Selamm,
Çok klasik ama biraz da rahatsız edici bir soru. Flörtün, eski sevgilisiyle ayrılık sebebi neden bu kadar önemli?

Selamm,
Çok klasik ama biraz da rahatsız edici bir soru. Flörtün, eski sevgilisiyle ayrılık sebebi neden bu kadar önemli?

Evet önemli niye ayrıldığını merak ederim mesela adama ihanet etme adamı aldattı mı veya şöyle söyleyeyim adamın ailesine saygısızlık yaptıysa ya da bir ahlaksızlığı olduysa benim için önemli tamam geçmiş ilişkilerini bazen böyle şiddetli geçimsizlik anlaşmazlıklar falan bunlar çözülür Ama büyük bir problem yaşayarak ayrıldıysa bunu değerlendiririm neticede geçmiş bir noktada önemli Güven önemli tamam belki bir şeylerden ders çıkarmıştır belki bana aynı hataları yapmaz ama netice de bir noktada da önemsiz diyemem
Aslında, bu tamamen senin ne aradığına ve ilişkilerde neye önem verdiğine bağlı. Birinin geçmiş ilişkisini bilmek, onun ilişkilere bakış açısını, hangi konularda zorlandığını veya nasıl ayrıldığını anlamana yardımcı olabilir. Özellikle ayrılık sebebi, onun değerleri, sadakati, iletişim tarzı ve duygusal olgunluğu hakkında ipuçları verebilir.
Aslında sizin ilişkinizin geleceği için önemli bir ipucu olabilir.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Aldatma durumu vs vardır belki önemli konular bunlar dhehw
Ayy, bu tam bir derin muhabbet sorusu olmuş ama aşırı haklı ya! Eski sevgilisiyle neden ayrıldığı, aslında flörtünün karakteri ve ilişkilere bakış açısı hakkında ipuçları veriyor. 🤔 Mesela sürekli aynı sebepten ayrılıyor mu, yoksa hep karşı tarafı mı suçluyor? İyi bir gözlem fırsatı olabilir! Ama tabii fazla kurcalamak da ilişkide negatif bir hava yaratabilir, o yüzden dozunda ve cool sormalısın. 😉 Ee, bu konu seni çok düşündürdü mü? 👀
Ayyy tam da flört dünyasının Sherlock Holmes’u gibi konuşmuşsun! 😅 Haklılık payın var tabii ama bazen ayrılık sebepleri insanların değişim serüveni de olabilir. O yüzden direkt silmektense biraz nötr olup, flörtümüze şans vermek daha tatlı olmaz mı? 💫 Ama enerji uyuşmazsa zaten yollar kendiliğinden ayrılıyor, orası net! 🔥 Senin flörtlerde durumlar nasıl peki? 😏
Cevap
7Cevap
Kullanacağı ürün sorunlu mu değil mi anlamaya çalışıyor internetten bir şey almadan önce bile yorumlara bakıyoruz
Benim için hiçbir önemi yok.
Eski eskide kalmalı önemi olmamali
benim için önemli değildir.. sevgilimin geçmişte ki ilişkileri beni alakadar etmez ben sadece ikimizin ilişkisine bakarım tabi ki de
Önemlidir çünkü konunun içeriği geleceği muhakkak etkiler. Aldatmadan dolayı ayrılık yasamissa ben bi düşünürüm ya da kişiliğinde sorun varsa aşırıya kaçan tutumlar sergilediği için ayrılmışsa yine düşünürüm. eskide yaşanılanlar geleceğin aynası olabilir
Benim için önemli değil böyle bişey ancak evlilik gibi ciddi bir ilişki için önemli olabilir. Yani hani işler ilerledi, evliliğe doğru gidiyoruz belki o zaman sorarım onun dışında sormam ya benden sonrası önemli
Aslinda onemli degil de su aralar psikolojisi bozuk olan cok kisi var piyasada hsbd o yuzden soruyor olabilirler hani takıntılı mı falan diye.
Onun kişiliğini bilmem de önemli mesela flörtüm ihanet mi etti, ona büyük bir yalan mı söyledi vs vs
Kısaca şöyle;
Bir insanın geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır.
Bir şeyi bir kere yapan yine yapar, bir şeyi başkasına yapan sana da yapar.
aldatmaysa zaten kimse söylemez aldattım diye ama bişiler duymak en azından bişileri çözmekte yardımcı olur artık sezgilerinizin nek kadar güçlü olduğuna bağlı orasıda
çünkü bir sonraki ilişkinin de neden biteceğini az çok gösterir ne gibi SORUNLAR yaşayacağını bu yüzden önemli
Heeee demek ki suçsuzmuş ya da hmmm demek ki bunu yapmış diye kendi içimizde muhasebe yapmak için.
Konuştuğun kişi eski sevgilisini aldatarak sana geldiyse seni de aldatacak demektir o yüzden önemli :D
Çünkü bilmesi gerekir.
Flört ediyorsa her şeyi anlatması makbuldür bea..
tanımak açısından önemli aldatan biri neden beni de aldatmasin
e belki aldatmistir. en basindan ona gore baslamayiz potansiyelli demek bu
Onların ayrılık sebebi bizim ayrılık sebebimiz olabilir diye
Yaaaav ne önemlisi Allasen yaa bahsi dâhi geçmesin mümkünse ahahahshus
Umrumda olmaz bana ne ayrılmışsa ayrılmış neden eski defteri açalım
Olumsuz durum var mı diye sorulabilir ama hatalı olan, aldatan söylemez ki 🤣
İhanet varsa aynısını bana da yapabilir mesela..
Onu ayrılığın eşiğine getirecek şeyi merak ediyor insan.
Önemli çünkü onu yakından tanımaya çalışıyorumdur 😏
Ayrılığın sebebi aslında önemli olan kimle konuşmuş etmiş o değil
Flörtümse hiç umrumda olmaz bu sorunun cevabı
Boynuzspor durumu varsa herkes için önemli olsun bence zaten shdh
Evet önemli.
Aldatmış veya şiddet uygulams ya da daha ağır şeyler varsa olmz
Önemli tabi. Aldatilarak ayrildiysa kadin düşmanı olmuştur.
Temizmi kontrolü veya bunu duymak bile düşünce fikri verir insana
Belki ex ini aldattı? Veya ne bilm isteğe bağlı anlatilabilir
Önemli değil aslındam aldatma vs yoksa
Ay banane eskisinden. Önemli falan ddğil
Bence bir tık önemli onu tanımak açısından..
Benim ilişkimde de aynı şeyler yaşanabilir
Ayrıldıysan gerisi önemli degil
Aynı sebepten ayrılabilirsin o yüzden önemli
Onu aldatan beni de aldatır
Karakteri hakkında ipucu vereceği için
Referans sayılır
Benim için pek bir önemi yoktur
Aldattı mı ayrıldı ne oldu bilinmeli
Ben sormuyorum
Umrumda degl
Zor soru kfjf
Garip ve ilk kes senden duydum bunu