Genel bir degerlendirme alalım.
Nasıl olmalıdır ?
Size oranından çok olması gereken boy kaçtır sizce ?
Nasıl olmalıdır ?
Size oranından çok olması gereken boy kaçtır sizce ?
ben 1.83 boy 69 kilo.Benim için ideal budur.Boyu kiloyu cok dert etmeyin bence."Genel olarak ideal" nedir? diye sormak bence yanlış.Çünkü bu "genel olarak ideal" olmayanı üzecektir.Ayrica senin için ideal benim için farklıdır.Çünkü herkez kişisel gorusunu ortaya koyuyor.Buda olayı genelden çıkarıp kişiselliğe yorumluyor.Türkiye geneli diye sorsaydınız o zaman iş istatisliğe soyunurdu.O da araştırıp,halka sunulması gerektiren zahmetli bir iş.O yuzden herkez rahat olsun =)...
bayanlar epey uçmuş ya sanki onlar mankenmiş gibi :) hepsi adile naşit gibiler tarık akan gibi selvi boylu sevgili istiyorlar :)
haklısın:D
ah ah bizim kızların gözü hep yükseklerde işte yok 1.90 sevgilisine baka baka boynu tutuluyor sonra
bakınız zeki insanların çoğu kısa boyludur...
ideal boy partnere göre değişir...
mesela ben 1.60 o zaman bana göre ideal boy 1.60- 1.75 arasıdır
eğer bayanın boyu 1.70 ise ona görede ideal boy 1.70-1.85 arasıdır...
napza göre şerbet misali ;)
175-185 tabı uyumu kendımı degerlendırıyorum ıstemedende bunu soylerken
Cevap
29Cevap
yeter be hep siz beğeniyosunuz yok şöle olucak yok böle olucak ister beğenirsin ister beğenmezsin pazardan elma almıyosun 165 lik adamın sana verdiği değer senin için yaptıkları mı önemli boyumu.Neymiş en az 180 pardon ama uzunluk değil işlevi derken burdada işlev önemli bence
En güzel yorum bu boy olarak ta galiba çünkü 165 ya da en fazla 1 _2cm daha uzunum tam bilmiyom hem de dedkleriyle tam beni anlatyor hem de herkes için doğruyu Bence bu ideal boy kızlarda da erkeklerde de aşık olmadığı zaman geçerli aşık olursa iş bitmiştir ne boyu ne debaşka bir şeyi dinlemz erkekler de kızlar da mesele ilişkini sürebilmesi ve anlaşabilmek özellkle ilşkinin sürmesi Çünkü ikisi de birbirirn edut yemiş bülbül gibi aşık olan ikiinsan biri kız diğeri erkek süper olsa da herşeyi boyu yakışıklılığı mesleği hatta anlaşablsebiler bile ilişki bir şekilde bir taraftan dolayı ya da iki taraftan dolayı a da kaderden nasipten dolayı ikisi detam olarak namuslu dürüst olsa da olmayabiliyor İdeal boyu tam bilmem ama ideal insan elinden geldiği kadar iyi ve Müslüman olan bunun için sadece bunu iyi olmayı düşünen boyu moyu düşünmeyen bunu için d ekendi olan insandır Yani takmayın kafayı böyle şeylere seviymu sunuz İyi bir insan mı geleceği var mı mslek olarak bunlara bakmalı
HA illa merktans sohbet için soarbilirisniz ve bir sayı söyle diyosanız 1 75 ne çok uzun ne çok kısa ama uzun boylu e ideal boy bence Kısa kızlara da uyar uzun kızlara da da ama en fazla 180 daha uzun oldu mu güçlü olur ama mesela güçse 180 olup çok güçlü olmayı dilerim ama 190 ya da 2m olup güçsüz yani karşıdaki 180 den güçsüz olmayı istemem mesele görünüşse 175 kurtarır kız çok uzun değilse 180 de yeterli bence en fazla İnsanın en fazla 180 boyu olsun ama başka özelkleri önce karakteri de olsun Çünkü Yaratıcı yani Allah boy ver di mi başka bir şey vermiyor geneld eSonra boy vermiğş gerisini koyvermiş olmasın :) Ama hepsini fazla fazla verirse ne ala oz aman başka ama bu da genelde olmuyor Gerçekler acıdır :)
Fazla boy çok fazla boy için ebunları riske atmaya gerek yok bence:)
Bu ne kendinizi beyenmişliktir öyle 1.80 den aşağı istemiyorsanız nerdeyse :) Boyu posu kiloyu boş verin kaliteli erkek bulun. Allah boy vermiş gerisini koy vermiş oluyor ondan sonrada geliyorsunuz bu erkeklerin hepsi aynı hepsi tam hayvan tarzında liseli iletileri yazıyorsunuz. :)
2 metre 23 santim . . .
İnsanlara boy beğendiremezsin arkadaş 190 olursun niye 200 değil der takma boşver ha bide beğenmeyen kendisi 2 metre olsa içim yanmayacakta neyse
ıdeal boy dıye bısey yok bnce.partnere gore boy vardır.eger bı bayan 160 lı boylardaysa 170 lı boylardakı bı erkek onun ıcın ıdealdır.ama gunumuz türk kızları vardırkı çogunun boyu 165 ı gecmeyen ısterler sevdıklerınde 180 uzerı.. yolda yururken erkegın koltuk altında karpuz gıbı durmayın yada yan yana aynı yataga yattıklarında sızın ayganız erkegın dızıne gelmesın :D
1.70 ve yukarı civarları :) öyle fazla uzun adam istemem yanımda kafamı çevirdimi göz göze gelebilcem yahu :))
kızdan uzun olması yeterli.
malesef çoğu güzel kızın yanında hem kendinden kısa hem tipsiz erkekler var.
buraya bi seksen bi doksan diye yazmakla olmuyo seçicilik:D
kendimden uzun kız bulursam teketek basket maçı yaparım heralde:D
türkiyede kadınlar boylarını genelde topuklu ayakkıbı ile söylerler zaten ortalam boyda 158-160 arası aslında gıdıpte 185 lık adam ıstedılermıde komık oluyorlar.
kendimce 177yim yanımda 155 bi kız cok hos duruyor boy zeka vs.. karıstırılmıs sacmalamis bazi arkadaslar bama göre bi kızla tanısmadan once dürüst olmak gerekirse ilk dış görünüşüne bakarım baktım içi bozmaya baslıyor konusmayı keserim boyu uzun olan güzel olan fazla flörtü falan olur demisler böğle seyleri düşünmeniz özgüvensizlik bence.
1.80 anliyorumda. 1.85 ve ustu diyenler hic yanyana gelmislermi 1.85 boyundaki insanlarla boynununuz agrir ona bakmaktan. lutfen atip tutmayin mantikli olun.haa böyle yorum yapan kizlarin boylari en az 1.80 se olabilir
erkek buldularda adam akıllı boy ölçümü yapıyorlar yok penis boyu yok adamın boyu yok ayak parmakları yok kıllı kılsız bacak :D yeter ya uzaylı seven varmı ben uzaylıyım :D
sevdiğim boyu ideal boydur
böyle kızları klonlayacaksın abi +1
1.80 ideal. Ama sevgilim 1.93 hala da baskete falan gidiyo adamın amacı ne bilmiyorum. Uzaylılara ekmek falan taşiycak galiba
Benim boyum 178
yanımda 185-190 erkek durunca gayet hoş duruyor.
Bana göre ideal 180-195 arası.
