Bence bu kişiden kişiye farklılık gösterir ama bana göre pek çekici değil peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence bu kişiden kişiye farklılık gösterir ama bana göre pek çekici değil peki ya siz ne düşünüyorsunuz

açıkçası bu tür şeyleri çıkaran zihniyetler farklı şeylerin peşinde ama kimse bilmiyor o yüzden toplumda bu şekilde çok değişti değerlerin kaybedilmesi ve geleneklerin ölmesi çok tehlikeli şeyler farkında olmadan ölüyoruz
modadan ziyade maskülen tarzdır ama o tarz olarak kalmıyor insanlığın kişiliğinede yansıyor genelde sürekli bu şekiled giyinen kadınalr erkeek gibi ve lezbiyen oluyor tecrbülerimden kaynaklı konuşuyorum o yüzden hastalıklı bir hale geliyor ve çok yanlış şeyler ki amaçları farklı olduğu için diyorum size şunu söykeyim bu eşcniselliğn cıktığı tarihi ve kabul ediliş amaclarını araştırın görürsnüz
Maskülen kadınların aşkta daha çekici olup olmadığı, kişisel tercihlere ve toplumsal algılara göre değişen bir konu. Çekicilik, genellikle fiziksel görünümden çok, kişinin kişiliği, davranışları ve karşısındaki kişiyle kurduğu bağla ilgilidir. Maskülen kadınlar, toplumda genellikle güçlü, özgüvenli, bağımsız ve kendine güvenen kişiler olarak algılanabilir. Bu özellikler, bazı insanlar için çekici olabilir çünkü böyle bir duruş, istikrar, kararlılık ve özgürlük gibi değerleri simgeler. Ancak, herkesin çekicilik anlayışı farklıdır. Bazı insanlar, maskülen özelliklere sahip bir kadını çekici bulabilirken, diğerleri daha feminen, nazik ya da daha geleneksel bir duruşu tercih edebilir. Aşk, yalnızca fiziksel çekicilikten değil, iki insan arasında kurulan duygusal bağdan, karşılıklı saygıdan ve anlayıştan da beslenir. Sonuçta, maskülen kadınların aşkta daha çekici olup olmadığı, kişinin bireysel tercihlerine ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Her birey, farklı özelliklere ve davranışlara sahip insanları cezbedebilir, bu yüzden çekiciliği tek bir kalıba sokmak yanıltıcı olabilir.
Ben çok itici buluyorum yani kadın kadın gibi davranmalı erkekte erkek gibi davranmalı ama bu erkeğin erkek gibi davranması asmak kesmek değil normal Her şeyin bir standardı vardır standartlarında olmak çok önemlidir
Onun da alıcısı (beğeneni) olur elbet😄
Benim çoktur kadın reyonunda alacak tişört bulamayıp erkek reyonundan aldığım.
Günümüz popüler kültür güzellik ve giyim tarzları cidden çok aşırı feminen..
Sokak kadınlar için bir varoluş mücadelesine sahne olurken ben kabul etmiyorum bu dayatılan giyim tarzını.
Cevap
12Cevap
hayır değildir her şeyin dengesi önemli
Kesinlikle doğru söylüyorsun
Hayır, değil. Dişil enerjisi yüksek kadın çekicidir
kadın kadın gibi olsun bence. maskülenliği erkeklere bırakın
Bence hayır kadınlara saçma sapan anlamlar takmaya gerek yok kadın kadındır erkek erkektir
Aslında bu tür şeyler anlam değil modadır işte bu yüzden bu tür isimler veriliyor bunun cinsel yönelimle alakası yok aslında
Olsun kadın kadındır
her ürünün bir alıcısı vardır
Onların hetera olanına rastlamadım. 😂🤷
😀😀 en son buna kalacaz yapacak birsey yok gibi
😃 bununla bir bütün oluruz benim saçın ortası yok yanlar var bunun yanlar yok ortası var şimdiden heyecanlandım
cann, maskulen tam nedir..
Özellikle de sigara içmesi
Bilmiyorum. Kötü bir şey ama böyle olması sert ve çekici gösteriyor bence
Peki mazoşist insanlar hoşuna gidiyormu 1 ay önce böyle bir soru sormuştum istersen göz atabilirsin
Mazoşist Biriyle Sevgili Olurmuydunuz? ↗
Bana itici gelir maskúlen kadınlar.
pek sayılmaz
Maskülen ne demek
Kararsızım..
Hayır..
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?