Bana bu kadarı fazla dediğiniz hiç oldu mı? Gerçek Sevgiye Hazır insan kaldı mı?

Bana bu kadarı fazla dediğiniz hiç oldu mı? Gerçek Sevgiye Hazır insan kaldı mı?
Sevginin bir ölçütü ve sınırı yok. Bu yüzden ne yazsam eksik ve hatalı olacaktir.
Ama şu bir gerçek kendinden daha çok seni seven bir insan olunca onun değeri çok anlaşılmaz. Belki olcut olmasa da sinir kendini sevdiğinden fazla kimseyi sevmemektir başka bir deyişle kendini sevdiğinden daha çok başkası seni sevmemelidir.
Sağlıklı olan her şey dengede gizlidir.
Son cümlen doğru bir cümle ama tarif ettiği hak denge durumu asla değil ve sevgi de asla değil 😊
Saygı duyarım.
Özel alanıma seviyesiz şekilde müdahale edildiği an bu sevgi fazla derim zira her şeyin fazlası zarar derler ya hani, bu sevgi içinde geçerli aslında. Maalesef sevgininde fazlası hastalık olabiliyor. Bu yüzden tabi ki çok sevilmek isterim ki bende çok güzel severim ama bu sevgi çerçevesinde birbirimizi ne zaman kısıtlamaya başlarsak bu sevgi bana fazla gelebilir. Ama bazen de sevginin fazlası ilaçtır, ihtiyaç anında gelen o aşırı sevgi battığım yerden beni kaldırır arkamda sevdiğim var der güçlü hissederim mutlu olurum sevildikçede güzelleşirim, ne demişler sevilen kadın güzelleşir. Yine de dengede kalmak sanırım ilişkinin dinamiği için en sağlıklısı.
Fazla gelmez bana verilen sevgi hiçbir zaman. Ama şöyle bir durum var fake sevgi ile gerçek sevgi arasındaki farkı kariştiriyorum bazen. Sıradaki soru ya da bence "fake sevgi ve gerçek sevgiyi ayırt edebiliyor musunuz?" üzerine olsun. Çünkü günümüzde evlenmekten kaçanların, yalnızlığa bile isteye razı olanların yaşadığı problem bu. Anlamıyorlar kimin gerçekten sevdiğini ve anlamaya çalışmaktansa herkese karşı mesafe koymayı tercih ediyorlar yara almamak adına.
Ben hiç sevildiğimi düşünmüyorum. Gece-gündüz beni sevsin fazla gelmez Prens Bey. Sevilmeyi, sevmeyi çok istiyorum. Keşke doğru insan karşıma çıksa da mutlu olsam artık.
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Günaydın, sevgi fazla geliyorsa kötü insandır o...
Bana fazla gelmez! 😅
Ne kadar çok o kadar iyi! 😅
Yapmacık duran herşeyden nefret ediyorum bence her şey dozunda olmalı sevginin de en yalın hali güzeldir
sevgi bana fazla gelmez. sevgi eksikliği çeken biri olarak sevilmek isterdim sürekli
Bana hiç ağır gelmiyor ya her türlü sevgiyi kaldırabilirim, kaldırabiliyorum. Aşktan sevgiden falan delirelim gayet okeyim ben
Wow çok güzel
Çok sevilmek değil güzel sevilmek önemli. İnsanların sevgi dili sevgiden anladığı çok farklı olabilir bu yüzden sevdiğimiz insanın sevgi dilini bilip mutlu olacağı şekilde sevmek daha yararlı olacaktır. Mesela ben kendim bebek gibi sevilmeyi istemem annem babam yeterince bu sekilde sevgi gösteriyor ben daha çok bir kadın gibi bir eş gibi sevilmeyi tercih ederim herkesin beklentisi farklı olsada güzel sekilde gösterilen her sevginin degerini bilmek nezaket göstermek gerek
Resim çok romantik😂😂 ayakkabısını bağlamış
Hahah
Abartılı olması fazla gelir. Suyunu çıkarmamak gerek
Abartının çizgisini soruyoruz
Seviyorum diye kısıtlama kıskançlık gibi duygular fazla benim sevgi anlayisimda bunlar yok sevgi bu demek değil seven insan guvenir saygi duyar hayatı paylaşır
Sevgi fazla gelmez bana. Sevelim sevilelim
Yesss🌹
Kesinlikle
Çok sevdiğim insanın sevgisi bana asla fazla gelmez. Hatta sevgisini en dibine kadar gösterebilir.
Bana fazla gelmez asla. ne kadar çok o kadar iyi. Sürekli merak etsin, yazsın, yanımda olmak istesin, beni mutlu edecek şeyler yapsın, bagırıp çağırmasın. Ama hayır 4 saatde 1 yazar, en küçük problemde bağırır, çağırır, sürekli kısıtlar, asla mutlu etmeye çalışmaz.
Sevdiğimden gelen nasılsın sorusu bile çoktur insana
Fazla sevgi beni rahatsız etmez ama partnerimin, yeni tanışıyorsak her dakika beraber olmak istemesi ve dibimden ayrılmaması beni biraz bunaltır. Ya da aşırı derecede sahiplenicilik ve aşırı dozda kıskançlık... Özgürlüğümün kısıtlandığını hissetmeyi sevmiyorum
Sevgi Azına çare bulanamıyor çok olsun da Fazla sevginden kaynaklı sorunları o zaman çözmeye çalışırız
4 senelik iliskimde hep sevgiyi en dorukta yasatti asla bikmam sevdigi insanin sevgisindej insan niye sıkılır rahatsiz olur
ben uyandigimda saclarimi tarayip gomlegimin dugmelerini baglayan bi adamim vardi, senide unutmadik
Gerçek sevgi diye bir şey yok herkes çıkarı için seviyor numarası yapıyor
Sevmediğim insanların sevgisi fazla gelir.
Sevdiğim insanın sevgisi gazla gelmez ki 🥰
Sevginin azı çoğu olmaz. Çünkü ne zaman bunu derseniz kaybeden olursunuz.
Sevdiğimden gelen sevgi bana fazla gelmez
Bunalmaz mısın
Niye sildin
Neyi sildim 🙃 anlamadım
Bunalan insan aşkını sorgulasın, zira aşık olan birisi hep daha fazlasını ister asla bunalmaz ki, bunun lafı bile geçmez.
Bunu yazmıştım ama baktım ki yok gitmemiş galiba
Hiç o derece sevilmedim o yüzden bilmiyorum
Yaşamalısın
Artık geçti bizden ya 😃
Ooo neden öyle diyorsun
Yaşlandık 😂
Ooooo senn yaşlanırmıydın sksksk
Yaşlanırım tabi 14 gün sonra 29 oluyoruz 🥹😃
Doğum günün mü
Planın ne
Her zamanki gibi ailemle birlikte olucam :)
Aile her şeydir
gelmez çünkü hasretim:))
Hasret wow
Benim sevgilim sumugunu bile yerim senin diyo bebeği gibiyim
Wow ddjsj
Doyamadan gitti hepsi demeye fırsat yok😂😂🤭🤭🤭
Nasılll
O kadar seven yok bunaltan daha fazla kıslançlıkla
Maalesef hiç tatmadim
Henüz
bana fazla gslmez aşkım aklinda bulunsun xjdmksjswk 😗😗
Sevgi fazla gelmezz sevgi iyidir iyileştirir