilimle çıktığımız dönemlerde benden hoşlandığını bildiğim bir çocukla arkadaşlık ediyordum. o da bunu biliyordu ve rahatsızlık duyuyordu; bir süre bana engellememi, konuşmamamı söyledi ama ben dinlemedim. daha sonra engelledim ama aramızda daha çok sorun olmaya başladı.
çevremdeki başka kişilerden de kıskanmaya başladı, kendisini sevdiğime olan inancını yitirmeye başladı. çok yoğun sınav çalıştığım bir dönem olduğu için kendisiyle ilgilenemedim.
ortak yakın bir kız arkadaşımız vardı, yakın bir zamanda terk edilmişti ve bizimle sürekli dertleşiyordu. bir süre sonra onun konuşmalarından sıkıldığım için dinlememeye başladım ama sevgilim sürekli onu dinliyordu. bu durum daha da yakınlaşmalarına sebep oldu ve kız, eski sevgilisinden sevgilime yakınırken sevgilim de kıza benden yakınmaya başladı. sabahlara kadar dertleşiyorlardı.
sevgilim psikoterapi alıyordu ve hem o kızın hem de psikologun yönergeleriyle benden ayrılmaya karar vermiş. ne kadar ısrar etsem de onu bu kararından vazgeçiremedim.
birkaç gün sonra geri döndü. ara tatil döneminde kendisiyle bir buluşma planlanmıştık ama o bu plandan vazgeçti, gidip o kızla buluştu. beraber ne kadar güzel vakit geçirdiklerini anlattı. daha sonra da benden ayrıldı. aldatıldığıma bir süre inanmak istemedim ama aldatılmıştım.
ortak bulunduğumuz sosyal medya platformlarında aylarca bana nispet yapmaya çalıştı, veni yetersiz hissettirmeye çalıştı. türlü hakaretler etti, ben de ikisine ettim.
aradan tam 1 yıl geçti ve geri döndü. yalvar yakar özür diledi, beni unutamadığını söyledi. kızdan beni unutamadığı için ayrılmış. başta sadece özür dilemek için geldiğini söyledi. kin tutan bir insan değilim, arkadaşça konuşmaya başladım. kendini düşünce tarzı açısından geliştirdiğini ve bu tarz bir yanlışı asla tekrarlamayacağını göstermeye çalışıyor.
eğer gerçekten dersini almışsa sizce ona bir şans daha vermeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer