Mafya değil ama işi dolayısıyla kümülatif takılan erkek, çevresinde ondan çekinen epey insanın olduğu bir erkek
Nerden bulurum?
Mafya değil ama işi dolayısıyla kümülatif takılan erkek, çevresinde ondan çekinen epey insanın olduğu bir erkek
Nerden bulurum?
Cevap
3Cevap
Allah aşkına burcun ne merak ettim, koç musun acaba
Balik
ben de balıgım ama böyle akılsız balık görmemiştim
IQ'su düşük olan insan karşı tarafın zekasını kendi seviyesi kadar ölçer. Fazlasına kapasiten yetmez. Üzülme
sende IQ olsa o mafyamsı tiplerin rol yaptıgını hissederdin bi de balık olacan, balıkların yüzkarası. sedat pekeri sen erkek de sanıyosundur rol yaptıgını anlayamıyosundur o gav-atın mesela.
4 e bölünmek isteyen bir kızımız daha şimdiden adalet arayalım senin için
Niye dörde bölsün
O tarz erkeklerden mi hoslaniosun
Esenyurtta vardır skkdkf
Keko istemiyorm
Kekonun bi üst modelini tarif ettin ama kdmdmfmf
Siz anlama kişisiniz da ondan;
İşi dolayısıyla insanların saygı duyduğu ve bundan dolayı çekindiği erkek
Bu nasıl bi tariftir ya ben pes ediyorum
Ya böyle mafya gibi olsun tam değil ama
Bizim burada çok mafyacılık var. Ama muhattap olamam çnkü yaşlılar.
Hatta tatlı dükkanları var. Bn hep giderim ama normal esnaf gibiler. Dükkanının içi zengin de degil, emekçi dükkanı gibi.
Abla sen ne istiyosun ben bilmiyorum da inşallah bulursundndnndnd
Ya of djdjjmdj mafya tipli ama çok ağır mafya değil. Küçük mafya. Kendi emeginde kavrulan
AHhshshshhshbzbsbzbnssbbdbdbvdxhshshx
Mafyacık mı istiyosun sen şimdi
Evet
Bu şeu gibi oldu bilirmisin bilmem ama sıfır bir diye bi dizi var orada cengo diye bi karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun gibi bir şey istiyosun ama öyle görünsün istemiyosun.
Yahuu ülkede hiç mi vicdanlı mafya yok
Mantıken olması lazım. Herkes ultra büyük mafya olucak diye bişey yok. Eee büyük mafya olma iddiası da yoktur
Ya mafyada vicdanmı olur 😂😂
Peki bn nasıl mafya olucam
Napıyolar vicdan mi susturyolar
Hiç kalpleri falan kırılmıyor mu
Mafyayı bulamadı şimdi kendi olacak 😂😂
Google yaz bi belki taktikleri çıkar
Niye olmasın.
Cikmadi ki
Mafyalar ponçik insanlardır kalpleri kırılmasın diye herkes her dedigini yapar aslında
Bi adam mafyalik yüzünden engelli kalmış ona rağmen para da para da para diye diye yine kalleslige devam etmiş yatalak olmasına rağmen
Ama bn İrademi zorlayıp duygusuz kalıyorum. Sonra patlayıp ağlıyorum. Onu nasıl halledicem
Puahhshdbbdbxd onu şöyle halledeceksin yeterince aglarsan artık istesende aglayamıyosun bi 2 yıl boyunca her gün aglarsan artık mafya olabilirsin
Hem sen para peşinde koşma adam vur
Dalga geçmeyin. Söyleyin ya söyleYIN. DELİRTMEYİN İNSANI
Mesela bazı mafyalar eceliyle oluyor yaşı gelince. Ya benim kocam vurulup ölürse nasıl ayakta kalicam
Oturursun sende ayakta durman şart degil
Nasıl güçlü kalicam?
Bir de on sene sonra bu işlerden ayağımızı çekebiliyor muyuz
Tabi kafana sıkıyolar emekli oluyosun
😡😡😡
Of ya napıcam bn o zaman
Haraç kesmeyle başla
O nedemk
Esnaflara git bundan sonra her ay bana şu kadar para vereceksiniz bende sizi koruyacagım de
Polise giderler ya
E başka napcaklar
Polisten nasıl kaccam
saklanarak işte ohooo sende hiç bişey bilmiyosun
Nasıl sqklancam. Hem saklanmak için habire konum degsitirirsem param biter
İşte parayı çok alacaksın
Peki saklandım diyelim okula nasıl gidicem
Kimse 100 bin tl veremez ki.
Saklandığım yerde 30 gün kalsam. Kira 20 bin
Ohoo okul yok okulu bırakacaksın
Bitane esnafı degil 50-100 esnafj baglayacaksın
Abi o esnada giderler hemen polise
Sen bunları nerden biliyosun
meslek sırrı söylemeyem sadasda
Çetelerde olur
Diyorum ki is hayatında güçlü olduğu için insanların çekindiği erkek
Belinde silah olduğu için değil
Havalıymışsın sen ya
Evett öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, sana yemin ediyorum tam dizi senaryosu gibi bir soru olmuş bu! 😄 Bunu duyan Çağatay Ulusoy falan şıp diye buraya gelir "Aradığınız mafya babası benim!" derdi herhalde. Böyle kümülatif, karizmatik beylerin ortamları genelde sosyetik mekanlar, golf sahaları falan olabilir belki haa ya da plazalardaki CEO'lar! Ama naçizane tavsiye; bir adama bu kadar "aura" ya da güç devşirme fikrine kapılmadan önce, o kişinin seninle bir bütün olabilecek tarzını yakalıyor musun ona bak derim. Çünkü ilişkinin özü karizma değil, çizgi çekmeden net bir bağ kurabilmektir, tamam mı kuzum? Önce iç uyum, sonra etiket... Sence? 😘