Ben başladığım bir kitabı bile yarım bırakmaktan çekiniyorum. Hikayesini dinlemediğim için hatrı kalır, kırılır gibi hissediyorum.

Ben başladığım bir kitabı bile yarım bırakmaktan çekiniyorum. Hikayesini dinlemediğim için hatrı kalır, kırılır gibi hissediyorum.
Evet, ne yazık ki benim de yarım bıraktığım insanlar oldu ve bunun vicdan azabını hâlâ içimde bir yerlerde hissediyorum. O zamanlar belki yeterince düşünmeden hareket ettim ya da kendi duygularımı ön plana alarak onların hikayesine farkında olmadan gözyaşı ekledim. Sonradan baktığımda, bir insanın hayatına dokunup onu yarı yolda bırakmanın ne kadar zor ve üzücü olduğunu anladım. Artık daha dikkatli davranmaya çalışıyorum çünkü başka insanların hikayelerinde kötü bir anı olarak kalmak istemiyorum. Keşke geçmişte daha duyarlı ve düşünceli olabilseydim diyorum ama öğrendiğim şey, insanın bazen ancak hatalar yaparak doğruyu görebildiği gerçeği oldu.
Cevap
10Cevap
Yarım bıraktığım olmadı diye düşünüyorum elimden geldiğince her hikayenin sonunu gördüm ben
Benden kaynaklı değildi bence ikinizin yüzünden yarım kaldı vgbgbg Suçu bir tarafa atmak hiç iyi bir şey değil (!)
Yarım nırakmak demiyelim de biraz Umut vermek gibi bir şey oldu 2 yıl geçti ve halen üzüntülüyüm utanıyorum ondan dolayı
Yarım bırakmadım şükür, ama bırakıldık maalesef.
Yarım kaldığın kadar yarım bırakırsın bazen tam olabilmeyi ararken
Hayır hiç kimseyi yarım bırakıp gitmedim. Ama yarım bırakıldım.
Çok şükür Ne Yarım Kaldım ne Yarım Bıraktım
Eferin maydanozu çöpe atmaya kıyamazken hapaha
Ben kimseyi yarim birakmadimda birakildim ama
Her erkek masal anlatır adam olan yaşatır.🎀🫠
Vazgectigim oldu ama istemediği için
Hayır olmadı benim.
Çok şükür olmadı.
Maalesef oldu vazgeçtim
Hayır.
İstemeye istemeye oldu
İstemeden olmuştur illa
Olmadı