Şu an çok kötüyüm yardım edecek yorum atacak birileri var mı?

Moralim çok bozuk günler önce yaptığım şeyin cezasını çekiyorum.. 6 aydır birisiyle görüşüyordum iyi hoş zaman ayırmazdi fazla ama genel anlamda ona söylediğim şeyleri de yabana atmaz yapardi sorumsuz biri değildi ama gel gelelim sevgili gibi de değildik hep temkinli yaklaşıyordu bana 30 yaşında ben 25 yaşındayım belki bununda etkisi vardır neyse sevgili gibi olduğumuzu hiç hissedememistim zaten ama genel olarak ea düşünceli biriydi özellikle buluşma günlerinde. Pervane olurdu etrafımda. Son2 aydır tuhaftı birileriyle görüştüğünü düşünmeye bile başlamıştım ama kanıt yoktu. Telefonunu falan saklaması tuhaf hareketleri en sonunda görüşmeyi kesecektim ki telefonunu verdi bende kalsın diye inanmiyorsan sende kalsın dedi aldım baktım bazı arama kayitlari silinmiş arama kayıtlarında benim adım silinmiş sonra baktım ki arkadaşıyla olan mesajına denk geldim okumamam lazımdı hata ettim meğer iş yerinden bi kızdan hoslaniyormus kızı rehberine eklemiş durumunu açmış ona.. 6 kişiye açmış ona da sırf cevap verir belki diye kızla konuşmadığını düşünüyorum ama neden arama kayitlari silinmiş anlayamadım. Neyse bu olaydan sonra ben ayrılacaktım yalvar yakar barıştık yoksa barismayacaktim barışma nedenim de yeni ısındım sana yeni sevmeye başladım demesiydi. Yeni yeni sevmeye başlamasaydı. Ama şu an düşünüyorum neden affettim diyorum aradan 1 hafta geçti ama hata ettim şu an onun muhakemesini yapıyorum çok seviyorum ama hata ettiğimin de farkindayim
Şu an çok kötüyüm yardım edecek yorum atacak birileri var mı?