Aşk İlişkileri Siz hiç, "Yatsın yanıma sarılmasın dönsün uyusun." dediniz mi. 😃? Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dönüp uyuycaksa yatmasın yanıma 😒Bi tekmiklerim yere düşer o yataktan 🫨😏Çüşünüzzz 🤣 Siz hiç, "Yatsın yanıma sarılmasın dönsün uyusun." dediniz mi. 😃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Totosunu daha güzelse demek sjfja 1 11 Yorumla Siriusmavi 1 yıl Buralar karışacak vaziyet alalım 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Aklımdan geçenle, klavyeye bastığım farklı olunca ‘totosuna’ yazmışım sjdjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Totosunu yazmışım yaa noluyor tövbe tövbe :D Yorumla Siriusmavi 1 yıl Aklından geçen tam olarak neydi 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Toto idi :D ahaha Yorumla Siriusmavi 1 yıl Aboo, altta art niyet varmış, bende bu niye dönsün uyusun diyor diyodum. Meger sabaha kadar izleyecek 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Şimdi şöyle bir gerçek var, kadınların da karşı cinste güzel kalçaya düştüğünü biliyoruz :D Yorumla Siriusmavi 1 yıl Ama şöyle bir farkla, kadınlar g*tü güzele bir günde doyar, gönlü güzele bir ömür doyamaz. Erkekerde gönlü güzele bir günde doyar, g*tü güzele bir ömür doyamaz 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Bu söze 100% katılıyorummm.. kim demişse iyi demiş, bknz, siriusmavi djfsjd Yorumla Siriusmavi 1 yıl Patentini mi alsam ne 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hemen çalarlar hemen, acele etmelisin djfjs Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Sarılmadan uyumak tatsız tuzsuz olur gadası 1 2 Yorumla Siriusmavi 1 yıl Bencede, sarılmayacaksa koltukta yatsın 😏 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Yerde yatsın koltukta rahat etmesin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. demedim. 0 0 Yorumla
Patlicanli_kek Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% 1 yıl Belki de böyle demek istemiyorsunuz ama ima ediyorsunuz hem yanımda yatsın hem dokunmasın gibi 1 2 Yorumla Siriusmavi 1 yıl Yok bu kız aşkından ölürken diyor 😃 Yorumla Patlicanli_kek 1 yıl Sadece o kız öyle der demek ki hanım efendi 😊 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Henüz öyle biri olamadı 1 2 Yorumla Siriusmavi 1 yıl Olmasın da zaten. Derin ve acı bir aşktan bahsediliyor şarkıda 😃 Yorumla Semih6934 1 yıl Durumun vehametini anlatmak için öyle dedim 😂 Yorumla
DrkHero Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Abla mesaj atılmıyor sana 0 4 Yorumla Siriusmavi 1 yıl İnanmazsın ama farkındayım bunun 😂 Yorumla DrkHero 1 yıl 🥹🥹🥹🥹 Yorumla DrkHero 1 yıl Konuşmak istedim abla 🙃 Yorumla DrkHero 1 yıl Engelle sonra istersen 🙃🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Totosunu daha güzelse demek sjfja
Buralar karışacak vaziyet alalım 😂😂
Aklımdan geçenle, klavyeye bastığım farklı olunca ‘totosuna’ yazmışım sjdjsj
Totosunu yazmışım yaa noluyor tövbe tövbe :D
Aklından geçen tam olarak neydi 😄
Toto idi :D ahaha
Aboo, altta art niyet varmış, bende bu niye dönsün uyusun diyor diyodum. Meger sabaha kadar izleyecek 😂😂
Şimdi şöyle bir gerçek var, kadınların da karşı cinste güzel kalçaya düştüğünü biliyoruz :D
Ama şöyle bir farkla, kadınlar g*tü güzele bir günde doyar, gönlü güzele bir ömür doyamaz.
Erkekerde gönlü güzele bir günde doyar, g*tü güzele bir ömür doyamaz
😂😂
Bu söze 100% katılıyorummm.. kim demişse iyi demiş, bknz, siriusmavi djfsjd
Patentini mi alsam ne 😅
Hemen çalarlar hemen, acele etmelisin djfjs
Sarılmadan uyumak tatsız tuzsuz olur gadası
Bencede, sarılmayacaksa koltukta yatsın 😏
Yerde yatsın koltukta rahat etmesin
demedim.
Belki de böyle demek istemiyorsunuz ama ima ediyorsunuz hem yanımda yatsın hem dokunmasın gibi
Yok bu kız aşkından ölürken diyor 😃
Sadece o kız öyle der demek ki hanım efendi 😊
Henüz öyle biri olamadı
Olmasın da zaten. Derin ve acı bir aşktan bahsediliyor şarkıda 😃
Durumun vehametini anlatmak için öyle dedim 😂
Abla mesaj atılmıyor sana
İnanmazsın ama farkındayım bunun 😂
🥹🥹🥹🥹
Konuşmak istedim abla 🙃
Engelle sonra istersen 🙃🥹
zabanan dayarım net