Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin sizden ayrılma bahanesi neydi? therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 20 saniye sürdü diye ayrılınır mı 🥲 Güncellemeler+1 yıl Sıkıldım 🥲 Güncellemeler+1 yıl Kötüyüm 😭 Eski sevgilinizin sizden ayrılma bahanesi neydi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. eski sevgilim olmadı, 1 0 Yorumla
buranınuçbeyibenimm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O ayrılmadı ben ayrıldım. Baktım bundan bı halt olmaz bıraktım. 1 1 Yorumla therapeutic +1 yıl İyi yapmışsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eks enişten başka birini bulup beni terk etti. O başka biri de eks enisteni terk etti. Ohhh iyi oldu ona 1 1 Yorumla therapeutic +1 yıl Kimdi eks eniştem Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeşil renk tulum giydim diye zamanında trip atmıştı ama ben ayrılmıştım. Dolayısıyla öyle bir şey olmadı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu arada 20 saniyede bende ayrılırdım dkdjfjjf 1 5 Yorumla therapeutic +1 yıl 20 40 60 80 gidiyor yetmez mi 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nooo Yorumla therapeutic +1 yıl Kendimi geliştireyim o zaman 25 olsun sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden bi cacık olmaz knk Yorumla therapeutic +1 yıl Üzdün kral 🥲 Yorumla
İnşcanımyia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Kaçmadım diye ayrıldı 1 5 Yorumla therapeutic +1 yıl Kaçmadım derken Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Bildiğin kaçmak 😄 Yorumla therapeutic +1 yıl Anlamadım 😅 Yorumla İnşcanımyia +1 yıl Böyle anne babanın haberi olmadan eşyaları toplarsın cama tık yapar kaçarsın evlenirsin ya ondan 😄 Yorumla therapeutic +1 yıl He şimdi anladım Yorumla
sadece_melek2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 20 saniye telefon konuşmanız mıydı 1 11 Yorumla therapeutic +1 yıl Keşke o olsaydı Yorumla sadece_melek2 +1 yıl Ya 20 saniye çok az değil mi o an ne tetikledi Yorumla therapeutic +1 yıl Heyecandan ve dürtülme 😖 Yorumla sadece_melek2 +1 yıl Ya ne kadar dürtmüş olabilir 20 saniye sürecek kadar Yorumla therapeutic +1 yıl En sevdiğim pozisyondu 🥹 Yorumla sadece_melek2 +1 yıl Ne olursa olsun 20 saniyenin bahanesi olamaz Yorumla therapeutic +1 yıl Ne kadar olmalı Yorumla sadece_melek2 +1 yıl 20 saniye olmamalı Yorumla therapeutic +1 yıl Geliştiricem kendimi 😭 Yorumla sadece_melek2 +1 yıl 25 saniye için mi Yorumla therapeutic +1 yıl Ahahaha rekor kırıcam hem 1 tane ile yetinmicem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fazla kavga ediyoruz diye 1 5 Yorumla therapeutic +1 yıl Çekilmiyor toksiklik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahane. Çabalayınca her sey guxel oluyor mevzu çabalamak. Yorumla therapeutic +1 yıl Çaba yetmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgi aşk çaba varsa her sey olr Yorumla therapeutic +1 yıl Olmuyor abla olmuyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Askılı giydim diye 1 15 Yorumla therapeutic +1 yıl Giyemezsin evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana mı sorcaz birader Yorumla therapeutic +1 yıl Ben kendi adıma konuştum crop tayt etek noo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben giyerim vlla erkek de umrumda olmaz ayrilirim gider Yorumla therapeutic +1 yıl Sen evde kalırsın geniş birini bulamazsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben modern erkek severim zaten. Batılı tarzda kafa yapisinda olanı severim. Şimdiki tüm kızlar böyle zaten. Kim evde kalcak görürüz Sen de türbanlı bulursun😂 Yorumla