Sevgilim askerde aslında ondan ayrılmak istemiyorum ama napayım?

Geçen gün telefonda konuşurken Aramızda bir konuşma geçti bana dedi ki sence benim geliştirmem gereken özelliklerin var mı kusurlarım Var mı falan dedi Ben de dedim ki evet var ne Hadi söyle falan dedi Ben de açıkçası kusurları sesli değil de mesajda söyleme taraftarıyım Çünkü karşımdaki incelip küçülmesin Hani Hem de benim gözümden de ister istemez düşüyor gibi hissettiğim için sesli konuşurken Dile getirmek istemedim açıkçası tekrardan ki daha önce konuşmuştuk bu konuyu kendisiyle Ben de ona dedim ki biraz düşünürsen hatırlarsın dedim O da çok rahat bir şekilde dedi ki Vallahi benim geliştirecek bir yanım falan yok göremiyorum gibisinden konuştum Mutlu geliştirmesi gereken yanı şu Benimle görüntülü konuşurken bazı şeylere duygulanıp ağlamıştı burnu aktığında 4-5 kere burnunu üstüne başına silmişti takdir edersiniz ki bu da benim hiç hoşuma gitmemişti Bunu ben mesajda söylediğimde İlkin verdiği tepki şu oldu o zaman ağlıyorum onu mu düşüneceğim Onu aklıma geldi falan gibi cevaplar verdi sonra dikkat edeceğim dedi daha sonra tekrar bu konu üzerine konuşmadık kusur Sonuçta Gündem yapmanın bir alemi yok değil mi sürekli konuşup konuşup ortamı çirkinleştirmenin anlamı yok Neticede ben Kendime dikkat eden sürekli kendimi geliştirme peşinde koşan bir insanım haliyle de yanında Öyle birisini istiyorum şimdi sizi Soracağım soru şu bu arkadaş askerden çıkar çıkmaz ilk iş benim yanıma gelme planı var o yüzden şimdi söylemek mantıklı mı oylamaya bırakır mısınız fikrinizi ve Bir öneriniz varsa da yorum atarsanız sevinirim Sizce şu an şöyle bir soru sorayım mı kendisine hatırlarsan biz böyle böyle bir olay yaşamıştık sen bunu hala normal düzeltilmesi gereken bir şey olarak görmüyorsan ben yanımda böyle bir insan taşımak istemem burnunu üstüne başına silen ve bunu Umur etmeyen bir insan taşımak istemem askerden gelinceye kadar sana destek olurum konuşurum arkadaşlık ederim ama buraya çıkışta boşu boşuna gelme bitmiş bir ilişkiye boşu boşuna Emek verme diye bir şey söyleyeyim mi

Söyle bence o nerede olursa olsun uzatmanın anlamı yok
Söyleme bence şöyle yap (fikrini yoruma yaz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilim askerde aslında ondan ayrılmak istemiyorum ama napayım?