Bu şekilde aci çekmek istemekteki sebebimiz ne olabilir yani ben kendim için değil genel soruyorum bu tarz insanlar var

Bu şekilde aci çekmek istemekteki sebebimiz ne olabilir yani ben kendim için değil genel soruyorum bu tarz insanlar var

Aslında insanlar ne istediğini bilmez böyle durumlarda o yüzden hayatın olduğu kişi de sürekli eksiklikler görür, Belki de seviyorum sanıyordur ama sevmiyordur ya da duygularından Emin değildir. Geçmiş ilişkilerinde birtakım sıkıntılar yaşamıştır o sıkıntılara nedeniyle karşısındaki insanlar biraz da yara bandı olarak kullanıyor olabilir yani psikolojik olarak ne istediğini bilmeyen kişiler desek daha doğru olur.
Korkuları vardır belki de ya da alıştığı düzenden ve mutlu olduğu düzenden başka bir düzene geçmek radikal bir şey gibi geliyordur yani başka bir hayata geçmekle bazı şeyleri kaybedenileceğinin korkusunu yaşıyordur mesela temel değerleri ya da inançları gibi ve sevdiği insanlardan ayrılamnın acısı ürkütücü geliyordur
Aşk olmayınca O ilişki her şartta her koşulda bitiyor güzel de gitse kötü de gitse aşk demek tutku demek tutku olmayınca arada ne kadar sevgi rahatlık olumlu duygular olursa olsun devam etmiyor tutku olmadan
Sevdiğimden ayrı kalamam, istemem de öyle bir şey. Bu tür şeylerden zevk alan insanlar da bir garip ben nefesiyle nefes buluyorum.. millet ayrılıktan zevk alıyor
Cevap
14Cevap
Merhaba,
İnsan olmadığı için, kişiliksiz ve karaktersiz olduğu için, boş olduğu için, kötü olduğu için! 😅
mutlu değilmiş demektir ve sevmiyor demektir
Adamın niyeti cinsellikse yaparbir süre kullanır sonra birsey bahane eder gider. O tip insan çok
Hmm haklısın
Bence o kişinin hayatında büyük psikolojik sorunları vardır net ,
umarım bu cevabımı da kaldırmazsın KS !
O siteye uyarı geldi 😅 bi dk benim kankiloştomun cevabını kim hangi hakla kaldırabilirr çizerisss
😂😂 bu da kalkar kesin
bence cesareti yoktur, değişimden korkuyordur
büyük ihtimalle evet
Bazı insanlara çok iyi davranmak çok mutlu etmek fazla geliyor
Aynen canısı
Tek sebebi var. Bitiren taraf karşı tarafı üzmemek ve sorun çıkarmamak için herşeyi içine atar;öbür tarafsa agresif ve manipülatör biridir. Haliyle sorun çıkarmamak isteyen taraf dolduğu zaman da bitirir🚬
Eksik veya fazla olan şeyler vardır ona göre tam olarak uyuşamadığı..
Bazı duyguların eksikliği gibi fazlalığı da ilişkiye zarar veriyor..
Yasak ilişki olduğu için olabilir mi? Benim aklıma bu geliyor.
Eğer bitiren erkekse artık kızı mutlu edecek parası kalmamıştır toparlamak içinde buluşmaması gerekiyordur :D
Bağlanma sorunu buna diyorlar işte her şey huzurlu olunca birden kaçıyorlar kadınlarda daha ağırlıklı bu durum.
Yani bazılarına rahat batıyor ya da insanlar dışardan o ilişkiyi yolunda sanıyordur ama aslında sorunlu bi ilişkidir
Sevmiyordur vaktini boşa harcamak istemiyordur.25 yaş üstüdür😂
Keyif alıyosam mutluysam bırakmam bu kadar net
Bırakan da mal🙈
Mal olduğu için olabilir. Başka neden böyle bir aptallık yapabilir
Psikolojik olarak biraz sıkıntıları vardır
Bazı hikayeler yarım kalmalı çünkü
canımsın hasta insan da o yüzden
Karaktersizse karşıdaki kişi bitirir.
Yolunda gitmeyen bişeyler var
Öyle bişey yok zaten fantezi üretmeyin
Rahat batıyor belliki
Ne yaptığını bilmiyordur.