severek ayrıldık hata yaptım affetmedi şu an tasması kopmuş gibi her yerden kız ekliyor gözü bir yandan bende niye sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYurtdisinda dogmus buyumus, oranin erkeklerini bilen kuzenim, ilk kez turk erkegiyle tanışıyor. Görüşüyorlar falan. Kiz 4 ayda yiprandigini soyledi. Ne yaptigi belli degil, bir gun yaziyor 10 gun yazmiyor. Ben yaziyorum işim vardi diyor (ne işi olacaksa okulu bitirmis, calismayan biri. Ne işi vardi acaba diyor) benimle gorusuyor ama hesabinda kizlar dolu. Baya seksi seksi kizlari takip ediyor.
Soruyorum ya tersliyor ya tanidik vs diyor. Yaz tatilinde geldigimizde gorustuk. Bir gozu bende bir gozu etrafta. Yanimda baskalarina bakmasindan o kadar rahatsiz oldum ki. Bu da karsilasmadigim bir seydi. Etrafa bakiyorsun diye uyardigimda buraya yillardir geliyorum, cok tanidigim var , tanıdık cikiyor, selam vermezsem olmaz, o yuzden bakiyorum cevabini vermis kiza. Siz bu davranisa nasil tahammul edebiliyorsunuz, rahatsiz olmuyor musunuz demisti bana. Bende edemiyoruz ama o kadar cok yapiyorlar ki ve anlamiyorlar ki ya saliyorsun ya da ayriliyorsun demistim.
Sevgilimiz degil miyiz, arkadas miyiz anlamadim, bazen sevgili gibi davraniyor bazen arkadas gibi bazen tanımıyor yabanci gibi.
Hayatimda zihinsel olarak bu kadar yoruldugumu, bu kadar arada kaldigimi hatirlamiyorum. burada o kadar erkekle iletisim kuruyorum, okulda arkadaslarim oldu oluyor, o kadar zor bolumlerde okudum, kafamda surekli ikiden fazla dilin savasi var. Ailemle turkce, disarda flemenkce, derslerde gordugumuz baska dillerinde dansi oluyor kafamda.
Ama zihinsel olarak bu kadar yoruldugumu, kafamin allak bullak oldugunu hatirlamiyorum. Surekli bir belirsizlik. Ben avrupa disiplininden mi kaynakli bilmiyorum netlik, plan program hayatimin merkezi.
Siz zaten plansiz programsiz yasiyorsunuz ama iliskilerinizde boyle belirsizse, ne oldugu belli degilse orada yasayan turk kizlarina acidim biraz yalan yok, siz nasil cekiyorsunuz bunlari, nasil iliski kuruyorsunuz, nasil konusup tanisip evleniyorsunuz, iliskilerin boyle olup evlilik noktasina gelebiliyor olmanizi ayakta alkisliyorum, turkiyede ki turk kizlarinin neden evliligi basari olarak gorduklerini anladim galiba biraz, bunlar daha iliskinin adini koyamaz, bundan kacarken, bunlari evlilik masasina oturtmak buyuk basari, bende basari olarak gorurdum muhtemelen demisti.
Bende dedim ki ugrasma bu tiplerle. Erkeklerimiz genelde boyle. Birak gitsin, yazarsa cevap dahi verme engelle, onun keyfiyle mi ugrasacaksin, bizimkilerden sana yuz veren de yuksek ihtimalle vatandaslik icin vs olur, bizim millette pek sevme sevilme olmaz, bizde iliskilerde, evliliklerde cikar uzerine kurulur, ordaki duzen, ordaki erkekler, ordaki iliskiler gibi dusunme, cok farkli, farketmissin zaten gozleri de cok disarda, aynisini yapsan erkek kesilirler egolari incinir ama kendinin hoslanmadigi seyleri kiza yapmaktan cekinmezler dedim. 1 ay sonra yazmis tekrar "cani istediginde"Bizimki cevap vermemis, engellemis.
Gurbette yasayan turk kizini dahi allak bullak eden tipler bunlar. Ne kadar uzak o kadar iyi. Bende yoruldugumdan 3 yildir falan iliski yapmiyorum kafam rahat.
42 Yorumla- 1 yıl
Ben bacagimin kiliyla bindigim otobuslerde Strasbourg'ta Paris'te erkekler bana otobuste koltugun kolunu kaldirip bana yer verdiler, nazik nazik konustular, burada bin bakim da yapsan erkeklerin gozunde Hande Ercel gobi seksi degilsen sana asla kibar davranmazlar.
