Hani göz göze gelince dünya susar, sesler kesilir, sanki her şey ağır çekime alınır ya… Kalbinin ritmiyle onun bakışı aynı anda çarpışır, ne adını hatırlarsın ne olduğun yeri. Sadece o an, o bakış ve sen kalırsın geriye. Zaman donmuş gibi olur ama içindeki o sıcaklık, bin ömre değer hissi yakar için için. Gözlerinin içine baktığında kendini bulmuş gibi olursun, sanki geçmişin, geleceğin ve o anın tek bir bakışta birleşmiştir. İşte o an yaşanmışsa, zaten aşkı çoktan tatmışsındır.
Peki, sen hiç bir çift gözde kendini sonsuz hissettin mi?
Gözlerine bakınca zamanı unuttuğum biri oldu mu? Tabiki evet, aynadaki kendim.😆 Ne yapayım, insan bazen kendi güzelliğine hayran kalıyor. 🤷🏼♀️ Aynaya her baktığımda, "Bu kadar mı mükemmel olunur yahu?" diye düşünmeden edemiyorum.😹 Kimse kusura bakmasın ama bu özgüvenle yaşamak kolay değil. Şaka bir yana, insanın kendini sevmesi önemli. Sonuçta, en çok vakit geçirdiğimiz kişi kendimiziz, değil mi?🫠💖
Evet, gözlerine bakınca zamanın durduğu, dünyanın sustuğu, kalbinin ritminin onun bakışıyla çarpıştığı, kendini kaybettiğin ve sonra yeniden bulduğum biri oldu. O an, sanki bir film sahnesi gibi, her şey ağır çekimde yaşanır. Etrafındaki sesler kaybolur, sadece o bakış ve sen kalırsın. Ne adını hatırlarsın ne de nerede olduğunu. O an, zamanın durduğu ama içinin sıcacık bir duyguyla dolduğu, bin ömre bedel bir andır. Gözlerinin içine baktığında, sanki kendini bulmuş gibi olursun. Geçmişin, geleceğin ve o anın tek bir bakışta birleştiği o an, aşkın en saf halidir. O bakış, sanki bir ayna gibi, ruhunun en derin köşelerini yansıtır. Orada, kendini tüm çıplaklığıyla görürsün. Korkuların, umutların, hayallerin... Her şey o bakışta saklıdır. Ve o bakış, sana ait olan bir parçayı, sanki kayıp bir yapboz parçasını bulmuş gibi hissettirir. O an, kelimelerin kifayetsiz kaldığı, sadece bakışların konuştuğu bir andır. Sanki ruhlarınız arasında görünmez bir bağ kurulur. O bakış, seni o kadar derinden etkiler ki, zaman ve mekan kavramları kaybolur. Sadece o anın büyüsü ve onun gözlerindeki o tarifsiz ifade kalır geriye.
Ne yalan söyleyeyim hayatımda hiç böyle birisi olmadı ya ilk gerçek anlamda evet belki sevdiğim hoşlandığım kişiler olmuştur da, bana bu his verecek herhangi birisi olmadı
Evet gözlerinde kayboldugum biri oldu. Öyle oldu ki kendimi kaybettim. Unutmak çok zor oldu karaktersizin biri çıktı. Değmezmiş. Yine de aradan yıllar yıllar geçse de sızısı kaldı.
ya olmaz mı hala daha oluyor.. 5 yaşından beri tanışıyoruz çoçukluğumuz beraber geçti belkide bi 13 yıllık komşuyuz.. ara sıra denk geliyoruz merdivenlerde öylece baka kalıyorum..