5 ay sonra Bosanma?

Ben Kocamla 7 sene ciktim 4 sene evli kaldim (o türkiye ben yurt disi) ve 5 ay birlikte yasadik. Yurt disina geldi tamamen degisti araba istiyom sunu istiyom bunu istiyom. Baktiki hic birsey kolay degil bunlari yapmak ve almak yavastan zoruna gitmeye basladi olmaz dedikce sogudu evi terk eti giti dayilarinda kaldi sonra geri geldi yine birseyler istedi ben tek calistigim icin iki kisiye baktigim icin maddi sorun icin büyük seyler alma ikmanim yoktu bunu kabul edemiyordu. Her zaman üzerime geldi kavga eti yine giti. Hep ben getirdim. Tam kagitlerini bitirdim hepsini yaptik isede buldum basladi ilk maasini almadan birgün önce yine kavga cikarti senden bosaniyorum deyip yine giti dayisina iki haftadir haber yok. Beni her yerden engelledi sildi yeni hesaplar acti kendine hic olmamisim gibi hayatini yasiyormus ailesi ile beni bir kere gördü hemen kafasini telefona yikti. Bosanma davasi actimi bilmiyorum kagit gelmedi daha. Artik üzülmüyorum beni böyle yoka sayan insan onun icin hersey yaptigima ragmen yinede beni suclayip herkeze beni kötüleyen insandan birsey beklemiyorum.
cok merak ediyorum pisman olur mu diye resmen yakinda bir yerde oturup hayatini yasayan insan?

5 ay sonra Bosanma?