Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar diyebilirim çünkü bende kadınım ve bugüne kadar reddedilmedim. Reddedilirsem hazmetmek geç olabilir dkdkdkkd ki bugüne kadar birine açılmadım. Açılıp reddedilirsem çok üzülürdüm. Erkekler biraz daha gamsız bu konuda hani bir kadın olmazsa diğeri olur kafasında lar bence.
Kesinlikle öyle bir kafa var ama hepsinde değildir bence. Haklısınız.
Bir kadın reddedilmez. Çünkü kadınlar birisine kendini ifade edicek kadar duygularını söyliyicek kadar cesur değillerdir. O yüzden ufak bir reddedilişte kadına Stinger füzesi atmışsınız gibi acıdan ve kederden yok olurlar. Bir kadın reddedilmez çünkü ilk adımı atıcak cesareti hiç bir zaman olamaz.
Dünya da çoğu kadın var oluş sebebi bedenleri sayesinde olur... Çok başarılı, üretken gözüken youtuber kadınlar bile %95 kameranın arkasında duran bir erkek sayesinde üretir o içeriği. Çoğunlukla o video da ki tek sunduğu şey bedeni ve dekolteleri olur. Hatta çoğu kadın bir yeri gezerken göstericem diye %90 kendini gösterir ki bu da kadınların tek başına içten içe ya da ap açık şekilde dünyada ki en bencil ve ilgiye, odak olmaya muhtaç varlıklar olduğunu... evlendiklerinde bile erkekleri daha çok kaynak elde etmesi için manipülasyona maruz bırakıp erkekler işte katil ve hırsın peşinde koşan varlıklar olarak yaftalarlar ama kocasını da hırs, para, güç ve statü elde etmesi için koca bir ülkede tüm çocukların sağlığıyla oynayıp bundan para güç ve statü elde etmesini bile onaylarlar içten içe 🤗
Sonuçta bana 10 tane bileziği mi layık görüyorsun diyen ve daha evlenmeden bu yorumu yapan bir canlıdan bahsediyoruz. böyle bir canlının arkasında 1 düzine FB ordusu olmadan kendi kendine intahar bile eder. Devamlı onu onaylıyıcak birilerine ihtiyaçları var.
Maalesef kadınlar 😂
Çünki, erkekler reddedilmeye bağışıklık kazanıyorlar ahaha
Bir erkeğe hayır diyorsun. Gidiyor 3 ay sonra gelip tekrar şansını deniyor. O arada da başka şanslar deniyor vs.
Kadınlar genelde bu konuda daha istikrarlılar🤣🤣
Tabi ki kadın olduğum için pozitif ayrımcılık yapacaktım. Ya n'olacadı? 😂
Niye maalesef : / .
Birine aşık olsam beni reddetse kendimi keserim : )
Pozitif ayrımcılığına bişi demiyorum.
: )
Evet sevecek, kuzen : )
Olamaz olmamalı , nayır , : )
O şarkı sözüzydü sanki ahahah
Asu mu söylüyordu sanki ele bişidi
Bilmiyorum ki evet şarkı sözüydü ahahah. : )
her gün ilişki teklifini reddettiği ya da boşanmak istediği için öldürülen kadınların haberlerini okuduğumuz bir ülkede böyle bir soruya yarıdan fazlasının kadın demiş olması gülünç. kendisini reddettiği için bir erkeği öldüren kadın duymadım henüz.
Çok acı ve doğru bir nokta değindiniz elinize sağlık
Bu konu tam bir tartışma malzemesi ya! 😊 Kadınlar daha duygusal gibi göründüğü için reddedilmeye karşı hassas sanılıyor, ama bence erkekler de bu konuda hiç geri kalmıyor. Hele ki daha önce hiç reddedilmemişse, bu bir “neye uğradığını şaşırma” durumu yaratabiliyor! 😂 Ama kişiden kişiye, olaydan olaya değişir bu iş ya. Sen ne düşünüyorsun, kim daha zor kabulleniyor sence? 💭
Kadınlar hazmedemez bence : ) ahahah
Ahahaha 109 mu? Ya Psigareşh sen tam bir fenomenmişsin! 😂 Ama yok ya erkekler de fena hazımsız bence. 😉👀
Henüz olmadım : )
Cevap
6Cevap
Ben anında kavrıyorum hiç süresiz çekilip giderim🤣
Ahshah : )
Erkekler genelde daha fazla adım atan taraf olduğu düşünülürse onların red yeme olasılığı istatiksel olarak daha fazla. Haliyle daha fazla red yiyen zamanla daha iyi hazmeder hale gelir. O yüzden kadınlar diyorum
Cok güzel bir bakış açısı : )
Kesinlikle kadınlar jkj
Bu kadar samimi bir cevap beklemiyordum ahah : )
Bence bu kadin erkek olayindan ziyade tamamen kisilik meselesi
Olabilir yani dediğin gibi : )
Narsistler geç hazmeder sonra oraya buraya saldırır
: / olabilir
Erkek adam defalarca red yemeye alışkındır çok etkilenmeden yola devam etmesini bilir
Heh şöyle bir yorum bekliyordum . : )
Erkeği kadını yok bence bu olayın, 2 tarafta da var bu ve karakterle alakalı bir durum bence
Elbette olabilir üstad : )
Normalde erkekler ama trde reddedilen erkekler alınıyor kin tutuyor kızı suçluyor çok tuhaf
Çok ilginç
Tabikide erkekler elde edemedikten sonra esc falandı diye arkasından atar bide cok fazla örnekleri var
: / yani olabilir.
ohoo kadın hazmedene kadar aylar geçiyor
Ah be : /
Akrep burçları yükselen akrepler
Niye ya bir akrep değilim ondan soruyorum : )
Anlıyorum.
Kesinlikle kadınlar, ve bunu hırs yaparlar
İçten ve samimi cevabınız için teşekkür ederim .
Rica ederim ne demek 🙋🌸
erkekler daha çok duygusal ilişkilerde
: ) olabilir.
25 yaş üstü kadın yolunda
daha çok bu ülkede bankamatik erkek peşindeler
onların kalbi falan yok
: / yani üzücü bir durum.
erkekler için dram
Bence erkekler
Abla manwha mı okuyosun
Evet abi : )
Sorun değil.