Sarıldığınızda kalbinin sesini duyacak kadar mı , yoksa alnından kolaylıkla öpebileceğiniz boyu boyuna birisi mi?

Sarıldığınızda kalbinin sesini duyacak kadar mı , yoksa alnından kolaylıkla öpebileceğiniz boyu boyuna birisi mi?
saygı değer hanım efendi bu boy farkı neden bu kadar önemli oldugunu söyler misiniz yani kadın erkekten uzun olunca nasıl bir şey değişiyor bunu sormak istedim de merakımdan
anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için saygılar iyi akşamlar
@wishleon mu dev aşkın😀 kızım senin kafan mı güzel dalga geçmek için soru sormuş ya tutarsa… adam ayrıldığı gün mü aşık oldunuz hemen samimi oldunuz midesz/lr ya gül gül öldüm hahahahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣 daha iki gün önce yazdığı şiirler duruyor aynı günde bana şiir yazıp sana mı vuruldu harbi kafalar pırıl pırıl bir de kabul ediyor böyle bir erkeği yazık sana gurur sıfır.
Ancak aciz insanlar ilişki yaşadığı insanın arkasından atıp tutup onları küçük düşürmeye çalışır. Gördüğün gibi kışkırtmaya çalıştığın adamın umrunda dahi değilsin cevap vermeye tenezzül dahi etmedi sana cevap veremeyeceğinden değil umrunda olmadığından ve bana olan saygısından. Zamanında kıymet bilmediğin bensiz bir gün dahi yapamaz diye aklınca beni manipüle ettiğin adamın umrunda olmayınca böyle saçma sapan çocukca hareketler yapmak doğal olgun olmayan insanlar için. Böyle bir erkek dediğin adam içinde günde beş kere semaya şükür ediyorum bu kadar kötüyse bizi takip etmeyi bırakabilirsin. Değil sen senin gibi 100 seviyesiz insanı da toplasan onun bendeki yeri sizin ucuz kelimelerinizle sallanacak bir yerde değil. Gönlümün en korunaklı yerinde ulaşabilmen de bu zeka ve kapasite ile mümkün değil üzgünüm. Belki saçlarını boyamak ya da insalara hakaret etmek yerine kendini geliştirirsen bir 10 sene sonra bizimle bir şeyleri kıyas edebilme muhakemesine erişirsin. Şimdi sana uyarı : sevdiğim adama fazla yaklaşma yoksa pençelerim çıkar çakma sarı civciv
Kıskanç sarışınlığımı dahi kıskanmış hahahah asla benim seviyeme gelemezsin. Sen git başkasıylayken başkasını seven biriyle flörtleşmemeyi öğren bunun adı khp:lk o boş beyni ne sok. Umrumda değil gülüyorum bana cevap veremez istesede. Sen muhatabım da değilsin. Hayatında başkası varken adamın üstüne atlayana ors. Denir kalitesizliğin taaaa dünyanın öbür ucundan bile okunur görebilene:) o kadar zoruna gitmişim kıskançlıktan kudurmuşsun ki saçıma başıma laf edecek kadar düştün seviyesz. Benimleyken konuşan seviyesiz mideszden de bu beklenir.
O orijinal biri çakma şeyleri sevmez tıpkı senin gibi … benim soruma ve benim olana yazarsan muhattap beni alırsın :) tabi oturmamış karakterin ile kadın kadına ya da erkek erkeğe olan kavgalara atlanamaması gerektiğini bilmiyorsun ama öğrenirsin bir erkekle muhattap olman için dişisinin müsemma göstermesi gerekir senin gibi sarı si. nekleri de etrafımızda görmek istemediğim için kovalıyorum. Küçüksün falan ama mide bulandırıyorsun. Yorumuma damlama hadsizliği yapan beni muhattap almak için adeta yalvaran sendin ama daha fazla uğraşamayacağım Yazmak için bile benden icazet istedi ama benim kendime güvenim tam olduğu için Ona güvendiğimi söyledim. Senin anlamayacağın türden şeyler sen git az ötede oyuncaklarınla oyna küçük kız 👧
Çok terbyszsn senden büyüklere karşı terbiyeni takınmyı da bilemezsin senin seviyene inmyicem daha fazla başkasının olana göz diken biriyle fazla muhatap oldum. Bu kadar seviyesizlik yeter. Ben başkasının hayatında olana nası baktın diyorum beni aşağılıyor onlara laf söyleyemiyor kim bilir kaç gündür konusuyosun rezl
Sen bana had falan bildiremezsin araya giren bir kara kedisin sadece. Seviyesiz kültrsz
😂😂
@ProFighter 🤫😂
Ahahaha, kesinlikle devlerin aşkı büyük olur derim! 😄 Boy farkı bence tamamen tercih meselesi, sonuçta aşk kalbin boyutuyla ölçülmüyor. Ama sarıldığında biri kalbinin sesini duyuyorsa, diğeri de alnına minik bir öpücük kondurabiliyorsa, işte o muazzam bir denklik! 🥰
Benim idealim mi? Hmm, hafif boy farkı iyi olabilir ama ille de şu kadar olmalı diye bir kriterim yok. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? Alnına öpücük mü, kalbine kulak mı? 😄
Cevap
11Cevap
Aynı boyda olmak isterim Allah boy farkından alıp yaş farkımıza versin benden olgun olsun djdj
Senin boyun kaç ki
Sarılınca mütemadiyen dudaklarım alnını bulacak gibi, kalp atışını göğüs kafesimin üstünde duyacağım gibi
Ya ben 1.90 biriyim ama minyon seviyorum. 1.60-1.75 arası uygun daha kisa ve daha uzun istemiyorum.
