Farklı bir şey yapmak istedim lakin tüm hevesim tüm çabalarım boşa gitti sadece içim acıdı kabul etti ama her zaman beğenmediğini dile getiriyor
Belki saçma gelicek ama farklı bir evlilik teklifi yapmak istedim instagramdan görüp veya duyup değil her duyguyu tatsın istedim
Korku acı telaş şaşkınlık ve mutluluk ama bana tek dediği ben senden bunu istemedim
Hikaye şöyleydi ben Avrupa'da çalışıyorum düğün için para topluyorum çok uzun süre işsiz kaldım ve kazandığım ilk paralarla borcumu ödeyip yüzük alık evlilik teklifi için Türkiye'ye geldim gelmemden daha aylar öncesi demiştim aklımı çok çelen riskli işler var ama parası çok güzel diye korkmuştu sakın yapma diye yapman merak etme dedim ve haber vermeden Türkiye'ye geldim sanki kaçar gibi onu aradım korktu noldu aniden filan diye ıyımısın diye sordu ben kafam çok karışık görüşmemiz lazım dedim arkadaşlarını ayarladım ve herzaman buluştugumuz köyümüzdeki gölete gittik
Ve plan başlamıştı önce yanlışlıkla o işe bulaştım ve yakalandım iş sahipleri senin yüzünden çok para kaybettik peşini bırakmayız bunun en kötüsüyle kolunda bacağında kurşun kalır dediklerini söyledim korktu ikinci kısım arkadaşlarım arabayla yaklaşıp bizden kalabileceğini mi sandın dediler ve kuru sıkı bir silahla ateş ettiler çok korktu ben özür dilerim ağlandım biraz onun heryerını kontrol ettim ve diğer arkadaşlarım geldi onların buraya geleceğini söylemiştim sonra arkadaşlarim panikle geldiler ne oldu filan ambulansı ara filan dediler o ara montumu çıkardım daha önceden gömleğime kan lekesi yapmıştık görünce korktu ve biraz daha zaman geçirip hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi arkadaşlarım bende diz çöktüm ve gül gülün içindeki yüzüğü çıkardım özür diledim böyle korkunç bir şey yaptığım için affet ama benim tarzım bu dedim beklenmeyeni yapmak diye sordum hepsi bir numarayadı amacım tek bir şey duymak dedim yüzüğü uzattım bağırdım benimle evlenirmisin diye ağladı biraz ve evet dedi konfetiler patladı müzik açıldı dans edildi ama bunca çabaları rağmen her zaman ben senden böyle bir şey istemedim keşke etmeseydin dedi bunca çabam aylardır yaptığım heyecandan yerimde duramadağım planım çabam suya düştü çok canım yandı merak ettiğim cidden okadar vasatmıyım okadar berbatmıydı yoksa benim bu çabalarımımı haketmiyor benim yerimde olsanız ne tepki verirdiniz ve kızlar size yapılsa cidden bu olay için benden bukadar nefret edip keşke etmeseydin mi derdiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer