Ayrıldıktan 5 ay sonra TARKAN DARMADUMAN Şarkısı paylaşmış. Sözlerine bakıldığı zaman ayrılıgi kabul eden ve ayrılığın kalbe zor geldiğini ifade eden cümleler var. Sizce bu öylesine paylaşılmış bir şarkı mıdır yoksa göndermemi?
Yakında doğum günü var, yazmak için ön hazırlık mi Bayanlar? Saygılarımla...0
Yakında doğum günü var, yazmak için ön hazırlık mi Bayanlar? Saygılarımla...0
Kızlar Ne Diyor
ayrıldıktan sonra asla gönderme yapmam yani katiyen anlayamaz benim ne hissettiğimi ama velev ki böyle bi şarkı paylaştım işte o hislerimle gönderilmiş şarkıdır
5 Aydır asla böyle bir paylaşım yapmazdı. bir kez kendi resmini ara ara deniz ve doğa resmi paylaştı. İlk kez YouTube üzerinden böyle bir şarkı hikayesinde paylaşmış. O zaman hislerimle gonderilmis diyorsan doğrudan üstüme mi alinmaliyim?
Değerli yorumların için teşekkür ederim bu arada..
direkt üzerine alın hem de güven bana :)
2 hafta önce uzerine vazife olmayan kendisiyle alakası olmayan başka birinin mesajını bana iletmek için yazdi. Halbuki o diğer kişi de bana mesaj atabilir yazabilirdi bu sozculuk yapar gibi kendisi yazdı ne alakaysa. Üstüne bugün bu şarkı tesaduf mu yoksa göndermemi diye kafami kurcaladı sadece.
Sen öyle diyorsan doğrudur Engin tecrübe 🙂
O zaman bana ithafen paylaştı 🙂 ah ah neyse...🙂
kız sana bi bahane bulup mesaj atmış pası karşılamamana inanamıyorum senin 😃
kız sana bi bahane bulup mesaj atmış pası karşılamamana inanamıyorum senin 😃
**HAKLISIN Çok doğru Bir kadın olarak olaya yaklasimin oldukça doğru mantıklı ve realistce 🙂 ama inan bana kalbim çok kırıldı. Kuru bir bahane ile bana yazması yeterli değil. Ve soğuk mesafeli ve uzaktan konuşur vaziyette yani o duvarı hissedebiliyorum. Kaldi ki Kendisi doğrudan adım atmadığı sürece kıymeti yok. İnan kalbim kırık ona karşı ve ben ona geçen sene şans vermistim. Üzülmek istemiyorum artık. O ilk adımı atacak ve kurtaracak. Ben üstüne gidersem hiç bir kiymeti olmaz. Başını agritmamak adına çok detay giremiyorum sadece şunu bilmeni isterim kendisi benden ayrıldı hemde hiç olmadık bir şekilde :(
durup dururken mi ayrıldı
Doğum gününde bıraktı hemde
Ona Supriz yaptığım günün akşamında
Durduk yere ayrılmak istiyorum diye söyledi.
Ona olan sevgime bagliligima asla aldırış etmedi
3 ay öncesinde kendisi barışmak için adım atmıştı ve tekrardan ona şans vermistim ayrıldığı halde kabul etmistim görüşmeye baslamistikz taki 3 ay sonra doğum gününnde akşam ayrılmak istedi.
Kader filmini izledin mi bilmiyorum ama orada ki Bekir benim hayatimi kismen anlatıyor...
o zaman yoluna bak kardeşim sana benden bi öneri yalnızca buna odaklan sana değer vermeyen ve aniden terk eden birisine yer olmasın hayatında
Ben de öyle yapıyorum
Çok doğru söylüyorsun
Bu olaydan sonra 10 kilogram verdim.
Fitleşti vücudum.
Para kazanmaya odaklandim.
Kitap okumayi arttirdim
Kendime yatirim yapıyorum.
Aklıma geliyor bazen ama ilk gunlerde ki gibi degilim.
İlk zamanlar daha kötüydü
Atlattim sayılır.
Buna şükür. Ve söylediklerine gelince maalesef çok doğru aniden terk eden birisinin hayatımda yeri yok olmamali. Şu saatten sonra olması da imkansiz.
