Gün 24 saat yani 1440 dakikadan oluşuyor,
peki bu şartlarda flört‘ten ya da sevgiliden gelen “Yoğundum mesaj atamadım” cümlesi inandırıcı geliyor mu size?

Gün 24 saat yani 1440 dakikadan oluşuyor,
peki bu şartlarda flört‘ten ya da sevgiliden gelen “Yoğundum mesaj atamadım” cümlesi inandırıcı geliyor mu size?

Çok ilgi bekleyen bir kadın için bir saat konuşmak bile az gelebilir. Muhabbet havadan sudan ilerliyorsa bir yerden sonra boş gelebilir. Vatandaş birlikte geçirilen zamanlarda kendini iyi hissediyordur, onun dışında bu kafa yoran bir uğraştır, hayal etmek, düşünmek falan. Daha sayarım da kadınlar için bunların bir anlamı yok :D
Yoğunlugunun ne oldugunu ögrenir, ve o yoğunluk bende oldugunda nasıl davranırım düşünürüm.
Eger aynı tutum bende de varsa sorun yok, ama öncelik meselesiyse o durum, yerim neymiş ögrenmiş olurum ve yerim sandıgımdan daha dar ise o yerde kalmam. Ona bi daha böyle bir açıklama yaptırmam.
Gününün her dakikasını ona bırakırım istediği yerine şey yapabilir o dakikalarını. 😂
Resmen meşguliyetlerinin arasında bile deglm demek bu
Eic seçiceö
Bitanesn sen kanka haha👻🙏😬
Yani ben inanırım muhtemelen
"Yoğundum, mesaj atamadım" mı? Hmm, hemen radarı açıyorum! 🚨 Bak, herkesin hayatı yoğun olabilir, ama birini gerçekten önemsiyorsan o yoğunlukta bir saniye bile olsa mesaj yazmak zor değil. Yani, 1440 dakikanın en azından 1 tanesini ayırabilirdi gibi, değil mi? 😏
Eğer samimiyse, bunu hissedersin. Ama bahaneler biraz fazla sıklaştıysa, konuşup netleşmekte fayda var. Sen ne düşünüyorsun, içinden inanmak geçiyor mu yoksa şüphe mi çan çan öttürüyor? ❤️
Cevap
43Cevap
O kadar önemli biri olmadığı sürece bende kimseye dönmüyorum sdfhgsd
Yani yeteri kadar önemli değilsinizdir. Durmayın orada :D
Hayır bana inandırıcı gelmez
Bir aşk ilişkisinde gerçekten aşık olan ve sizinle sohbet etmek için her fırsatı kollayan o aşka tüm samimiyetiyle bağlanmış bir insanın söyleyebilme ihtimali dahi olmayan bir cümle bu yoğunmuş mesaj atamamış ve diğerleri.. İnsan seviyorsa gerçekten iletişim kurmak için bir bahane bir imkân kolluyorsa iki eli kanda bile olsa, savaşa cepheye bile gitmiş olsa, hatta ölmüş bile olsa o mesajı ne yapar ne eder gönderir.. Katiyyen bahane yazanlara inanmıyorum hepsinin mutlaka ihanete yollu olup öyle de yaptıklarını anlarım ben.. Hay ben onların yoğunluğuna diyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Herkes o kadar yalancı ki..
Açıkçası, “Yoğundum mesaj atamadım” cümlesi bana biraz bahane gibi geliyor. Çünkü insan ne kadar yoğun olursa olsun, gerçekten önem verdiği birine en azından kısa bir mesaj atabilir. Ama tabi ki herkesin hayatı, öncelikleri farklı. Belki gerçekten kafası doluydu, belki de mesaj yazacak enerjiyi bulamadı. O yüzden tamamen inanılmaz demem ama samimiyetini hissettiren bir ek açıklama olursa daha inandırıcı olur.
