3 kişi olacağız sanırım. Kızlar tesettürlü bi de. Bişi yapar mıyız ona göre kndom götüreyim diyorum. Bi de bunlar tesettürlü ya bakımsız çıkarlarsa ne yapacam bacakları falan tüylüyse. Kızlar başka bölümden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Git öyle bi vibe verirlerse kon dom götür ya da sen konuyu aç
Ya ben istiyorum bunlar hem tesettürlü falan diye ama alkol almadan nasıl yapcaz alkol içirsem mi
İsterlerse belli ederler zaten
Nasıl sinyaller varsa olur
Anlarsın
Anlamam dik kafalıyim. Tesettür var derim hiç aklımdan bile geçmez çıplak dolaşsalar bile beni saf gördüklerini bende bişi olmayacagini düşündükleri için öyle yaptıklarını düşünürum
O zaman sen başlat bir şekilde hiç bir şey yapamazsan çıplak fotoğraf aç telefondan göster
Kimin çıplak fotoğrafını. Nasıl peki.
Kendi penisimi falan çekmiş olup yalandan başka fotoğraflar gösterdigimde telefondan onlar kaldırınca görseler gibi mi kazara
İnternette yaz çıkar tam çıplak olsun
Öylede olur
Aga kız mı erkek mi anlamadım. Erkekse ne alâka kızsa sapık derler bana
Aletimin resmini Görseler sorun olmaz mı
Bi de durumu yalandan da olsa nasıl toparlayacam kusura bakmayın dicem sonra
Açıklama ne yapcam ne için çektin falan gibisinden
Kız da olur erkekte sevgilime atmıştım dersin
Peki dayı gördüler oradan nasıl bana yurucekler hangi hareketlerinden uyanmaliyim işe
Sana daha ilgili olurlar ima falan ederler
Kral anlamiyon mu tecrübesizim söz falan yok mu benimde diyebileceğim. İlgili olsalar bile ariyorum öpüşecez ikisiyle nasıl öpüşecem aynı anda
Söz değil hareketlerinden belli oluyor zaten bende yapmadım evcilik falan oynayın doktorculuk oynayın
Dayı 20 yaşındayım onlarda 19 15 yaşında değiliz
Bende 30um gerektiğinde oynuyorum yapma niyetin varsa bir yolunu bulursun
Ben direkt temas ederim bacağına veya vajinasına veya göğüse dik kafalılik işte nasıl oynayacami bilmiyorum sapık diye anlaşılacam
Yanlışlıkla olmuş gibi yap üstlerine birşeylerde dökebilirsin
Aleti gördükten sonra bi ifadesi kalmaz
Kalır önce üstüne bişi dök sonra göster ikisine dökki üstlerini değişsinler sende git delikten bak
Sapık mıyım ben aq fark etseler ne dicem kafamızda güzel değilse
Hep öyle diyorsun şimdide sapıkmıyım diyon sen bi halt yapamazsın
Delikten bak diyon aga ne anlaşılır bu yanlışlıka odaya gir desen eyvallahta delikten bak ne aciz sexe aç erkeği mi oynuyom ben
Bak soyunduysa dal ya da sen soyun bi anda karşılarına çık isteyen hertürlü yolunu bulur
Bak o olabilir ben üzerime bişi döksem o daya geçip giyebileceğim bir şey var mı diyip verdiklerinde çıplak olsam. Şaşırsalar bende nee gözünüz zaten telefonda falan diye espri yapabilirim veya onlara dökülse o daya geçtiklerinde ben bişiniz var mı diyip ciplak bulsam onları nasıl olur. Ama burada 1. Senaryo için kiyafetimde leke belli olacak bişi dökülmeli benim dışarı bu şekilde çıkamıyor olmalıyım bunun icin ne dökülmeli
Bende onu diyorum 2 side işe yarar oruçta zaten millet aşırı istekli
Dökülecek içecek ne olmalı
Sıcak olursa çok sıcak olmasın meyve suyu kola gibi şeyler işte
Kıyafet hangi renk olmalı dediğim gibi yıkanması gerekip sokağa öyle çıkamayacağım bi renk olmalı. İz bırakacak. Bej pantolon Beyaz t-shirt giysem olur gibi. Vişne suyu dökülse gayet iyidir
Yemek dök daha garanti olur
Ozmn umarım Makarna falan yapmazlar 😅. Bi tek sorun var benim alet inikken küçük olanlardan şimdi bunları çıplak karşılaştığımda kaldırmış mı olayım yoksa birakiyim öyle mi görsünler
İnik hali küçükse kaldır kalkıkken etkilenirler benimde inikken küçük kalkınca büyük oluyor büyük sever kızlar
E bize mi kaldırdın derse sıkıntı 😂
Demezler derlerse evet kendiliğinden kalkıyor görünce zaten kalkmasınmı de
Erkeklerin kafada kurması bu boyutta işte. Sonra kadınlara suç atıyorsunuz en küçük olayda. P1ç
Bebeğim boş konuşma hadi hadi
Her b0ka seks düşünüyorsunuz
Sen dusunmuyon sanki evde kalmış kezban
Yazık mk sana senden ne kendine ne başkasına fayda olur
Benden olurda senden hiç bi bok olmayacağı kesin
Kıskanma başkalarını
kanka o sinyali almadıysan niye böyle düşünüyorsun arkadaş ilişkilerini gözden geçirmeni tavsiye ederim, aldıysan götür keep goingon.
Knk söyleyip gülüyorlardi. Bilmiyorum bi de sataşıyorlar sürekli adımı dalga geçer gibi söylüyorlar her gördüklerinden
ne zaman kanka iftar
Perşembe günü
Aa yarın
Yemeğe davet ediyorsun seks partisine değil bro
Knk ne bilim ne alaka ne iftarı kızlarla niye yapiyom. Yobaz mıyım acaba ilk defa duyuyorum
İlk defamı duyuyorsun
Allah akıl fikir versin
Bilmem belkide yaparsın nude attı mi
Yok ikiside atmadı da iki kişiyi nasıl idare edecem alkol falan alır miyiz. Konu oraya gelsin diye
Alditorsin ne zaman
Ne diyon ya
Alırsınız
Hatta aldirtirsin
Sen atar mısın peki
Niye artık sana onun bunun firkitmasi
Suriyeli misin anlamıyorum dediklerini
O zaman ikike
İkike ne kızım düzgün kullan şu Türkçeyi canımı sıkma benim
Gittt
Alkol alır mıyız peki. seks falan niyeti varsa nasıl konuyu açarım
Git git