Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum, ama gerek okuldaki, gerekse yurttaki öğrencilerle aram pek iyi değil veya gözlerinde pek iyi bir imajım yok. Yeni insanlarla tanışıp ilişki kurmak istiyorum. Bunun için 3-4 ay önce bir İngilizce kursuna kaydoldum, ama oradan da düzenli arkadaşlar edinemedim. Çünkü ders saatleri çok azdı ve sınıftakiler birbiriyle pek içli dışlı değildi. Şu anda kendime yepyeni bir çevre edinmek istiyorum, ama bunun için aklıma gelen herhangi bir çözüm yolu yok. Öneri verebilecek olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlgi alanında olan bir konu için insanlarla bağlantı kurabilirsin. Bir konu hakkında bilgin olsun veya olmasın eğer ilgi duyuyorsan o konuya hakim birisiyle veya bir kulüple konuşmayı deneyebilirsin. İletişim içinde olursan yavaş yavaş sosyalleşirsin.
Ama çok fazla ilgi alanım yok. Sadece kitap okumayı, kahve içmeyi, gezmeyi, şarkı söylemeyi seviyorum.
Bunların hepsi birer ilgi alanıdır. Dışlanıcağını düşünüyorsan yanılıyorsun
Ama bir türlü kendim gibi insanlarla tanışamadım.
Örneğin; kafelerde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Yakın zaman öncesine kadar hep tek başıma gidiyordum ve çok da eğleniyordum, ama artık yanımda biri olsun istiyorum. Özellikle de bir sevgilimin olmasını çok istiyorum, ama ne yaparsam yapayım olmuyor...
Hepimiz birbirimizden farklıyız. Kendin gibi birisini ararsan bulamazsın
Ama önceki yıllarda buluyordum, hatta çoğu zaman benim onları aramama gerek kalmadan onlar benim yanıma geliyordu. Hatta o şekilde flört ettiğim çok kız oldu, ama bu sene arkadaşlık konusunda adeta kıtlıktayım ve yalnızlıktan kafayı yiyorum.
Ayrıca benim demek istediğim şey o değildi, şuydu: İlgi alanlarım var, ama sanırım benim ilgi alanlarım çevremdekilerin ilgisini çekmiyor.
Abi bak yorumlarını okuyorum ve garip bir şekilde sürekli flört ediyordum lafını kullanıyorsun. Bence sadece sen flört ettiğini düşünüyorsun. Flört dediğin en fazla 1 ay olur sonrası sevgililik olur. Senin ilişkilerin sevgililiğe dönmüyor demek ki flört etmiyorsun. Önce şu kafa yapısından çık. Herkese potansiyel sevgili gözüyle bakma seçici ol biraz. Kitap kursuna, bilgisayar kursuna falan yazılabilirsin. Hatta ben senin yerinde olsam kafede part time çalışırdım. Kafan dağılır iyi gelir sana
Ama ben normalde arkadaş canlısı biri değilim ve eğer ilgimi çekmiyorsa karşı cinsle asla iletişim kurmam.
Ayrıca şu ana kadar flört ettiğim kızlarla flört ettiğim düşüncesinde haksız değilim. Ama hepsi de çeşitli sebeplerden dolayı ilişkiye dönmedi, dönemedi.
Arkadaş canlısı biri değilsen niye wpde falan aktifsin? O kadar kızdan biri bile niye ilişkiye dönmedi? Çünkü flört etmiyorsunuz sen yanlış anlıyorsun. Karşına düzgün birisi çıkacaktır ama sen çok yanlış kişilere gidiyorsun gibi geliyor bana
Çünkü ben biraz şekilci biriyim, sani onun da etkisi var.
Ayrıca sosyal medya kullanmayı, mesajlaşmayı falan seviyorum; ama konuşmayı, daha doğrusu ses çıkarmayı pek sevmiyorum. 😁
Şekilciyim derken o ne demek
Kendileri bana gelmediği sürece dış görünüşü ilgimi çekmeyen kızlardan pek hoşlanamıyorum.
Ama mesela bizzat kendisi bana gelen kızlar da oldu ve neredeyse hepsine de olumlu yaklaştım.
Biraz gözün yükseklerde olabilir mi? Yani orta seviye kızları beğenmiyorsun anladığım kadarıyla
Evet, ama önceden daha fazla şekilciydim. Şu anda eskiye göre çok daha az şekilciyim. Hatta hiç şekilci değilim bile diyebilirim.