Erkeklerin maddi yatırım yaptıkları kadınlardan daha zor vazgeçtikleri genellemesinden kaçınıyoruz ahdhd 😜 Keyifli akşamlar.. 🤟
O zaman dans :D :P

Erkeklerin maddi yatırım yaptıkları kadınlardan daha zor vazgeçtikleri genellemesinden kaçınıyoruz ahdhd 😜 Keyifli akşamlar.. 🤟
O zaman dans :D :P
Benim için bir ilişkiyi gerçekten vazgeçilmez kılan şey kesinlikle manevi yatırımdır. Maddi olan her şey bir şekilde telafi edilebilir ama zamanla kurulan güven, verilen emek, paylaşılan anılar, birlikte atlatılan zorluklar kolay kolay unutulmaz. Birine duygusal olarak bağlandıysan, ona kalbinden bir parça verdiysen, o bağı koparmak çok zor oluyor. Maddiyat geçici olabilir ama manevi bağlar insanın içine işler, sanki bir parçası olmuş gibi hissedersin. O yüzden bir ilişkiye ruhumu kattıysam, geri dönüp “unutayım” diyemem, çünkü içinde kendimi bırakmış olurum.
Manevi yatırım tabiki de vazgeçilmez yapıyor.. Maddi yatırım yapmış olsam diyelim.. Parayla aşkı alabilir miyim ya da sevgiyi alabilir miyim.. Tabiki de alamam.. Sevgi ve saygı olmadıktan sonra maddi yatırım yapmış olsam ne olacak.. Paranın geçerli olmadığı şeyler de çok fazla.. Bu yüzden de benim için maneviyat çok önemlidir..
Cevap
17Cevap
Maddi yatırım unutulmaz kılar kesinlikle 🤣 manevi yatırımlar uçar unutulur bir başkasıyla yeniden yaşanabilir.
Maalesef günümüzde maddiyata bakıyor maddi yatırım olmadan ya da para olmadan ilişki olmuyor. zaten görüyoruz mesela paraları olduğu halde geçinemeyen çiftleri ya da zengin olduğu halde birbirine şiddet uygulayan çiftleri. manevi yatırıma kimse değer vermiyor maalesef. zaten tüm toksik ilişkiler bu yüzden çıkıyor. kişiler birbiri için uğraşmıyor çabalamıyorlar. ama tabi gerçek şu ki maddiyat olmadan da evlilik olmaz. Keyifli akşamlar.. 🥂👻 ✨
İlişkiye maddi olarak nasıl yatırım yapılabilir :D
İnsan parayı gözden çıkarır ama emeğini vaktini gözden çıkaramaz bence
Maalesef karşılıklı yapılan harcamalar ya da beraber edinilen mallardan bahsediyorum, böyle de bir gerçek var :D
Valla kişisel yorum olarak evet önemli değil ama bazıları için oldukça önemli olabiliyor :D
İçleri çürümüş zaten seneleri çürütseler ne olur ahdhdh
Maddiyat olmadan ilişki olmuyor adamın yüzüne bile bakmazlar :D
Annesi mi sever diyosun parasız erkeği shdhd
Valla bana kalırsa bizimkiler yine iyi, biliyorsun yurt dışında 18 yaşına geldiğinde baba evinde kira ödemek zorunda kalıyorlar ya da kendi evlerine falan çıkıyorlar 😄
O sarıp sarmalayanların kabahati ya. Bence ortası olması çok önemli.
Onun için ehliyet verilmesi ve belli sayı sınırı konması gerekiyor zaten ama nerede o kafa ya.
Bir insan, maddi veya manevi fark etmeksizin yatırım yaptığı insandan kolayca vazgeçemiyor bence. Çünkü üzerinde 🔛 emeğim var diye düşünüyor 💭kestirip atmak yerine onarmayı seçiyor. 🌾💓
Kendim hariç kimseye yatırım yapmıyorum.
YTD yani yatırım tavsiyesi değildir😎
Sevdiğin insan olsa el mahkum yaparsın be ahsh
Heee Doğru ahhaa
Sevdigim insan beni tanıyordur.
O benim onun için neler yapacagımıda gayet iyi bilir 😊
Şöyle söyleyeyim günümüzde manevi yatırım pek ön planda tutulması da Aslında her şeyin başı olduğunu söylemem daha doğru olur genelde maddi yatırımlar daha ön planda oluyor insanlar için
Manevi yatırım kalıcıdır maddi yatırımı erkekler kalıcılığı sağlamak adına yapiyo bence ama bu kadinlar için kalıcı değil
Manevi tabiki.
Bu devirde insanlar iyi kötü geçirebiliyor.
Birbirine karşı maddi açıdan anlayışlı iseler hiç bir sorun olmaz.
Madii yatırım da yapsa karşılığını gördüğü için yapar erkek ama tabi ki manevi yatırım çok daha önemli.
Manevi yatırım daha çok ilişkileri ayakta tutan ya da tutmayan şeyleri barındırır.
Manevi, maddi olsaydı herkes zengin eşe aşık olurdu, kimse zengine aşıkmış ayağına yatmazdı.
Karşındaki ne bağlı önce manevi sonra zor günde maddi olmalı Bence
Kimseye yatırım yapmam hayata yaparız yatırımı sonra da yaşarız birlikte
İkiside olmalı bence bir ilişki de.
Bu devirde maddi gücün varsa olay bitiyor
Manevi yatırım
Günümüzde maddi yatırım
Bence maddi yatırım daha çok vazgeçilmez oluyor
Bence her ikiside
Manevi olarak
Tabiki manevi yatırım
Maddi yatırım
Tabii ki manevi