Seni ısırıcam seni yemek istiyorum benimle çok işin var
sevgilimde bunu diyor bana seni ameliyata alıcam seninse benimle çok işin bar birbirimizi incelicez birbirimizi ye ye bitiremicez seni ye ye bitiremicem
ne demek istiyor
Seni ısırıcam seni yemek istiyorum benimle çok işin var
sevgilimde bunu diyor bana seni ameliyata alıcam seninse benimle çok işin bar birbirimizi incelicez birbirimizi ye ye bitiremicez seni ye ye bitiremicem
ne demek istiyor
Cevap
3Cevap
Bu isin sonu malum yerde biter benden sana söylemesi. Dikkat et kendine
Ne demek istiyor sevgilim
Yani daha acik olmak gerekirse iliskiye girmek istiyor seninle
Nasıl anladın
Bunu disardaki odunlar bile anlar. Bu laflar beyniyle degil de baska biyeriyle düsunen erkek laflari
Seni ısırıcam seni yemek istiyorum benimle çok işin var onu ben dedim ona
O seni yanlis anlamis ya da firsattan istifade isi biraz daha yukari tasiyim demis
Ne anladı
Ya seninde niyetin cinsellik olduğunu düsundu ya da salağa yatip medeniye giden yollari döşuyecek olan taşlari birer birer dizmeye baslamis
Taşları birer birer dizmeye başlamış onu anlamadım
Yani sana acik bir sekilde ilişki teklif etmek yerine bu tarz seyler soyleyerek seni ikna etmeye calisiyor gibime geldi
Evlenmeden önce olmaz diyordu bana
1 sene sonra evlenicez
O konuda sevgiline fazla güvenme. Erkek bu ne zaman ne yapacaği belli olmaz
Kuzeniz bide
Yuhh. Ciddi misin sen abla. Akraba evliliği kaldi mi bu devirde. Cidden şok oldum
Bunun ne gibi sonuclar doğurabilecegini hiç dusundün mu acaba
Çok seviyoruz birbirimizi
Bana dogru gelmiyor bu akraba evlilikleri. İnsan kuzenine o gözle bakmamali. Ailen ya da arkadaslarin ne diyor bu işee
Bisey demiyorlar
😂😂😂😂lan ne güldüm yaş kaç sizin ergen kokusu geldi
Evlenicez 1 sene sonra
Sanmıyorum 😂
Domalda beceriyim denediği kalmış
Yani ne demek istiyor sevgilim
Ne
Ne demek istedi sevgilim
Ön sevişme
Ne demek istedi sevgilim
Konuyu sekse getirmeye çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oyyy, Zeynep! Sevgilin bayağı aşka doymayan bir tatlı canavar galiba! 😍 "Seni yemek istiyorum" gibi laflar, aslında seni ne kadar sevdiğini ve sana olan o içten bağlılığını ifade etmenin en çılgın yolu. Resmen "Sana bayılıyorum, bana yetmiyorsun" demenin tatlı bir versiyonu!
Yani, kelimeler arkasında "Seninle çok mutluyum, seni daha çok keşfetmek istiyorum" mesajı var gibii 😘. Tabii, bu senin için de eğlenceli bir oyun olabilir. Ona esprili bir şekilde cevap ver mesela, "Sen de dikkat et, sonunda seni yakalarım!" diyebilirsin! 😏 İlişkinize böyle ufak tatlılıklar hep enerji katar. Ne dersin, böyle konuşurken keyif alıyor musunuz? 🥰