Cevap sahibi1 yıl@Nesorayimistiyorsun evet oyle. Ailemde yabanci 2 damat var. Ablam turkten sonra yabanciyla evlendi. Teyzemin esi de yabanci. Enistelerim yabanci yani. Her anlamda cok iyiler gercekten. Sevme, destekci olma vs. Kadinla cikar icin degil, arkadini toplatmak hizmetini ettirmek icin degil gercekten evliligi istedikleri icin evleniyorlar.
Agir yasamlar programini biliyorsundur. Ordaki bilmem kac kilo, yerinden kalkamayan kadinlarin sevgilisi, nisanlisi var. Turk erkegi oyle bir kadina bakar mi? Adam nisanlisi programda diyor ki 120 kiloya dussun evlenecegiz. Turk erkegi kiz az bakimsizlassa ayrilik dusunuyor. Karisi hamile kalip binbir zorlukla cocuk dogursa kilo aldi diye begenmiyor. Seni cekici bulmuyorum artik diyor. Aldatmaya hak goruyor vs. Insanliklari, vicdanlari bile bizim erkeklerden kat be kat daha iyi. O progmramda o yabanci erkekler 150 kilo kadina bakiyorlar, nisanlaniyorlar. Bizim burada tas gibi kizlari begenmiyorlar, kendilerine layik gormuyorlar. Turk erkeklerinin sekilcilikleri cok fazla. Ailemde yabanci damat oldugundan beridir, gozlemlediklerimden sonra bizim erkeklere yaklasamaz oldum zaten.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılErgenlik işte. Belki de bu yüzden ayrılman lazımdı gerçek yüzünü görmüş oldun. Yerinde olsam hata yapmış olsam dahi böyle hemen kızlara bakan birinden ne hayır beklerim ne de daha sevmek isterim. İstersen sen de aynısını yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada pembeler ne hata yaptın diye sormadan erkek gömmeye gelmişler.
Aynen böyle devam edin, Türk erkeği sizlere muhtaç değil diye kuduruyorsunuz. Avrupaya açılınca da kolay kız damgası yiyip dönüyorsunuz.
sen de ne halt yediysen önce aynaya bak. kendini yargılamaktan korktuğun için senin suçundan dolayı ayrıldığın adamı suçlayacak bahaneler arıyorsun. öyle kurtaramazsın.00 Yorumla
Hem kendi ağzınla söylüyorsun benim hatamı yüzünden ayrıldık diye hem de ondan sonra adam niye böyle diyorsun, sonuçta ayrılmışsınız o dakikadan sonra seni ne yaptın onu ilgilendirmiyor onun yaptığı da seni ilgilendirmiyor sonuçta adam hayatına bakıyor belli ki Bu ilişkiden yoruldu belli ki sürekli sıkıntılar yaşadınız boş ver takma Kafana
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah Begümcüğüm, bu işler hep böyle karışık olabiliyor, üzme kendini hemen 🌸 Anladığım kadarıyla o da kafasında sana dönüp dönmemekle ilgili bir gel-git yaşıyor. Belki seni unutmaya çalışıyor ama unutmuyor ve bu yüzden hareketleri tutarsız. Yoksa neden hâlâ gözünün sende olduğunu hissettirsin? 🙄
Biraz kendine odaklan bence, neden ayrıldığınızı düşün ve kendi hatalarını değerlendir. Eğer hala bir şans olduğunu düşünüyorsan, açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Ama onun kafasındaki çalkantıları çözmektense, sen kendi ışığını parlat canım!✨
Sence bu kadar kız eklemesi normal mi? Ne yapmak istiyor olabilir, ne dersin?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten sevmemiş demek ki hoş gerçekten seven de belli bir yerden sonra sürekli kız ekliyor seviyor demek ki yapacak bir şey yok djdjd
11 Yorumla- 1 yıl
Bu yüzden hepsi aynı dimi allah aşkına ne sevmesi be kendinize gelin artık kızlar
1 yılKonu erkekler deyil gözünde itibarını kaybettigin için artık güven kalmadı sen hatani kabul etmişsin ama onun gözünde deyerin kalmamış insanlar hata yapabilir sana deyer verseydi seni gerçekten sevseydi sana şans verirdi boş ver zamana bırak kimse mükemmel deyil
16 Yorumla- 1 yıl
Konu erkekler bayılır Türk erkekleri onlarca kızı eklemeye
- 1 yıl
Ama her kızı ve kadını sevemessin bir kızı gerçektende sevdiysen ölünceye kadar unutamasdin insanlar bir kere aşık olur mesala ben sevdiğim kızı alamadım ve hiç onutamadim kalbinin bir köşesinde seni sevmiyeni. Sende sevme evet türk erkekleri doyumsuz bütün kadınları isterler ama bir tane alırlar sende takma önüne bak sen daha iyilerini hak ediyorsun biraz sabır
- 1 yıl
Bir tane almazlar hepsini alırlar
- 1 yıl
Peki sen erkek olsan hepsini alirmiydin. Erkekler aç gözlü dürüst olalım bu aç gözlüluk kadınlarda yokmu sonuçta ihtiyac ama kimse. Bütün kadınları alamaz bir tane yeter sadık es buldunmu kaçırma hemen evlen bak keyfime
- 1 yıl
Yapmazdım erkek olsaydım. Çünkü birden fazla kadının faydası yok daha çok zarar.
