Sevgilimle ayrılmalı mıyız?

4 yıllık bir ilişkimiz var. ailelere söyledik. biz doguluyuz aileye söyledikten sonra eger bir kere vazgecersem bir daha beni vermezler. yakında Nisan olcak. uzatmadan da evlenmeyi planliyoruz. fakat cok kavgamiz var. hepsi ufak sebepler ama ben hemen cozelim istiyorum. o da hep susmayi tercih ediyor. boylece ben çözemediğimiz icin samimi olamıyorum. o da soguk davranıyor. ve günlerce sürüyor. bizim ev arabayla 15 dk mesafe ama haftada bir buluşuyoruz. iki gun ust uste arkadasina ev tasimaya gitti gece 1 de döndü. ben de dedim biz bulusunca ben sana kıyamıyorum erken birakiyorum. çünkü enerjisiz oluyorsun bana, eglenmiyorsun benimle o saatte. sonra benim gönlümü almadan bir daha gitti. ben de mesafeli davrandim. ama bana cok kotu davranmaya basladi. direkt iste ben onu arkadaslariyla bulusturmuyormusum falan oldu. ben ağlarken bana bağırdı bir sürü ve asla merhamet duymadığını ve aglamamin umrunda olmadigini söyledi. zaten hic bir kavga sonrasinda da o aramıyor. kafam cok karisik. hic boyle biri değildi. benim arkadaslarimla arami acti ama hic onu söylemiyor bilr. ben yapayalniz kaldım

Sevgilimle ayrılmalı mıyız?