AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tabi ki cilveli kadın bambaşka buzdolabı gibi kadını kim ne yapsın
Tam olarak sizin cilveden kastınız ne mesela
Böyle hal hareketleri jest mimikleri böyle utanır tarzda bakması cilveli derken beden hareketleri daha seksi kadınsı
Sanki oyle. Ben hic cilveli dglm kimse sevmiyor dhdb
Yüsedelik konuşacak olursak evet sahip olma dürtümüzü tetikliyor
Bence ne zaman nerede nasıl davranacağını bilen kadın daha çok sevilir
Asıl sevmeleri gereken kadın tipi küfürbaz kavgacı sert kadınlar ama onlar cilveli kadın seviyor anlamıyorum
Cilve kadınsı bir özelliktir. utangaçlık, narinlik gibi
Özellikle ortadoğuda arap kadınları böyledir ve oldukça çekiciler.
Bu tür özellikler neden erkekler tarafından seviliyor
Erkekler duygusal kadınlara çekim duyar duygu yüklü kadınlar eğer doğrularından şaşmazsa utangaç ve narin olurlar.
Kadınlarda duygusal olmayan güçlü erkeklere çekim duyarlar.
Zıt kutuplar birbirini çeker.
Saçmalık, duygusallığın narinlikle ve utangaçlıkla zerre alakası yok. Bunlar özgüven eksikliğinden, kişilikten veya cilve yapılmaya çalışılmasından kaynaklanıyor
Ayrıca duygular ve güç zıt bile değil. Duygusal insanın zıttı rasyonel insandır ki bu da yok denecek kadar azdır. Anladığım kadarıyla duyguları zayıflık olarak görüyorsun. Ki bu da gereksiz olur, herkes gülünç derecede duygusal davranıyor. Erkeklerin güçlü olmaya çalışması ya da kadınların güçlü erkeklere yönelmesinin temelinde duygular yatar. Duygusallığı sadece kadına atamak ve erkek cinsiyetinden koparmaya çalışmanın sonucu kötü oluyor
Soru sordun cevabını aldın. İnsanları böyle olduğundan dolayı özgüvensiz olarak nitelendirmekten vazgeçin.
Duygusal insan zaten beynindeki duygusal alan diğer insanlara daha duyarlı olduğundan dolayı duygusaldır.
Bu yüzden kötü bir olay yaşamaktan çekinir çünkü duygusal olmayan biri 10 acı çekiyorsa o iç dünyasında 100 acı çeker.
Duygusal bir kız mı duygusal olmayan bir kız mı bir tane soru aç anket yap ve neden de
Duygusal olmak bir bakımdan da şöyle bir algıya neden olur.
Çocuklarımı sevgiyle büyütebilir.
Öfkeli kadınlar değilde sevgi yüklü kadınlar kendine çeker. Ve cinsel olarak arzulanır.
Uzun zamandır gülmemiştim kadının ağzından çıkana inanma davranışına odaklan diye bir erkek sözü vardır.
Erkek güçlü olmak zorundadır.
Toplumun dengesini bozmak için erkeklere sizde ağlayabilirsiniz. Kadınlara karışmayın istediklerini yapabilirler hürler onlar gibi hareketlerle erkekleri pısırıklaştıran bir ideoloji yaygınlaştı.
Ne erkek eski erkekler gibi baskın ne kadın eski kadınlar gibi anaç kadın gibi.
Bir erkeği güçsüz hale getirmeye çalışmak demek onun depresyona girmesi ve intihara girmesine meğlettirmek demektir.
Kadın her haliyle bir erkek tarafından talep görür.
Fakat bir erkek her haliyle kadın tarafından talep görmez.
Bir erkek güçlü ve en iyi olmayı hedeflemelidir.
Biraz redpill dinle faydalı olur.
Ben narinligin ve utangacligin sadece özgüven eksikliğinden kaynaklandığını söylemedim sadece bir etken olarak belirttim. Erkeklerin duygusal kadınlara çekildiği zaten bariz ben bunu da reddetmedim. Öfke de sevgi de duygu belirtisidir bu arada. Erkeklerin duygusallığı da genelde öfke ve agresiflikle tezahür ediyor
Ben erkek güçlü olmaya çalışmasın demiyorum. Beni taraf olarak gördüğün için cümlelerimi saptiriyorsun. Sadece güçlü olmak istemesinin temelinde duygusal sebepler yatar diyorum
Duygusal sebepler yatmaz. Kadın ve erkeğin doğaları apayrı.
Erkek mantıkla hareket eder kadın çoğunlukla duygularıyla.
Erkeğin mantık tarafını güçlendirmesi gerekir. Bir şeyi saptırdığım yok doğrudan söylüyorum.
İçgüdülerin mantıkla alakası yok. Üremek ve hayatta kalmak için erkeğin güçlü olması gerekir ki bu da yavaş yavaş değişiyor. Bilinç sayesinde doğal yaşamdan farklı özellikler taşıyan bir medeniyet inşa ediyoruz. Kadın ve erkeğin rolleri daha esnekleşiyor ve insanlar farklılaşmaya başlıyor. Bu kadar kasmaya gerek yok
Sen bu kafayla yaşamaya devam et.
Kastığım yok default halimi yaşıyorum.
Herkes kendi rollerini yaşamalı.
Heh tam olarak bundan bahsediyorum. Bu rolleri kaliplastirmaya çalışan sensin. Bu zamana kadar bu rollerle doğaya uyum sağladık ve hayatta kaldık fakat bunun yanında düşünme yetisini de kazandık ve sayesinde doğayı etkileyebiliyoruz ve kendi rollerimizi belirleyebiliyoruz
Atalarımızda düşünüyordu. Roller Yaratıcı tarafından belirlendi bunu değiştirmeye kalkmak dengeyi bozmaktır.
Bu yüzden dünya kötüye doğru gidiyor.
Sen rollerini belirlediğin dünyada yaşa
Ben de rolüm neyse onu
İyi günler.
Evet ama gelişti. Ben dengeler değişiyor diyorum. Ve evet rolleri yaratıcı ile temellendirmen çok mantıklı bcchksmancnjzmsm. Evet, herkes istediğini yaşasın. Bu kısa sohbet için çok teşekkür ederim, iyi günler
Yok ya bazen çok cıvıtıyorlar
Nasıl yani
Daha samimi geliyor diyelim :D
Ne farketti simdi
Samimiyet ve sevgi farklı şeyler :D :D
Tamam
Selametle :D
Hayır nefret ederim
Çok da değil, aşşırısı zarar
Evet
Evet Maalesef
evet bence