- 1 yıl
İnsanlar aç gözlü sadakati olmak lazım zaten hatinda bir eş Yeter sadık olsun ev kadını olsun çalışmasın evinde otursun mutlu mesut yaşa ben eşimden çok fazla memnunum bana kadınlık yapıyor çok mutluyum tek sorun maddiyat para
1 yılKarakters*z erkek tipi. Erkekler böyle değil.
20 Yorumla
1 yılOlgun değil oto kontrolünü sağlayamıyor ben ayrılınca hemen birini aramam hazır hissedince alırım hayatıma birini, he o kişiye karşı artık içimde hiçbişey yoksa hemen de alabilirim. O; duruma, şartlara ve kişiye göre değişir.
20 Yorumla
1 yılDemek ki severek ayrılmamışsınız seven insan affetmek için bir şekilde kendine bahane bulur. Senin hatanı kullanıp seni suçlu hissettirip yeni sevdalara açılmış üzülme bence boşuna
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun. Birçok sebebi olabilir. Seni unutmak için kafasını dağıtmaya çalışıyor olabilir ya da seni tamamen kafasından silmiş, hayatını istediği gibi yaşamaya çalışıyor da olabilir. Bunu bilemeyiz. Bunun net bir cevabı yok.
10 Yorumla
1 yılbu istisnasız tüm erkeklerde var ama niye yaptıklarımı anlamıyorum boşluğa düşmemek için galiba
50 Yorumla
1 yılbiraz gezcek dolaşcak bir farklı çiçeklerden bal almaya çalışcak olursa orada kalcak olmazsa sana geri dönecek :D seni cepte tutmaya çalışıyo burnunu sürtmeye çalışıyo yani :D
10 YorumlaAldatma yoksa affedilir gidesi varmış demek ki gitmiş sevse gitmezdi öyle düşün yani
32 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
- 1 yıl
@KelebekBlossom karşlaştık ☺️
Biri yazmış bu günü bekliyormuş diye. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Belki de seninleyken gözü başka kızlardaydı ayrılınca özgürleşti işte.
10 Yorumla
1 yılkafayı yemiş çogu erkek normal degil ya anlamıyorum hiç ahshs galiba seni kıskandırarak geri döndürmeye çalışıyor🤔
11 Yorumla- 1 yıl
ya da sadece sen severek ayrılmışsın😕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılLütfen kendini suçlama, herkes karakterinin gereğini yapar.
O kızları gizli bir şekilde aklının bir tarafına kazimisti ztn stalk yapıyordu, sende aradan çekilince...
Aynısı başıma geldi, o kusurlu olduğu halde yaptı bunu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılYeni partner bulmak istedikten sonra bile çaba göstermen gereken bir durum erkek için. Çok sayıda deneme yaparak şansını arttırmaya çalışıyor...
