Bence nispeten daha çekiciler ayrıca karakterleri daha iyi yerine oturmuş olur peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence nispeten daha çekiciler ayrıca karakterleri daha iyi yerine oturmuş olur peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Evet çünkü her konuda daha iyi olgunluk çağına erişmiş olduğu için daha güzel olur. Ama bu durum biraz da kişinin bakış açısına hakkı herkes için aynısı geçerli olacağını sanmıyorum. Birde insanları yaşına göre değil aslında tanıdıkça anlıyor insan
Doğru söylüyorsun
30 35 yaş arası çekici oluyorlar da ondan sonrası fazla çekici olmuyorlar. 40'tan sonra kırışıklıklar başlıyor. Kadın erkek fark etmiyor yani. Kapatmazsan kırışıklıkların belli oluyor. Ama 30-35 yaş arası gerçekten harika. Hem olgun hem genç arası oluyorsun yani. İnsanın kendini iyi hissettiği dönemler o zamanlar.
Senin de az kaldı zaten 40'a 😀
Yakındır yani yaşaman
Bizde kazık çakmadık yani 🤣
Zamanı gelince biz de gideceğiz de Allah gecinden versin hepimize 😂
Yok ya olmuyor gerçekten. Senin şu geçen ki olay çözüldü mü
Yok ya senin üstün var diye bir tane
Doğrusunu yaparsın tabii ki
Yani hiç öyle bir duyguya kapılmadım. Galiba bazı insanlar, beyaz saçı daha seksi buluyor. Ondan da olabilir. Ben de istenmeyecek kadar bolca var. 😂👌
evet artık yaşlanıyolar. yakışılılıkla karıstırılmasın yaşlandıkça karizmatik olur bi erkek yakısıklı olmaz o yuzden 30 üzeri lütfen estetik botoks gibi çabalara girmesin yakışıklı olmuyorsunuz arkadaslar. karizmatik oluyorsunuz.
Cevap
17Cevap
Kendilerine baktıkları için daha güzel görünüyorlar gadası
Bakmakla ne anlıyorsun sen?
Evet tabi ki de.. ben zaten olgun kadınları daha çekici buluyorum her zaman.. 30-35 iyidir benim için.
Yaşla ilgisi yok. Bence dünyada çekici insan sayısı yok denecek kadar azdır. Nadide bir şeydir.
Hayat her yasda guzel her yasinda doyasıya keyifle yaşanması guzel gencine olgunu da iyisi de kötüsü de hepsi var :)
30 yaş üstü biri olarak evet diyorum tabi ne kadar objektif olduğum tartışılır.
31 yaşındayım beni kapsar mı
Napıyım 94lüyüm
Uyarmıyım sana
Deng olmayan şey nedir
Söyle kıx
Sohbeti hoş insan çekici
Evet bencede öyle oluyor.
ka (de ( me ( ..
Himmm olabilir katılıyorum 🤔
Evet ilişki bile yaşadım
Evet
Kesinlikle öyle