therapeutic +1 yıl Crop tayt etek dışında istediğini giyebilir bunlar kırmızı çizgim ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin hiç sevgilin oldu mu Yorumla therapeutic +1 yıl Bayağı oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evde kalırsın😂 Yorumla therapeutic +1 yıl Göreceğiz kim kalacak o cropları taytları makasla kesmek vardı şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makası araladigin an kafanı gövdenden ayiririm kardes Yorumla therapeutic +1 yıl Yok ya ahahah kimle raks ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmam uyu kanka hadi iyi geceler🙋🏻♀️ Yorumla therapeutic +1 yıl İyi geceler evde kalacak kankam 🖐🏻 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Eski sevgilimden ben ayrıldım aşırı kıskanç diye 1 0 Yorumla
yasinbastug Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ayrılır tabi ya 20 saniye ne 1 4 Yorumla therapeutic +1 yıl Taktik pls Yorumla yasinbastug +1 yıl Bi hastaneye git başka çaresi yok erken boşalma mi hastalık knk Yorumla therapeutic +1 yıl Önceden bu kadar kısa sürmemişti çok etkilendim demek 😬 Yorumla yasinbastug +1 yıl Orasını bilmem ama Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. çok sürmüş reis :D 1 2 Yorumla therapeutic +1 yıl Heyecandan aga 😄 Yorumla İsmaill19 +1 yıl az relax :D Yorumla
azrafalannn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bahane yoktu aldattı 1 1 Yorumla TheBadFella +1 yıl Azra bakabilir misin? Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben ayrıldım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eski sevgilim olmadı,
O ayrılmadı ben ayrıldım. Baktım bundan bı halt olmaz bıraktım.
İyi yapmışsın
Eks enişten başka birini bulup beni terk etti. O başka biri de eks enisteni terk etti. Ohhh iyi oldu ona
Kimdi eks eniştem
Yeşil renk tulum giydim diye zamanında trip atmıştı ama ben ayrılmıştım. Dolayısıyla öyle bir şey olmadı
Bu arada 20 saniyede bende ayrılırdım dkdjfjjf
20 40 60 80 gidiyor yetmez mi 😭
Nooo
Kendimi geliştireyim o zaman 25 olsun sjsjs
Senden bi cacık olmaz knk
Üzdün kral 🥲
Kaçmadım diye ayrıldı
Kaçmadım derken
Bildiğin kaçmak 😄
Anlamadım 😅
Böyle anne babanın haberi olmadan eşyaları toplarsın cama tık yapar kaçarsın evlenirsin ya ondan 😄
He şimdi anladım
20 saniye telefon konuşmanız mıydı
Keşke o olsaydı
Ya 20 saniye çok az değil mi o an ne tetikledi
Heyecandan ve dürtülme 😖
Ya ne kadar dürtmüş olabilir 20 saniye sürecek kadar
En sevdiğim pozisyondu 🥹
Ne olursa olsun 20 saniyenin bahanesi olamaz
Ne kadar olmalı
20 saniye olmamalı
Geliştiricem kendimi 😭
25 saniye için mi
Ahahaha rekor kırıcam hem 1 tane ile yetinmicem
Fazla kavga ediyoruz diye
Çekilmiyor toksiklik
Bahane. Çabalayınca her sey guxel oluyor mevzu çabalamak.
Çaba yetmiyor
Sevgi aşk çaba varsa her sey olr
Olmuyor abla olmuyor
Askılı giydim diye
Giyemezsin evet
Sana mı sorcaz birader
Ben kendi adıma konuştum crop tayt etek noo
Ben giyerim vlla erkek de umrumda olmaz ayrilirim gider
Sen evde kalırsın geniş birini bulamazsan
Ben modern erkek severim zaten. Batılı tarzda kafa yapisinda olanı severim. Şimdiki tüm kızlar böyle zaten. Kim evde kalcak görürüz
Sen de türbanlı bulursun😂
Crop tayt etek dışında istediğini giyebilir bunlar kırmızı çizgim ama
Senin hiç sevgilin oldu mu
Bayağı oldu
Sen evde kalırsın😂
Göreceğiz kim kalacak o cropları taytları makasla kesmek vardı şimdi
Makası araladigin an kafanı gövdenden ayiririm kardes
Yok ya ahahah kimle raks ediyorsun
Tmam uyu kanka hadi iyi geceler🙋🏻♀️
İyi geceler evde kalacak kankam 🖐🏻
Sevmiyorum artık demişti
Eski sevgilimden ben ayrıldım aşırı kıskanç diye