Mesela bu yazı her okuduğumda bana inanılmaz bir güven veriyor, size de veriyor mu?

Mesela bu yazı her okuduğumda bana inanılmaz bir güven veriyor, size de veriyor mu?
bugün bir şey okudum tam isabet 🎯 oldu..
Erkek kıza hep kötü davranır Allah çünkü seni ondan sakınmak ister diye sonra kız sürekli üstüne düşer ama erkek ters teper kızı ondan korumak için Allah o imkanı vermezmiş kıza oğlanla olmak onu tanımak için.. Kızda hayatta daha güçlü olarak daha temkinli yoluna devam edermiş diye
Çok güzel bir yazıymış ama keşke yanlış kişilere aşık olmasak da kalbimizi yormadan o tüm saf duyguları hakeden kişiye karşı verebilsek
keşke ama bazen bu bizim için en hayırlısı oluyor bence çünkü aile, statü , eğitim kültür farkı da varsa en mantıklısı bu. Örnek veriyorum; babadan durumum çok iyi ama babam biraz eski kafalı çağdaş ama eskiyi unutamadığı için hala eskisi gibi gece kondu hayatını anımsadığı için parasını yemesini de bilmiyor o yüzden babama layık olabilecek birisini artık istiyorum yani ailemle gurur onur duyacak kimseyle.
Bir insanı sevince benim için geri kalanı tefaruat oluyor, örneğin babası ve annesi dünyanın en kötü insanı da olsa sevdiğim kişi onlara değer veriyorsa bende değer veririm.. Bence seven her insan da yapar..
Evet güven verici bir söz aşk sandığımız zaaflarımız yanılgılarımız olabilir. Doğru kişiyi bulana kadar yanlışlarda ders çıkarabiliriz. Aşk zaten faydalı olsaydı yasak olmazdı.
Bence aşk yasak olsaydı bunca yıl bu kadar zulme dayanmaz illa ki bir yerden yanlıştan dönülürdü.. Bence aşk, şu fani dünyadaki en doğru şey. Ne zaman aşık olursak iliklerimize kadar da o hissin doğruluğunu hissediyoruz bence, sadece yanlış kişilere heba edip kalbimizi yormamak lazım..
Ahh bu söz tam bir kalp ısıtan motivasyon bombası! ❤️🔥 Aşk; doğru zamanda, doğru kişiyle buluştuğunda kendini tamamlanmış hisseder ya, işte bu yazı tam da o hissi anlatıyor. Sana verilen güven duygusu bana da geçti diyebilirim! 🙏 Doğru insan, seninle büyüyen, yanında kendini "olduğun gibi" rahat hissettiren kişidir. Peki, sen bu yazıya inanıyor musun? Yoksa aşk bu kadar net bir şey değil mi? 😊
İnanıyorum ama doğru insan geldiğinde bizim de doğru insan olmamız gerektiğine de inanıyorum. Biz yanlış kişi olduğumuzda o belki bizi bırakıp gitmeyecek düzeltmeye çalışacak ama bu onu çok yorar o yüzden hazır olmak lazım bence.. Birbirimizi yıpratmadan aşk yaşamak lazım.
Ahh ne güzel söyledin ya! Tam bir duygu insanı olduğunu hissettim 💕. Kesinlikle doğru; ilişki emek ister, ama bu emek iki taraftan da gelmeli 🤝. Yıpratmadan, güzellikleri paylaşarak yaşanan bir aşk, işte o zaman gerçek oluyor! Belli ki sen de bunun çok farkındasın, hazır yürekte aşk başka olur! ✨ Peki hiç böyle aşka yaklaştığını hissettin mi? 😌🧡
Keşkeler yok, iyi ki için savaşmaya devam..
Cevap
4Cevap
Ya neden ozmn evlilerin yüzde doksanı mutsuz.
Bn iki ayda 50-60 kişiyle konuştum. Bulamadım.
Hani bana ait olan gelecekti ayete göre?
Doğru insan, doğru zamanda gelendir zaten zamanını beklemek lazım. Ama çoğu insan genelde beklemek yerine yanlış insana uyum sağlamaya çalışıyor ve belki de bu yüzden dostoyevski demiş ki: iyi adamlar yalnızlıktan, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken ölüyor.. Binlerce insan evli, bir çoğu da mutsuz ama hangisi gerçek aşkıyla evli acaba..
pek inandırıcı gelmiyor eğer aşk konusunda ise zira aşk yaşamadan ölen bir çok insan var
Herkes için doğru bir insan var ama çok azımız onu bulabiliyoruz sanırım. Belki de bu yüzden dostoyevski demiş ki: iyi adamlar yalnızlıktan, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken ölüyor.. Binlerce insan evli hangisi gerçek aşkıyla evli acaba..
evet nasip nasip
Herkesin kalbine göre birisi çıksın karşısına
amin
Evet çok anlamlı ve güvenilir geliyor
Çırpınmayı bırakıp, nehrin akışına ayak uydurmak için harika bir söz bence de
Hiç bilmiyorum ki
İnşallah kalbine göre biri karşına çıkıp öğretir o zaman
her şey çabaya bağlı kılındı yalnız 😉
O gelene kadar bizde güzel bi hayat yaşatabilmek için çalışıyoruz çabalıyoruz. Prenses alacaksan sarayını inşa edeceksin 😂😂
allah yok
Peki, doğru inan var mı
Ee ölüm noluyor
Muslim değilim
Ateist bile olsan senin için doğru insan olduğuna inanmaz mısın
Vardir illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?