Çok kötüyüm lütfen yardım edecek bir şey söyleyin?

Arkadaşlar merhabalar. Benim gerçekten birkaç gündür çok piskolojim bozuk, üç senelik erkek arkadaşım bir aydır panik atak hastalığıyla boğuşuyor, son günlerde çok kötü oldu sürekli atak geçiriyor her saniye her dakika her saatimiz zehir, ne yapacağımız hakkında bir fikrimiz yok. Sürekli yanında olmaya çalışıyorum, onu zorla psikiyatri doktoruna götürdüm bir ilaç yazdı. İlacın yan etkileri hakkında internette yazılar vardı bunu okumasını istedim fakat eve gidip okumuş, ben de ona çok kızdım. Kendine iyi etmek için hiçbir şey yapmıyorsun ben senin sürekli yanındayım ama sen kendine yardımcı olmasan ben hiçbir şey yapamam gibi. Ormana gittik yürüyüş yaptık, ben yanından gidince yine kötü oldu. Ailesinin yanına şehir dışına döndü. Orada güzel bir psikiyatri doktoruna da görünecek, ben bugün uykumdan kalktığımdan beri kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, kaç gündür bu konuyla bogusuyorum. Gerçekten benim de psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum. Bugün nedensiz yere hüngür hüngür ağladım, hala da ağlıyorum. Ama nedenini bilmiyorum. Erkek arkadaşıma da bugün çok az mesaj attım. Bana sensiz yapamıyorum, sensiz bunu atlatamam lütfen yanımda ol gibi çeşitli uzun uzun mesajlar attı. Yanında olmak istiyorum ama kendimi psikolojik anlamda çok yorgun hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce , lütfen yardım edin
Çok kötüyüm lütfen yardım edecek bir şey söyleyin?