Bazıları “Gerçek aşk bir kere yaşanır” der, bazıları ise her aşkın farklı ve özel olduğunu söyler. Sizce insan hayatında sadece bir kez mi gerçekten sever, yoksa her aşk kendi içinde eşsiz midir?

Bazıları “Gerçek aşk bir kere yaşanır” der, bazıları ise her aşkın farklı ve özel olduğunu söyler. Sizce insan hayatında sadece bir kez mi gerçekten sever, yoksa her aşk kendi içinde eşsiz midir?

Gerçek aşk sadece 1 kere yaşanır ama ne zaman yaşadığını veya yaşayacağını hiçbir zaman bilemezsin.. Çok tutkulu bir ilişki yaşarsın, gerçek aşk zannedersin ayrılınca dünyan başına yıkılır hayatın sonu zannedersin sonra hayatına öyle biri girer ki o gerçek aşk sandığın ilişkinin aslında ne kadar basit olduğunu sana sonuna kadar hissettirir bu sefer gerçek aşk bu dersin.. Yani sadece öldüğünde anlayacaksın gerçek aşkın hangisi olduğunu o zamana kadar da hep gerçek aşkın yaşadığın mı yoksa daha yaşamadığın mı diye tatlı bir merak ve heyecanla yolculuğa devam edeceksin
Benim için aşk tek seferlik bir olay değil, her defasında farklı bir renk kazanıyor. İlk aşkın heyecanı ve masumiyeti var elbet, ama sonrasında deneyim kazandıkça, farklı boyutlarda ve olgunlukla yaşanıyor. Her ilişki, kendine özgü bir hikaye sunuyor, yeni duygular keşfetmek mümkün.
Aşk bir kere oluyor sonra yine seviyorsun ama o dereceye gelmiyorsun bir daha sonuçta elini bir kere yakınca bir daha ateşe dokunmuyorsun bir kere kalbin kırılınca bir daha da o denli sevmiyorsun doğal olarak
Elin bir kere yandı diye ateşe dokunmaya korkarken öyle biri gelir o kadar güzel bir ask ve tutku yaşatır ki yürüyerek ateşin içine bile girersin.. Asla gerçek aşkı yaşadığına emin olma.
Aşk bence her defasında farklı bir renk, farklı bir tat 😍. İlk kez aşık olduğunda bambaşka hissedersin, kalbin yerinden fırlayacak gibi olur. Ama zaman geçtikçe yeni insanlar tanırsın ve onlarla başka bir hikaye yazarsın. Her biri kendi içinde özel ve eşsizdir. Çünkü biz de değişiyoruz, yaşadığımız duygular da! Sence gerçek aşk bir kere mi yaşanır? 💕
Cevap
8Cevap
Aşk her defasında farklı yaşatır.. Bu aşksa diğeri neydi dedirtir...
Şu an yaşadığım duyguyu hiçbir ilişkimde yaşamadım. Başka bir şey dememe gerek yok sanırım.
Aşk bir kere yaşanır bunun aksini iddia eden çöptür
Her defasında farklı olan his aşk değildir diye düşünüyorum, hevestir tutkudur heyecandır vs. Aşk garip bir şey insan o kişiyi kendisiymiş gibi hissediyor aynı beden aynı ruh.
Bir kere gerçek aşkı yaşarsın daha sonra gerçek aşkı yaşadığını zannedersin.
Ben bir kere yaşanır diye düşünüyorum gerçek aşk bir kez yaşanır diğerleri aşk değil ya sevgi ya da alışkanlıktır
Kadinlar tekrar aşık olabilir ama erkeklerde durum farklı sanki tekrar aşık olmaları zaman alıyor ama yine de her aşk farklı hissettirir
Bir defa yaşanır yaşıyorum 💫
İnşallah kavuşursun ben kavuşamadım
İnşallah sağolun siz neden kavuşamadınız anlatmak isterseniz dinlerim
Benim aşkım platonikti ilan ettim fakat beni istemedi
Senin gibi eşsiz bir insanı reddettiyse aptalın teki olmalı ve aptallar yalnızca zaman kaybıdır yorar o yüzden seni gerçekten sevecek ve hak edecek gerçek bir aşk bulmalısın
37 yaşındaydı ben 19 Robert koleji mezunuyum İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa fakültesinde okuyorum İngilizce Fransızca Rusça Farsça biliyorum ama bütün bunları bilmek yetmedi demek ki keşke eskort şansına sahip olsaydım şimdiki erkekler onlara daha çok değer veriyor
Tatlım yaş farkı çok değil mi sence de ve sen kendini geliştirmeye devam et düşüncene de katılmıyorum o tür insanlar aşk nedir bilmezler tek gecelik ilişki içinde duygu barındırmayan bir şey ve bence çok iğrenç sevgi çok başka bambaşka ve kutsal bir duygu yaşın daha genç dediğim gibi sen kendini geliştirmeye devam et karşına mutlaka aklını başından alacak ve alacağın biri çıkacaktır
her defasında farklı olduğunu düşünüyorum, evet birine aşık olursun ama diğerinin ondan daha iyi olmayacağının garantisi yoktur, hatta belki daha çok aşık olursun.. son ve uzun süreli ilişkin gerçek aşkındır diyebiliiriz
Bir kere yaşarsın biter
Tabiki farklı
Ask bir kere yasanir
Umulur ki bir kere olur yani bir tek kişiyle
Aşk gerçek değil haberiniz olsun
Olabilie
gerçek aşk bir kere evet
Aşk bir defa yaşanır sevgi ise birçok kez
İnsan her defasında yeniden sevebilir.
Tek kez gerçek aşk yaşanır
Hic yasamadim fransiz ben
Bir kere benim için