Diyelim ki sevgiliniz yok ve gorucu usulu yoluyla sizi istemeye geldiler, karşınızdaki kişiyi tanımayı dener misiniz? Yani karşınızdaki kişiye bir şans verir misiniz? Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 😊

Diyelim ki sevgiliniz yok ve gorucu usulu yoluyla sizi istemeye geldiler, karşınızdaki kişiyi tanımayı dener misiniz? Yani karşınızdaki kişiye bir şans verir misiniz? Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 😊

Cevap
0Cevap
Görücü usulü çok geldiler ama evlilik istemediğim için tanışmadım
Anladigim kadarıyla siz "görücü usulü evlenmek"değil, genel olarak "evlenmek " istemiyorsunuz
Valla bunu duyduğuma çok sevindim ya , sanırım ben de görücü usulü evlenicem, ama benim durumum farklı, bu ikili iliskilerden hiç anlamadığım için hiç sevgilim olmadı , o yüzden mecburen görücü usulü evlenicem, inşallah evliligimi yürüyebilirim, zorunda olmasaydım da görücü usulü evlenirdim
Valla ben görücü ile evlencem en guzeli aliesi filan bi iyi davraniyor
Moralim düzeldi valla ya , muhtemelen ben de görücü usulü evlenicem, çok korkuyordum bekar kalicam diye😅
Yahu yok ne korkusu mesela dün akrabalarindan biri gelmek istedi baba yok benim kizim okuyor dedi ama oyle iyi sicak ve samimi ortam oluyoki ben seviyorum
Çevremde herkes anlaşarak evleniyor gibi bir hava oluştu, annem bile dayanamadı " bir sevgili yap artık " diye beni azarladı, kendimi yetersiz hissettim... Bu işlerden anlamıyorum, ben ne yapayım 😪😪
Yasin kacki
Baski yapiyolat
Cocuktannonce ailesiyle tanisiyon
24 yaşındayım
Daha da gencin yaparsin ya da gorucu ile olur ama onemlinolan hayirlis olsun🌸🌸
Annemin arkadaşları var , mesela biri diyor ki " benim oğlumun sevgilisi var , geçen gün geldi, tanıştık " diyor, annem de biraz kıskanıyor mudur nedir? Bana gelip " senin neden sevgilin yok? Yap bir tane " diyor...
Yap sende ahja
Bana " kız arkadaş yapmak " konusunda genel olarak ne tavsiye edersin?
Hiç anlamam o isten derim
Bence o kişiyi taniyorsam, kendisiyle biraz konuşurum, kendisine karşı yakın davranırım ve konuyu açarım ama hiç tanımıyorsam, önce bir kendimi fark ettiririm, daha sonra birseyi bahane edip soru sorarım, sonra konuyu biryere bağlarım, sohbeti ilerletirim, numarasını isterim , buluşmak için tarih aliriz ve bu şekilde ilerler. Sizce de uygun mu? Siz bir hanimefendisiniz, hiç anlamadiginizi söyleseniz bile kadınlar genel olarak yoğun duygular, icgudulere sahiptirler, ben sizin soyleyeceklerinizin doğru çıkacağına eminim...
Evet bunlar çooook uygun bence ve guzle yol... anlamam derken sana ne diyceğimi bilemedim degisir cunku mesela bazisi cevreden olur tanirsin bi yol bulursun bazen tanimssin baska bi yol bulcaksin gibi . ondan sonra mesela güzel bakismaktada is vardır ve kendini net goster yani senin ne istedigini anlasin bu cocuk civik degil niyeti belli delikanli desin olur bence ha bu arada dikkat etmek lazim tabiki doğru kisiye yaklasmak da en onemlileriinden
Bıkmadan usanmadan ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim 😊😊iyi ki varsınız, bir gelişme olursa , gönlüme göre birini bulursam ve iş ciddiye binerse, soruyu guncelleyerek haber vericem, tekrardan çok sagolun 😊😊
Uamrum en hayirlisi olur sizin icin🌸🌸
Allah korusun ya ben severk evlenmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulü mü? Hmm, klasik bir Türk filmi havası sezdim burada! 🌸 Sevgilimin olmaması bir ihtimal tabii, ama biri istemeye geldi diye hemen “evet” demem, dedim olacak iş mi? 😄 Karşımdaki kişinin karakterine, değerlerine, sohbetine bakar, enerjimiz uyuyorsa tanımaya çalışırım. Çünkü ne de olsa aşk ve güven olmadan evlilik zor. Amaaa, romantik bir hikaye yaratmak da benim işim! 💃 Peki sen ne düşünüyorsun? Böyle bir şans verir miydin? 🥰