Sosyal medyadan çıkardım
Bir tek whatsap kaldı yakında numara değiştiricem artık yazması bulması da imkansız.
Benim gibi Seven birini Asla Bulamayacak büyük konuşuyorum. 1 kez everesti yasattim tekrarı yok bunun
5 ay kısa süre o sebeple acın geçmeyecek sanıyorsun ama yeniden seveceksin sevileceksin inan bana
Adam gibi sevdim
Üzerine titredim
Hayatımın merkezi yaptım
Mutlu etmek için çok cabaladim
Ona çok bağlı oldum
Bir kez olsun potansiyelim gerek kişisel gerek cevresel vardı aldatmadim.
Onetis gibi bir durum yasadim ona karşı.
Çok güzel zamanlar gecirdim
Bir o kadar da kalbim kırıldı
Bu saatten sonra herkes oldui yerde sağ olsun.
Asla kötü konuşmam arkasından yakışmaz.
Benim ona yaptıklarımi, jestlerimi, inceliklerimi, verdigim oncelikleri büyük konusmuyorum bir ömür unutmasi zordur.
5 ay önce 4 senelik iliskim bitti. İlk günlerde çok acili agriliydi şimdi daha iyiyim.
Yakında doğum günüm var umarım bahane edip yazmaz...
bi çoğumuz uzun ilişkiden sonra acı duyar tek değilsin yani :) ama zamanla geçecek zaman ver kendine ve asla stalklama onu
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmis 🙂
Hemde ne acı, hayatinda olmama izn vermedi bir yerden sonra ısrar etmek zorla kalmak olmazdi bende geregini yaptım istemediğim yerde durmadim
Aslında no contach yapıyorum
Uzun süredir durumlarıni gizli izliyordum goremeyecegi sekilde.
Bugün gorebilecegi şekilde aciktan baktım. Yoksa bakmıyorum durumlarına.
Stalck yapmamak en doğrusu
🙂
stalk yaparsan unutamazsın ondan dedim daha doğrusu unutmak diye bir şey yokta hislerin bitmez anlamında
Stalck yapmasam daha iyi olcak dogru.
Unutmak diye bir şey yokta evet sadece hisler duygular geliyor akla ister istemez anilar.
Zorlastirmayayim kendim için.
O şarkıyı bana gönderme diye attığını düşünüyorum senin gibi. Ve ne hikmettir baktıktan sonra bir saat içinde sildi hikayeyi 10 saat sonra baktığım halde
Senin başından nasıl bir şey geçti anlatmak istersen eğer?
anlatacak pek bi şey yok aslında uzun ilişkilerim oldu ve bittiler :) kısaca insan ömründe pek çok kez yanılıyor seviyor sonra yine seviyor falan yapman gereken şey kimseyi yara bandı olarak kullanmamak zamana bırakmak tamamen hislerin bittiğinde yeni birisi gelecek ve belki şükür edeceksin diğerleri gitti diye o açıdan hayat devam ediyor ve hayatının başrolünde yalnızca sen varsın yani kendi çeperinde Dünya bir nevi senin için dönüyor öyle düşün
en başa kendini koy en önemli tek kişi sensin böyle düşün ve başka hobilere vs odaklan.
Güzel düşüncelerin için
Çok teşekkür ederim
Çok sağol
Öncelik dediğin gibi insanın kendisi 🙂
Asla kimseyi yara bandı olarak kullanmam. Açık ve dürüst şekilde söylerim herkesin zamanı ve nakti önemli sonucta ortada emek var. 🙂
Daha önce farklı nickler kullanmismiydin sitede?
5 ay çok belki sevgilisi flörtü falan oldu bu süreçte üstüne alınma
Tabi oda bir ihtimal. Üstüme alinmiyorum da. 2 hafta önce uzerine vazife olmayan bir konuyla alakalı bana durduk yere mesaj attı. 3 cümle kısa bir konusmamiz oldu. O yüzden şaşırdım tesaduf mu gondermemi. Bir beklentim olduğundan değil sormak istedim. Yorum yaptığın için teşekkür ederim 🙏