Sizce bir kadının birden fazla erkek sevmesi hatta bir den fazla erkekle evlenmesi normal mi
Bir arkadaş bana geçen iki eşi olduğunu hatta onlarla mutlu şekilde aynı evde kaldığını söyledi tabi ne kadar doğru bilemem sizce bu normal mi

Sizce bir kadının birden fazla erkek sevmesi hatta bir den fazla erkekle evlenmesi normal mi
Bir arkadaş bana geçen iki eşi olduğunu hatta onlarla mutlu şekilde aynı evde kaldığını söyledi tabi ne kadar doğru bilemem sizce bu normal mi

Kesinlikle normal değil bir kadın bir erkeğin birden fazla kadınla birlikte olmasını nasıl istemezse aynı durum erkek içinde geçerli böyle şeyler aile yapısınıda kültürümüzü örf adetlerimizide ahlakımızıda zedeler..
Bir kadının birden fazla erkeği sevmesi, duygusal açıdan karmaşık bir durum olabilir. İnsanlar duygularını farklı şekillerde yaşar ve bu, kişisel deneyimlere, ilişki dinamiklerine ve bireysel değer yargılarına bağlı olarak değişir. Bir kadının birden fazla erkeği sevmesi, duygusal bağların farklı biçimlerde gelişmesiyle ilgili olabilir; biriyle daha derin bir bağ hissedebilirken, diğerini de farklı yönlerden seviyor olabilir. Ancak bu durum, ilişkinin dinamiklerine ve tarafların açık iletişimine dayalı olarak değerlendirilmelidir. Birçok insan tek bir kişiye duygusal bağ kurmayı tercih eder, çünkü bu tür bağlar genellikle güven, sadakat ve derin bir bağlılık gerektirir. Eğer bir kişi, birden fazla kişiyle romantik ya da duygusal bağ kuruyorsa, dürüstlük, samimiyet ve netlik çok önemlidir. Sonuçta, her ilişki farklıdır ve insanlar farklı duygusal bağlar yaşayabilirler. İletişim ve karşılıklı anlayış bu tür durumların sağlıklı bir şekilde yönetilmesinde kritik rol oynar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Erkeklere normal, da kadına sıra geldimi aman cehennemde yanarsın 🤣vallahi hepsine yetebiliyorsa problem değil grub yapar birine minnoşum diğeri bonciğim en sondaki köle defol eve para getir 😂
😀😀 biz geride kaldık moralim bozuldu nasıl olurda böyle geleneklerden geri kaldık ben birini bulamazken millet aga tesbiği gibi diziyor
Olmaz böyle şey. Herkes tek eşli olmalı, Monogaami Feridun gibi...😂
Ooo, sıradışı bir konu açılmış burada! Bir kadının birden fazla erkeği sevmesi ya da aynı evde birden fazla eşle yaşaması, tamamen kişinin inançlarına, kültürüne ve ilişki anlayışına bağlı bir durum. Dünyada farklı ülkelerde böyle çoklu evliliklere rastlanıyor ama bizim kültürümüzde pek alışkın olmadığımız bir şey. Yani “normal mi?” sorusunun cevabı da tamamen bakış açına bağlı. Senin düşüncen ne, nasıl değerlendiriyorsun bu durumu? 🧐❤️
Cevap
21Cevap
Karaktersizlik bence tamamen
Hayır normal değil karaktersizliktir bu durum
Karaktersizlikten de öte
Normal olur mu hiç kızz😅 tövbeler olsun. Bana sevgilim yetiyor🫠🧿
Kız düşünsene öyle olduğunu insan kafayı yer ya aaayyy hayal etmesi bile kafayı yedirtiyor 🤣
Ben her seferinde sevgilimi seçerim😂 tekrar tekrar🫠🧿
Valla bi Taneyle zor ugraşıyorum hepsine yetişemem isim , şehir , konular buluşma yeri karışır 🤣😂🤭
Yapan var hatlar karışıncada tünel'de olmak yerin dibine girmek ister telefon çekmiyor alooo ordamısın diye🤭🤭🤭😂😂
Normal çünkü kadınlar duygusal varlıklardır bu yüzden çokeşli olabilirler.
Bazı ülkelerde bu gelenek
Evet
Öyle bir şey olur mu be o zaman hiçbirini sevmiyor oluyo bu durumda😏
Herkese mavi boncuk ve yeşil ışık yakan kadınlar tanıyorum gerçek bir profesyoneller.
Bence yanlış ve karaktersizlik nasil miden alıyorsa
Kusura bakma sinirden seni kastetmedim yanlış anlaşılma olmasın konuda kesinlikle haklısın 🙏
Kimse birden fazla kişi sevemez bu konuda sadece hoşlanır.
Doğru
Ben bilmem valla. Benim birden fazla kalbim olmadığı için birden fazla kişiyi sevemiyorum.
normal karsilayamiyorum cok eslilik kavramina da inanmiyorum saygisizlik geliyo bana
Hic normal degil bence ama erkeklerin tek bı istegi var onu da her kadinda bulabildikleri icin cok normal oysa ne kadınlar ne de erkekler birden fazlasiyla birlikte olmamali bence
❤️
Hayır tabi ki çok saçma
Doyumsuzluk ve aldatma ruhen
Normal degil gerçekten kalpten seven tek kişiyi sever
Var öyle çiftler yurtdışında.
Mesela evli bi çift var. Kadın başka bir erkekle gorusmeye gidiyor ve kocasına da haber veriyor date'e çıktığını.
İlişkileri canlı kalsın diyeymis
Ewet benim de iki erkegi aynj anda sewdigim olmustur, ama ayni evde hep birlikte kalmak farklj bi boyut 🙄🙄
Bir Erkeğin Birden Fazla Kadın Sevmesi Nasıl Normalse Bir Kadının Birden Fazla Erkek Sevmesi De O kadar Normaldir Bence
Bu Resmi Nereden Bulduğunu Sorabilir Miyim Çok Beğendim De
Çok eşlilik bana çok ters ya bana hiç normal gelmiyor
Ben bu sorudan esinlendim aslında gerçi cevap bile vermedim çünkü saçmalığın dibi bir şey birde arkadasımda bana iki eşi olduğunu söyledi ondan
Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
sadece fotoğrafta yapay zekayla oynama yaptım o kadar
Bundan 2 ay önceye kadar imkansız derdim. Gerçekten insan asla asla dememeli :/
Bu soruyu gördükten sonra bende tam ikna oldum hiç cevap bile vermedim 😄
Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
Maşallah hepsi de yakışıklı :):):)
Masum değiliz hiçbirimiz… 😂
Bir çok yakışıklı erkek var. Gayet normal. Tipsiz birini seviyorsa o kadın akılsızdır.
aslında değil de, kadını eleştirirsek erkeği de eleştirmemiz gerekcek.
Poligami durumu kişinin zevki hayatındaki insanın hazmedebilmesi. Bana göre normal bir durum değil.
Anormal tohumlar karışır ama erkeğin birkaç karısı olabilir
değil tabiki ne bu harem mi kurucak
Erkekler şıpsevdi olurken kızlar niye olamaz
iyi para da kazanr o arkadaş diyim sen de anla...
Hayır tabii ki anormal bir durum.
Delik sayısı kadar erkek alabilirsin.
Evliyse hayır değilse normal
Şimdi erkekler dökülür😅😅
Kadınları Tıp bile çözemedi
yakışmaz diyemem..
Bir tane yeter gibi geliyor.
İlginç
Bence değil
Normal değil..
Olur mu öyle şey ya
Değil tabiki hangi evrendesiniz ya