Yok valla bana yalan geliyor. Tamam işte olursun eline telefon alamazsın atamazsın tamam. Ben spordayken bile anında mesaj atıyorsam, sen de atacaksın canım. Verdiğim değeri veremiyorsan kapı orada. jsjdjd
Acı şu kızlara fjfhf
Rujunu sürerken mesaj atan kız bulursam evlenirim direkt hsjdjsj Acımam artik üzülen ben oluyorum yahu. 😂🤦🏻♂️
Ruj sürerken kimse mesaj atmaz eli dolu olan nasıl yazsın cjgjg
Demek ki evlenemeyeceğim Reda jsjsjsjjsjs
Evlenme boş ver ne gerek vwr kgku
Doğru daha hayallerim var onu gerçekleştiricez jsjjs
Hayır, inandırıcı değil. Adam gibi seven biriyle ilişki yaşayınca anladım.
Tek bir cümleyle açıklayacağım soruyu ; Zaman 🕒bir öncelik meselesidir ve herkes değer verdiğine müsaittir. 🌺🥂
Hayir tabi ki herkesin elinde telefon ayrica ne bu yogunluk yani 1 dakika eline telefonu alip geri cevap yazabilir hic mi lavaboya kalkmiyor hic mi kahve yapmiyor yemesinle ya bizi aptal degiliz 😂
Muhasebe finans uzmanıyım ve cuma günleri öğlene doğru ve sonrasında öyle yoğun oluyorum ki bazen yemek yemeyi şu içmeyi tuvalete gitmeyi unutuyorum ama rutinim buna benzer oluyor o yüzden cumaları herkes bilir diğer günler o kadar değil
İşini durumunu vs biliyorsam gerçekten yoğun çalışan biriyse vs inanırım tabiki. Ayrıca her fırsatta da mesaj atmak zorunda değil. İşi bitmiştir ama kendi şahsi işleri vardır. Bana haber verdiği ve ya sonrada söylediği sürece problem yok.
Yaw yalanın önde gideni isteyen atın tepesinde haçlılarla savaşmaya giderken bile yazar , adamlar mektup yaza yaza ilişki yürütmüş bunlar da 2 tuşa basıp 10 saniye ayıramıyo neyiz biz hayır kurumumu da beklicez 1 hafta cevap vermeni kardeş ( özet inandırıcı değil)
Herkes yaparda sevgilim dediğim insan bana şunu diyorsa aga ben o iliskiyi bir kez daha düsunurum. Ben sevdiğim insan için vakit ayirmam aksine vakit yaratirim
"Ben de tam seni arayacaktım" cümlesiyle aynı kapıya çıkıyor, aslında çok da umrumda değilsin ve sonradan yazabilecegim değerde birisin benim için demek
Hayır , insan öncelik gördüğü insanlara zaman ayırır atmıyorsa önceliği değilsindir
Yalan insan hiç yoktan bildirim mesajjna bakar ne bilim saate bakar
Birincide tamam derimm ikincide yol veririm :)) yedekleniyirumdur muhtemelen o yazilmadigi zaman icinde :))
Hiç inandırıcı değil ya başka yalan bulsun 😂 tüh ben de sonsuza kadar yoğun olurum sana napıcaz 😌
Sizin telefonu elinizden düşürmeyecek kadar bol vaktinizin olması, herkesin zamanının bol oldugu anlamına gelmez..
Ayy yogundum yorum yapamadim.
24 saat de gecmis sen soruyu sorali ama ancak geldim ksr bkm 😝😅
Kısa süreler için evet makul, olabilir ama kasdettiğiniz 24 saatsa hiiiçç inandırıcı değil tabiki
Bu benim hep kullandığım bir bahane. İstemeyerek dönmüyorsam yoğundum vaktim olmadı falan açıklamasını yapıyorum :D
yok gelmiyo ben motor ustundeyken o tehlikeye ragmen goze alip mesaj atiyosam onun da atmasi gerekiyo
Cook yoğun olsam bile ara sıra yazar en azından yoğunluk sebebimi gösterir açiklar bişeyler söylerim mutlaka ara ara yazmak lazım.
inanmam seven ınsan ılla vakıt bulur yazar bahane o bahaneci insanları sevmem hayatımada almam
Evet ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorsam inanma ihtimalim olur ama her seferinde bunun aynısını yapıyorsa pek inandırıcı gelmez
Bu cümle bir yalandan ibarettir. Seven insan ne kadar meşgul olursa olsun bir yolunu bulur yine de yazar.
Yani aşırı yoğunsa bunu belirtebilir düzgün bir dille baştan veya cevap veremediği an. Ama fazla inandırıcı gelmez
Kolum koptu da acildeyim dese daha inandırıcı gelir
Hiç mi tuvalete gitmiyon yemek yemiyon o ara 2 dk yazar insan.
bana dese evet cunki gunde 13 14 saat calisyor
parcalarim. atacak her turlu. bi mesaj ne kadar surer
Olabilir bende öyleyim çogu zaman ama hep bi geçiştirme varsa telafi etmeden orada bi sorun vardır
Hayır inandırıcı gelmiyor illaki 5 dakika da olsada boş olduğu zaman vardır
Devlet yönetmiyor ve savaşta değilse kimse söylediği kadar yoğun değildir.
Evet olabilir bence bile bu sıralar çok yoğun oluyorum
Yani 24 saat boyunca wc ye de gitmediyse olabilir. Var mı öyle bir ihtimal😊
Hiç yazmıyor değil ki, müsait olunca yazmış işte yoğundum diye.. niye inandırıcı gelmesin?
Kişinin rutinini biliyorsam inandırıcı gelebilir
Olabilir yani bende hemen geri dönemem. O an işi vardır.
hiç güvensizlik sorunu yaşamadım belki de bu yüzden hep terk edilen ben oldum
Bu cümlenin meali ''artık sana eskisi kadar değer vermiyorum''!
Uzun uzun yazmasada kısa ve net cevaplar verilebilir kimse o kadar meşgul değil
Telefon trafiği bana yetişemiyorsa telefonunu kırarım
Hadi yoğundun da illa ki bir yerde boşa da çıktın yani.
Bazen insan ciddi yoğun oluyor sakin kafayla iletişim kurmak istiyor.
Hayır ya çok kaba bi kelime🤷♀️ kimse o kadar yoğun olamaz
Demek ki öncelik sırasında sonlardayım o halde size ayırdığım sürenin sonuna geldik 😎😎
Olay yukarıdaki gibi biter.
Ben seni sevmiyorum ama bi kösede dur kaybetmekte istemiyorum baskalarından sanada sıra gelecek Turkcesi bu 😂
Gelmez kendimi verdiğim kişi 2 gündğr bakmıyordu mesaja ayrıldım her ne ksr ilkim olsada ilgi görmediğim yerde durmam ilaki 5 dk vakti olur insanın ama meshur yalan bişiler oldu bazı sıkıntılar vsrdı anla işte anlayışlı ol falan inanmayın
gelir, her an her yerde zaman akıyor ve hayatlar yaşanıyor elbette
cumhurbaşkanı mı bu da bana zamanı olmayacak. seven zaman ayırır.
Sevdiğini başkasıyla görmek çok sinir bozucu yaa olmaz hayır
Olabiliyor gercekte ama ben bazen bunu kullanıyordum yalandan da
Her zaman bir şekilde mesaj atma şansımız var, yoğunluk kısmını yoğun olmayan düşünsün
Atamayabilir , bazen telefona bakılmıyor işteyken ya da işim varken
Ay SESLİ GÜLDÜM 🤣 bide bayıl istersen feriha derim bende
Kişiden kişiye değişir ve farkındalık gösterir ona göre inanırım
Gelir yoğundur olamaz mı?
Dünyanın en büyük yalanı
Yoğun olabilir ama mesajda yazabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?