Erkekler bugün mezuniyet çekimi vardı çekim saat 2 de başlıyor bende sabah saat 11 de okula geldim sonra budur hocalarınla bahçede oturuyordu sonra saçımı düzeltmek için lavaboya gittim ikinci kere gidip geldiğimde bana uzaktan kızım gel buraya dedi onun yanına giderken müdürün yardimlilarida vardı müdürün yardımcıları süslü güzel olmuşsun dediler buarada müdürün yardımcıları bana (süslü ) hitap ediyorlar sonra en sevdiğim hocamın yanına durdum budur bana dediki kızım ne zaman dersine girmeyi düşünüyorsun dedi neden erken geldin biz ne için 2 ikide gelin dedik boşuna mi demişiz dedi okul formani neden giymedin bu kıyafetini abartmışım dedi ama ben abarmamişim giydiğim şey elbise ve altına şeffaf kilotlu çorap giymişim kilotlu çobanımda aşk yazılmış neyse sonra bana dediki hocan kim dedi bende ona dedimki gülbahar dedim oda bana dediki nerde dedi bende bak orta dedi biz 3 kişi olduğumuz için hocamız bahşeye indirdi sonra tekrar saçımı tüzelitmeye gittim bahşede yürürken müdür ve en sevdiğim hoca beraber konuşup bana bakıyorlardı müdür gözlerini benden hiç çekmedi sonra müdürün yardımcısı erkek müdürün yanındaydı sonra yanıma gelip bana dediki müdür sana bakıyor otur bi yerde dedi gözleri sende dolaşma bahşede otur dedi önünden gidip gelme sana bakıyor dedi müdür gidince istediğini yap dedi bende müdürün yardımcısına adam gitmiyorki dedim oda güldü sonra müdürün yardımcısına git biraz müdürü oyala dedim gidip biraz oyaladı sonra müdür gitti ama erkek hocaların gözlerini benden çekmediler sizce müdür neden öyle bir şey yaptı beni çok üzdü sınıf hocamız bana dediki kafana takma ya sabah sabah adam bana bağladı ya diğer kizlar sanki denize gitmiş gibiler öyle giyinmişlerdi onlara bir şey demedi tek bana demiş 🥺
Kızlar bugün müdür hocalarimin yanında azarladi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden diğer kızlara bir şey demedi tek bana demediği burakmadi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar