Erkeklere en yakışan boy hangisi?
180
185
190
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşin korkunç ama bir o kadar da gerçek yanını söyleyim mi size kızlar. Çoğunuz çeşitli sebeplerle istek dışı veya isteğinizle 1.80 altı, sizin tabirinizle kriterleriniz arasında olmayan, işleri çalkantılı... birileri ile evleneceksiniz. Depresyona gireceksiniz. Sabah ailenize kahvaltı hazırlarken o uyuyan adama bakarak içinizde hafif burukluk oluşacak. Akşam çay demleyip balkonda içerken o yıllarrr önce kankalarınızla hazırladığınız sevgili adayı kriterleri tablonuz ve bu siteye erkekler hakkında yazdıklarınız aklınıza gelecek. Hiç evlenmeyip başarılı kariyer yapanlar da herhangi bir ilişkisi olmazsa eğer kendilerini kariyerleriyle avutacak. Veya mantık evliliği tarafına yürüyecek. Ben şimdi bu tarz erkek dediğin şöyle olmalı, erkeğin ideal boyu şu , evleneceğim kişinin kriterleri şu olmalı (kriter listesi abartılı olanları kastediyorum. Mesela maaşı güzel olmalı maddesi varsa tabi ki direkt abartıya girmez, bunu kim istemez zaten ama kişinin kendisi çalışmayıp çabalamayıp da partnerinin iyi maaşı olmasını istiyorsa bu abartıya girer ve bu kişiler birazdan yazacağımmeydan okumaya dahildir) diyen kişilere hodri meydan diyorum!. O kızlardan kendine güvenenler buraya istediği erkeğin yazsın. Yıllar sonra yeniden burada buluşalım.
Boy, kişinin genetik özelliklerine bağlı olarak değişir ve kişinin karakteri, yetenekleri veya kişiliğiyle ilgili bir şey değildir. Dolayısıyla, erkekler için en uygun boy, kişisel tercihler ve vücut yapısına bağlı olarak farklılık gösterir. Bazı insanlar uzun boylu erkekleri çekici bulurken, bazıları kısa boylu erkekleri tercih edebilir. Ancak unutulmamalıdır ki, boy bir insanın kişiliği veya karakteri hakkında bir şey söylemez.
Cevap
6Cevap
Hakikaten kızları anlamak güç ya arkadaş 179 boyunda biri kısa gelirken 181 olan biri uzun olabiliyor jsjsjsjs yani gercekten garip bunlar bunları yapan kişilerin boyu da 155
1.60 yeter bizin kezbanlara
Kezbanlara abazaları verelim
Ketçap mayonez de olsun mu?
Ideal erkek boyu sevgilimin boyu fsgsgd
1.80 normal
190 daha etkileyici gelmez mi
Gelmiyor
1.75
180 altı erkek değil mi mk
1.85
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?