1.80 ve üstü tercihimdir ama bu illa da bu standartı tutturamayanı göz ardı edeceğim anlamına gelmez.
ben hep basketbolcularlaydım.1 80 den 2 metreye kadar yolu var.
sen kaçsın ki ?
hadi ya 170 varmısın =)
Yahu benim boyum 190 ama kızlar nie bana boyun bu kadar uzun diyorlar ki? :)
büyük olup ahmak olacağına küçük ol çakmak ol demiş atalar :D :P insan 1.70 olunca kıskanıyor mazur görün:D
1.80 den aşağı olmamalı diyorlar ya. Oldu canım yanında da hurma verelim?
buda benden olsun önemli olan boy değil fonksiyonelliğir.)))
seviyorsam gerisi yalan isterse cüce olsun :P
bu arkadaşı da klonluyoruz +1
cüceyi sevmezsin ama :/
sormak isterim böle birini sevme ihtimalin nedir?
ne o kıza mı yazılacaksın? :)
Ama bak sıranı bil. 1. sırada "xxosmnxx", 2. sırada ben 3 te de "Optimus.Prime" arkadaşımız var ona göre. :))
Neyse "quntakinte" arkadaşım alınma, biraz gülelim istedim.
İdeal boya bakmıyorlar. Minyonda olsa uzun boyluları tercıh edıyorlar. Çocukları uzun boylu olsun dıye herhalde :)
1.72 den asagida olmayan ve 1.89dan yukarda olmayan boy idael boydur (:
doğrusunu istersen yorumuna hayran kalmamak elde değil :))
171 desen olmaz yani :D
ülkemizde erkekler genelde 175+ gibi gözüme çarpıyor bilmem haklımıyım ama idealide heralde 175-195 arasıdır..
Turk erkegi icin ideal boy ortalamasi 175. Ama 165ten az ise kisa demektir..
herkese göre değişir ancak ben iri erkeklerden hoşlanırım.
yaşım 20 boyum 1,77 keşke 1,80 olsam diyorum ama genetiğimiz böyle bizim sülalenin gerçi bizim sülale de boyu 1,70 in altında olan olmadığı için de şükrediyorum
1.70 olsun fazla uzun olmasın ben kolarımı dolaya biliyim ona :):)
1.78 ama benden bi 10 cm uzun olsun filan.. 1.86 oluyor :D evde kaldık :D
190 diyen kızların boyları kaç acaba 130 140 ha ha ha ha
175 80 benim boyuma göre ideal.
Yanımda çok sırıtır fazla uzunu.
179 - 184 iyidir ben 160 olsamda uzun boydan vazgeçemiyorum hatta tek zaafım :)
yanlış anlamada bu nasıl biy boy kriteridir ya :D
180-185 falan değilde neden 179-184 :))
hani 7 ile başlıyorsa ancak sonu 9 olursa kabulümdür gibilerinden :)))
:)))
benim boy 187 valla çoğu kız nedense şikayetçi bende 150.160 boy arasını kısa buluyorum
ben kısa boyluyum 170 olması yeterli ama omuzları geniş olsun:))
:)) döşü de gıllı olsun mu ? :)))
Cep Kahlo'suyum 185 derim. 180'e de hayır demem. Fakat daha kısası ı-ıh.
Mum olmak? Waxing güzeldir. Neyse amannn.
Her boy ölçüsünün alıcısı vardır .
Her boy ölçüsününde alıcısı yoktur. Şimdilerde her alıcı toktur :D
ideal boy=kalite+kültür+eğitim benim idealim bu
Eğri oturup doğru konuşmalı. Hiçbiriniz öyle davranmıyorsunuz :)
partnerinin boyu + 10 cm
boyuma göre 178 den fazla olmalı..
1.70- 1.85 arası ideal.
175 ile 190arası :)))))))
Sevdiğimin boyu :)
1.72
170 -185 arası bence.
ben 174 olduğuma göre o da 185 olmalı :D
1.80 benden uzun olmalı yanii
1.85-1.90 arası ideal
175 180 :)
1,75 falan ideal
benim boy 1.94 ben olmaz mıyım :(
bence 1.79-1.85 arasi iyi =)
1.75 -1.85 iyidir
1.85
180-185
170ile180 arası
185 bence
1.76_1.78 en az..
186 cm olmalı :)
1.80 ve üstü
1.83
1,72
1 82 tam idealim
Vay be Türkiye deki kadınlar bu kadar uzun muydu herkes 1.80 üstü ya da kimse gerçek boyunu bilmiyor bir ara 1.80 boyundaki bir adamın yanına gitte boynun tutulsun burdan atıp tutma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar