Bizim uzak mesafeydi, yürümüyordu. Özel değilse söyler misiniz

Bizim uzak mesafeydi, yürümüyordu. Özel değilse söyler misiniz
direkt sevgili bazında değerlendireceğim (uzun zaman oldu) , flortleri katmadan. Benimleyken baska kisilerlede konuştuğunu ogrendim hatta sahit oldum birine🙂 ve bitirdim o gün bu gündür surekli düzenli olarak pisman olup geri doner, hicbir zaman da geri donmem. kendisi ultra gvatti zaten kurtulduğum iyi oldu
ne yaşına vericem ya hahshsh
sen nasil psk mertsinn, sana dert anlatmaya gelsek karşı tarafi savunacak aaaa shshshhs
hayir bana destek cikan tarafsin
hahah dogrusunu biliyorum canim o kadarda degil
Uzak mesafe yıpratıyor gerçekten, hissettim seni 😔 Benim bir ilişkim güven yüzünden bitmişti. Sürekli şüphe, trip, hesap sorma… Mesafe olmasa bile kalpler uzaklaşınca ilişki zaten yürümüyor. Şu anki sevgilimle de net iletişim ve güven üzerine gidiyoruz, o yüzden çok daha huzurlu 🥹💞 Sen sence uzak mesafede en büyük sorun neydi, iletişim mi yoksa geleceğe dair belirsizlik mi?
Cevap
0Cevap
Gorus ve kısılık sanırım ama ıyıydık yınwde ya guEl bır cıftık en azından bana karsı hıc bır yanlısı olmamıştı
Evlenmeden önceki son sevgilimle yalan söylediği için ayrılmıştık.
İşi yüzünden ayrılmıştım
Çok şey demek isterdim de diyemiyorum
O kişiye sana kurban olurum diyordum, senin tuvalete ki book yiyim diyordum , onsuz bir günün olmadı düşünmediğim bir gün olmadı sonuc tatlım oldum , alay eti , dalga geçti duygularımla oynadı
Sonunda tatlım dedi ve bitti sen söyle bunları yaptım diye tatlım mu oldum hak etmi ben
Orsp dedi yazıyorum tatlım diye yazıyor klavye de benle dalga geçiyor
Aldattı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?