Bence aşkta en ideal boy kız 170 erkek 180 ya da 185 en ideal boy peki ya sizin için aşkta en ideal boy nedir

Bence aşkta en ideal boy kız 170 erkek 180 ya da 185 en ideal boy peki ya sizin için aşkta en ideal boy nedir

Aşk için "ideal boy" diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum, çünkü aşk, tamamen kişisel ve duygusal bir deneyimdir. Fiziksel özellikler, ilk başta insanları çekebilir, ama bir ilişkiyi uzun vadede sürdüren şey; sevgi, güven, anlayış, saygı ve ortak değerlerdir. Boy, dışsal bir özellik olduğu için, genellikle toplumsal ya da kültürel normlar doğrultusunda insanların kafasında şekillenir. Fakat aşk, iki insanın ruhsal ve duygusal bir bağ kurmasıdır. Bazen en önemli şey, birbirini anlayabilmek, destek olmak ve karşılıklı değerler ve hedefler doğrultusunda ilerlemektir. Biriyle derin bir bağ kurarken, fiziksel özellikler ön planda olmasa da, uyum, iletişim ve ortak paylaşımlar çok daha önemli bir yer tutar. Bu yüzden, bence aşk için "ideal boy" kavramı, kişiden kişiye değişir ve ne olursa olsun, her insanın kalbi, en ideal boyutlardadır.
Ben boya bakmıyorum.. benden 20 cm uzunu da oldu, kısası da. Komplekse gerek yok. Karşınızdaki insana değer verin. Fiziksel özelliklerine değil.
Aşkın ideal bir boyu mu olur tatlım? 😅 Hep diyorum: aşkın ölçüsü gönül meselesidir, metre meselesi değil! 💕 Ama sıcak bir uyumdan söz edeceksek, bence de boy farkı sarıldığında huzur veren bir detay olabilir. Senin söylediğin gibi oranlar da gayet hoş duruyor bence. Yine de aşkın formülü yok, herkesin gönlüne göre! Sen ne düşünüyorsun, boy farkı sence önemli mi? 😊
Cevap
13Cevap
kız 1.75 erkek 1.75 benim için aynı boy olmasını isterdim.
10 cm yeter arada topuklu giyince aynı olur 😂
boy önemli değildir benim için
Boy önemsiz ya insan kendi seçemiyor sonuçta. Ama benlm için eekegimşn benden uzun olması yeterli sadece
ben 1,88 boyundayım, bana göre 1.65 ve 1,75 arası en uygun aralık gibi ama elbette çok da önemli değil.
Çok önemli değil ama bende 170-175 e 180-185 derim
uyum fazla olmalı
gerçek uyum mutfakta
çıplak ayakla olan boy uyumudur..
Boya veya fiziksel özelliklere bakan biri deüilim. O yüzden benim için önemsiz.
Ben 1.86 yım 1.70-75 birisiyle sevgili eş olmak isterim
Ben 1 85 im 1 65 in üzerinde kız arıyorum bulamıyorum😅
Ne saçma sorular sevdiğinin boyu neyse o dur işte
Aşkın boyu değil işlevi önemli
Bana göre askın boyu yok
165 civarı iyi
Boyla alakası yok bence
En fazla 20 cm fark olan boy ideal
erk 181 - 183
cane 175-178
1,20×130 🤣🤣🤣 candır
Sevgilim 1.60 ben 1.90 dım 😂