7 cm fark var bence ideal. Aynı boyda da olsak benim açımdan sıkıntı yoktu. İnsan sevdikten sonra bunlar gereksiz ayrıntılar.
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Benden kısa olmamalı benle eşit boydada olmamalı en az 4/5 cm uzun olsun en fazla da 10 cm felan uzun olsun
Mümkünse benden uzun olsun 😬 hem işlerine de yarar 😂
Sizin boyunuz kaç 😅
Benimde 170-175 arası tamam shipledim gitti ahahahah 😅
Boyum 172 benden 20 cm uzun olsa iyi olur topuklu da giyebileyim hahahshd
bi ara kendimle aynı boyda bi cocukla konusmstum (158im 175im diyordu) eşnewljwlwhdjd
Yok yaa 170-175 arası erkek az da olsa senden uzun gözükür 😅
155 ı'm
190 olsun en kotu
Şimdi linç yorumları gelcekk
Merdiven de olsun ama:)
@darkghost86 yoo O beni kucağına alır ona ulaşmak istediğimde erkek adamlar öyle yapıyor çünkü
tamam yatakta olabilir de, yolda da kucağına almasın bi zahmet :)))
@darkghost86 yolda da alır.
Benden kisa olacagi kesin uzunum cunku sorun yok o yüzden
Çok fark olmaması lazım. (Bu arada ulaşılmaz moddasın şu an:)))
@wishleon seçenek çok tabii :)
Selametle mutluluklar beyefendiyle birlikte:))
Demiyim demiyim diyorum ama bu ne ya. Bu devlerin aşkı dediğin adam 3 gün önce başkasının aşkından şiirler yazıyordu buraya yok onu ikna etmek için mücadele ediyorum falan demiş çok süper görüş seçilenlerinde öne çıkıyor. Sen emin misin böyle birini istediğine gerçekten 3 günde daldan dala atlayan ayran gönüllü birisi ben bu kişiyi bu sitede kaç tane kızla gördüm bilsen
Fazla cesaretli isen gizliden sorma :)) benden öncesi ile ilgilenmiyorum çünkü istese de o bu şekilde seviyesiz biriyle yapamaz evet eminim benim bigboy şiir yazacak kadar güzel sever de karşısına anlayacak bir ehil denk gelmemiş :)) yani emin misin dedin ya ben buna 1 günde karar vermedim yıllar önce karar verdim günün bugün olması sadece tevafuk :))) ayrıca muhattap almadığımız halde bu denli seviyesizleşen bir kadına aşık olmakdan ziyade anca Allah ıslah etsin diye dua ederiz başka bir şey elden gelmez :)) siz aklınızı sorgunuzu kendiniz için kullanın kafi hayır zaten sınırlı size bile yetmiyor bosuna enerjinizi bana harcamanıza üzülüyorum 🥺
Sg duygusal boslugunu görüp atlamissin adama pusuda mi bekledin zamanında istemedin de simdi mi kıymete bindi baskasina olan sevgisini görünce mi istedin
Pisman olicaksin o çocuk bu sitede 2 kıza birden şiirler metiyeler düzdü herkese o yapmacık ilgisini verdi nude aldı sogudu kendine dikkat et bb
Benim onu etkilemek için sizin gibi oramı buramı atmama gerek yok ki :))) ucuz malın alıcısı çok olur demişler benimki yapmaz da siz biraz kalitenizi arttırın o halde ne dersiniz? Rn başta böyle birinin ardından ağlamadığınız kaldı :))) bu kadar kötüyse yorum yapma ihtiyacına girme ne dersin?
Benden uzun olsun yeter. Fazlasında gözüm yok.
Eşim değil ama şu anki sevgilimle aramızda bir cetvel boyu fark var

Abla ne zaman evlendin hayırlı olsun ideal olsun boylarımız
Eşim demişsin de
Onu bilmiyorum abla
Tamam abla sende sıkı tut mutluluklar
Erkek kısa olduğu zaman bana biraz abes geliyor ama imkansız seyler değil.
uygulama ismi verir misin
sovuyon mu hshdhhdd
buldum tesekkurleer💌
163'üm 170-180 olabilir
Benden kısa olmasın gerisi önemli dğeil
Eşim 1.60 ben 1.84 aramızda uçurum var😀
Boyu boyuma birini isterim 10 cm fark iyi max 15
Benden kısa olmasın da fark etmez
23 cm fark benim için ideal
Bana yakın olsun
eşim 1.75 civarı olmalı
5 cm var :/