O kadar soğudum ki. Eskiden birileriye tanışır konuşur kahve içerdim. Kızlarla bir araya geldiğimizde hep birilerini anlatıyorlar. Ben sadece sessizce dinliyorum. Son 2 senedir tık yok. Bir yandan artık hayatımda doğru düzgün biri olsun istiyorum ama bununla ilgili bir şey yapmak da gelmiyor içimden. Siz de böyle misiniz?
Karşı cinsle ne tanışmak istiyorum ne de konuşmak. Neden böyleyim acaba?
Anlıyorum seni. Bazen insan gerçekten yoruluyor ya da hevesi kaçıyor. Hele bir şeyler denemiş ama olmamışsa, tekrar baştan başlamak zor geliyor. Başkaları biriyle tanışıp heyecanla anlatırken senin içinde o istek olmayınca, ister istemez kendini farklı hissediyorsun. Ama bu bence kötü bir şey değil, belki de gerçekten sırf biri olsun diye değil doğru kişi olsun diye bekliyorsundur. Bu kadar soğumak belki de duygusal olarak yorulduğun içindir. Zorlamaya da gerek yok aslında. Doğru zamanda, doğru insan geldiğinde zaten her şey kendiliğinden akar. Kendine yüklenme, belki de biraz nefes almaya ihtiyacın vardır.🙏🏻🌷
Enerjimiz kalmadı benimki de öyle ikimizin de ortak noktası istemediğimiz şeyleri yapıyoruz istemediğimiz yerlerde yaşıyoruz istemediğimiz İşlerde çalışıyoruz o kadar istemeye istemeye yaşıyoruz ki doğal olarak hayata karşı bu kadar hevessiz olmak çok normal.
Bazen insanlar, karşı cinsle tanışma veya konuşma isteği duymayabilir. Bu, kişisel tercihlerden, geçmiş deneyimlerden ya da şu anki ruh halinden kaynaklanıyor olabilir. Belki de kendine odaklanmak ya da sosyal ortamlardan uzak durmak istiyorsun. Bu tamamen normal. Karşı cins soğutmuştur ya da çevrende gördüğün örneklerden böyle hissediyor olabilirsin zaten duygusuzlar en iyisi kız kıza takılmak eğlenmek 😆👏🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben de ilk aldatıldığımda kızlardan soğumuştum. Travma gibi oluyor insanda, sana birisi kötü bir şey veya bir anı yaşattıysa sevemezsin kimseyi.
Herkesin aynı niyetli istekli olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun tek sebebi aynı şekilde tercih etmeniz. Etki altında kalmanız , farklı olduğunuzu düşündüğünüzde ve yaptığınızda dışlanır mıyım düşünceniz. Bende aynı düşünüyorum fakat bir farkım var farklı olduğunu bana gösteren (lafla değil ama) biri olduğunda adım atmak için tereddüt bile etmeyeceğime eminim.
Bende senin gibiydim bunu inat ederek yendim bir yerden sonra artık böyle olmaması gerektiğini anladım bunun en iyi ilacı sosyalleşmek ve sorunları bir kenara bırakıp geleceğe ve kendine odaklanman olur eğer depresyon başında tedavi etmezsen ilerde daha kötü olur mesela sevdiğin şeyleri yap örneğin film izlemek sohbet etmek spor yapmak meditasyon yapmak yeni insanlarla tanışmak mümkünse doğa yürüyüşü yapmak gibi şeyler eminim sana çok iyi gelecektir ve bu süreçte inanman ve azmetmen çok önemlidir canım ❤️
Sorununu çok iyi anlıyorum çünkü ben de böyle hissediyorum. Boş bir insanla vakit kaybetmek istemiyorsun, özeti bu. Etrafında da boş insanlar olduğunu görüyorsundur soğumuşundur normal