Aşk İlişkileri Eşiniz karşı cinsten arkadaşlarıyla iş yemeğine gidebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Baş başa değil, herkesin katıldığı bir iş yemeğine gidiyorlar Eşiniz karşı cinsten arkadaşlarıyla iş yemeğine gidebilir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Hayır gidemez gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Coooooook fazla kıskancım ama eşim kendini kötü hissetmesin diye törpüleyebiliyorum yinede hayır 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
Enperatriz Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Adı üstünde iş yemeği. Elbette gider. Ben de gidiyorum 0 0 Yorumla
BR0WNI Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İş yemeği kalabalık bir yemekse, gidicek tabi, sen de git arada onlarla 1 0 Yorumla
CoolBiker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eşim alkol kullanan biri olursa yemek alkolsüz ise gidebilir, içki içmeyen bir eşim olursa her halükarda gidebilir. 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aynı insanlarla aynı yerde çalışıyor, sorun olmuyor da aynı yerde yemekte mi sorun olacak? 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Grup olarak gidilebilir ama baş başa olmaz 1 0 Yorumla
Hedonist_Romancı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çoklu karma ortam varsa normal zaten 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gidebilir elbet 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benide götürürse yemeğe neden olmasın 😂 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güven olduktan sonra iş amaçlı gidebilir. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. iş yemeğinden beklentiniz ne 0 0 Yorumla
Edannur Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başbaşa değikse evet 1 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Gidebilir 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başbaşa gidemez 1 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gider niye gitmesin... 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. hayır. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla sedomania2 1 yıl erkeklere güven olmaz Yorumla
erdogan_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl gidebilir lakin bende başka masada olur isem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yok kalsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Mukan34 1 yıl karışıkda olsa elin adamlarıyla yemeğe gitmesi bana ters sevmem öyle şeyi Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Manasiyokk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Gidebilir 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. yanlız olmaz 1 1 Yorumla Aslanbey032 1 yıl Sen genede kısksnmışsın Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Karşı cins neden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tabiki de hayır asla 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi gitmek istiyorsun eşin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Beni de alırsa neden olmasın 🤣
Hayır gidemez gadası
Neden
Coooooook fazla kıskancım ama eşim kendini kötü hissetmesin diye törpüleyebiliyorum yinede hayır 😂
😂
Adı üstünde iş yemeği. Elbette gider. Ben de gidiyorum
İş yemeği kalabalık bir yemekse, gidicek tabi, sen de git arada onlarla
Eşim alkol kullanan biri olursa yemek alkolsüz ise gidebilir, içki içmeyen bir eşim olursa her halükarda gidebilir.
Aynı insanlarla aynı yerde çalışıyor, sorun olmuyor da aynı yerde yemekte mi sorun olacak?
Grup olarak gidilebilir ama baş başa olmaz
Çoklu karma ortam varsa normal zaten
Gidebilir elbet
Gitmesini istemem kendi istememeli
Benide götürürse yemeğe neden olmasın 😂
Güven olduktan sonra iş amaçlı gidebilir.
Ben de gelirsem gidebilir
iş yemeğinden beklentiniz ne
Başbaşa değikse evet
Gidebilir
Gittiği an eşim olmaktan çıkar
Başbaşa gidemez
Gider niye gitmesin...
hayır.
neden
erkeklere güven olmaz
gidebilir lakin bende başka masada olur isem
Tamam