00 Yorumla
1 yılboyle igrenc orspu cocugundan ayrildigina sevinmen gerekirken uzuluyorsun bu nasil bir kafa ya sen dua et Allah seni boyle igrenc tiplerden uzak tutuyor cunku o neyin ne olacagini cok iyi biliyor
01 Yorumla- 1 yıl
sana ulasabilecegi heryerden engelliyip gececeksin yoluna bakacaksin hayatina bakacaksin bu kadar basit
E yapacagi varmis zaten. Kopegi bir anda tasmasini cikarinca kosar oraya buraya delice. İcinde var yani boyle karaktersizlerin. Sasirmamak lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Doyumsuzlar çünkü. Dünya üzerindeki tüm kadınlar onların olsa bu sefer diğer gezegenlere göz dikerler. Bir de bunlara sevgimizi veriyoruz hak ediyorlarmış gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçek yüzü çıkmış ortaya işte erkekler böyle ipini koparınca a. mdan. ama koşuyor
45 Yorumla- 1 yıl
Erkoların 90% adam değil bir kere ya
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Hani bu kadar kötülüyorsunuz ya demiyor musunuz nasıl evlenicem benim evlendiğim adamda böyle olur diye
Cevap sahibi1 yılAdam bulana kadar evlenmicez evet çünkü niye diceksin evlenme niyetinde olan adam azaldı ha onlara sorsan ekonomi kötü birader nasıl evleneyim der 😂😂😂awq ekonomi ne alaka evlilik hep pahalıydı zaten hep masrafti bu bahaneye siginiyorlar amaa asıl gercek a. mdan a. ma koşmak
- 1 yıl
@merakli_kofteci2 Ben evleneceğim adamı iyi gözetlerim ve ona göre seçerim bazı kadınlar gibi sırf yakışıklı veya parası var diye kapılmam birisine mantık şart
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet erkekler böyle. Biz erkekler hatayı affetmeyiz. İstediğimizi yaparız istediğimiz kızla gezer tozarız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılöyle olması iyi olmuş kimileri ayrıldıklarında unutmayı başkasıyla konuşmada arar o arkadaşda kendıne yakısanı yapmış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aci çekiyordur muhtemelen. Kafayi bosaltmasi için ilgisini farkli yonlere aktariyodur.
Bu da ihtimal00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKurtulduğuna şükret. Senin peşinden ayrılık acısını yaşamak yerine tasması salınmış köpek gibi koşuşturuyorsa ondan zaten olmaz
00 Yorumla
1 yılKadınlar erkeksiz koca bir ömür boyu yaşayabilir ama erkekler kadınsız asla yapamaz gerçek bu
00 Yorumla
1 yıl"Hata yaptım affetmedi"deki hata neydi acaba aldatma falansa iyi yapmış aslan kardeşim devam etsin👍🏻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İntikam çabalari bu iki üç aya geri dönmeye cabalar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir hata yaptın keşke ondan da söz etseydin bizde hemcinsimizi ona göre savunur ya da gömerdik
16 Yorumla- 1 yıl
Ben bise anlatim mi iliskimle alakalı (eski iliski)
- 1 yıl
Tabiki buyrun anlatın lütfen
- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Fark etmez takip isteğini kabul ettim ister burdan anlat anlatmak istediğini istersen de özelden yazıp anlat nasıl rahat edeceksen 😄
- 1 yıl
Atamıyorum ben
- 1 yıl
Şansına küs o zaman 😀
1 yılNe yapsın, oturup senin yasını tutacak hali yok ya..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi ki ayrılmışsınız bunlar basit hareketler bana göre başıma geldi onun adına üzüldüm 😆
15 Yorumla- 1 yıl
Şimdilerde biri var mı?
Cevap sahibi1 yılNeee
- 1 yıl
Sorum açık 😊
Cevap sahibi1 yılYok
- 1 yıl
Neden peki?
1 yılne yapmasını bekliyordun ki sen
10 Yorumla
1 yılşu an senin göreceğini haber alacağını bildiği için bu tür davranışlar sergiliyor basit ve düz düşünüyor eninde sonunda yine gelip sana yazacak yine bir şans isteyecek karmaşık bir düşünce sistemleri var sen bakıpta kendini üzme lütfen
20 Yorumla
1 yılÖzgürlüğüne kavuşmuş her şeyin tasına bakmaya çalışıyor ahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılya kusura bakma ama bende 2-3 sene önce böyle biri ile az uğraşmadım heryerden engellemek zorunda kaldım en son numarası dahil ona rağmen tek yaptığı şey 1 sene sonra telegramdan yazmak onada cevap vermediğim için ısrar etmedi zaten asla adam olmaz ve seni üzer
05 Yorumla- 1 yıl
Şimdi evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde hayır ama başka birine aşık oldum şu an olamam sanıyodum
- 1 yıl
Hımm
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde ne kadar sevsende insanların karakteri hiç ama hiç değişmiyo
- 1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSana inat yapıyor. Sakın tepki gösterme. Umurumda değilmiş gibi hayatına devam et.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Ne hatası bilmiyorum ama iyi ki yaptın gerçek yüzü ortaya çıktı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKlasik erkek hareketleri bunlar. 😏 cok klişe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılOndan çok var ekle ekle bitmez bu basit teneke erkekler boş ver daha iyileri var arkana bakma hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl19 yaşındasın sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama sizin yaşlarınız için bu davranışı uygun buluyorum nedense 🤔 toysunuz kanınız hızlı kaynıyor normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeversin kavuşamazsın bi şekilde ayrılmaya zorlanırsın ayrılırsın da.. Hayat seni bi başkasını seçmeye iter. O da kolay kolay senden sonra başkasıyla olamam der ama bi bakmışsın ki daha aylar aylar bile geçmeden bi başkasını buluvermiş bile 😊 Neyse uzun lafın kısası hayat böyle üzülme koy gitsin. Senden önemli değil giden gitsin
01 Yorumla- 1 yıl
Ne burcusun?
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKim bilir neler yaptın bir de erkekleri suçluyorsun :D
00 Yorumla
1 yılHata yaptıysan bunu hak ettin demek. Erkekleri çok üzmemek lazım. Hayır'lısı olsun bundan sonrası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAdama hata yapan sensin kafasına göre takılabilir bu gayet doğal..
00 Yorumla
1 yılSeni kıskandırmaya çalışıyordur. Tabi bu en son seçenek.. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Sevgiliyken diğer kızlardan uzak kalmış ondan böyle aç köpek gibi aranıyor. Bırak şerefsizi
00 Yorumla
1 yılHakediyosunuz. size şans verilşiyo işte yeterince
08 Yorumla- 1 yıl
Aldatılmayı hak ediyorsunuz da
- 1 yıl
@Kalplivceld sonuçta bu bi savaş, herkes her riske hazır olacak. konfor alanından çıkmadan olmaz.
- 1 yıl
Aynen öyle kızda yeni birini bulmalı
- 1 yıl
@Kalplivceld olabilir
- 1 yıl
Olabilir değil olur
- 1 yıl
@Kalplivceld dişe diş göze göz.
- 1 yıl
Ne diyorsun abicim
- 1 yıl
@Kalplivceld o yaparsa o da yapar demek işte
1 yılYaptığın hataya bağlı, aldattıysan veya başka erkekle yazıştıysan gerçi bunlar hata değil o. cluktur haketmişsindir fakat hatanı yazda ona göre söyleyelim bende buna benzer bişe yaşadım
01 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilimle konuştum
Gizli Üye(30-35)1 yılYaptığın hataya göre az bile olabilir.
Önce hatanı söyle ona göre yorum yapalım.
02 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilimle konuştum
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔🤔 Eğri oturup doğru konuşalım sen eski sevgilinle konuşursan sana inat o şekilde yapar.
Hem ayrılık olmuş sana ne kimi eklerse eklesin
Gizli Üye(25-29)1 yılHak etmişsin diye yorumladım. Gözünün de sende olduğunu düşünmüyorum. Her katil, olay yerine sonradan ara ara gelir.
02 Yorumla- 1 yıl
Bunu kızı yapsa küfür edersiniz
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld Yoo alakası bile yok ben eşitlikçi bir insanım erkeğe neyse kıza da o.
Gizli Üye(18-24)1 yılBazı erkekler demeliydin* aynı şekilde onun yüzünden ayrılsanız şeninde aynısını yapmayacağın ne malum 🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMadem öyle niye hâlâ seninle.. buradan belli düzgün olmadığı. Salla gitsin.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHatta s... et
1 yılSende ekle acıma yeni birini bul hatta kudursun
10 YorumlaErkekler çok kötü varlıklar görmezden gel şu an arayışta sonra döner sana
10 YorumlaSeni elde görüyor çünkü. Böyle adamla prim vermeyelim lütfennn.
10 YorumlaArkadaş bugünü bekliyormuş, niyesi yok 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraktersiz hepsi aynı yemin ederim bı bakıyorum tanımadığı kızları eklemiş az dutaydın bari
00 Yorumla
1 yılbende aynı durumdayım seni kudurtmak için uğraşıyor ya da pişman ol diye gözüne sokuyor ama sakın umursama umursamadığını fark edince delirir sende hayatına bak
00 Yorumla
1 yılama senin ki de bahane arıyormuş bitirmeye hemen başladıysa ortalıkta kızışmış kedi gibi arayışlara hayır bekleme ondan
10 YorumlaAyrılırken bıle senı xok sevıyroum ama olmuyo dedı 2 gun sonra baska kzıı ekllemıs emınım onla kosnuyo sımdı bu kısjye kenımden cok guvenmıstım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence boş ver içinde varmış bahane olmuş
20 Yorumla Ben aramız bozuldu 1 ay oldu hala eklemedim öyle ama çocuk haklı siz o tipleri daha çok seviyorsunuz sonuçta
00 Yorumla
1 yılYa inadına yapıyor ya da gerçekten senın ıcın hayırlısı olmuş canım
10 Yorumla
1 yılKendince hırs çıkarıyor demekki ergen
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benim hatam yüzünden ayrıldık şu an her yerden kız ekliyor. Erkekler neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler