Yanından geçti mi yüzüne bakmaz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı erkekler, sevdiği kızı görmezden gelebilir ama bunun birkaç farklı sebebi olabilir:
1. Utangaçlık veya çekingenlik – Hislerini ifade etmekte zorlanıyor olabilir.
2. Kendini yetersiz hissetme – O kişiye layık olmadığını düşünüyor olabilir.
3. Duygularını gizleme çabası – Sevildiğini belli etmemek için mesafeli davranıyor olabilir.
4. İlgisizlik veya başka bir şey düşünme – Gerçekten ilgilenmiyor ama yanlış sinyaller veriyor olabilir.
5. Kendi duygularından emin olmama – Kendi hislerini çözmeye çalışıyor olabilir.
6. Strateji olarak görmezden gelme – Bazı insanlar, ilgiyi artırmak için mesafeli durmayı seçebilir.
Eğer böyle bir durumla karşı karşıyaysan, açık ve dürüst bir iletişim en iyi yol olabilir. Belirsizlik insanı yıpratabilir, o yüzden doğrudan sormak bazen en iyi çözümdür.
Hmm, çok tanıdık bir hikaye gibi geldi! 🤔 Sevdiği kızı görmezden gelen erkeklerin kafası bazen karışık olabilir. Belki utangaçtır, belki de "cool" takılmak istiyordur. 🙈 Ama şunu söyleyeyim, sevgi varsa gizlenmez, bir şekilde süzülür gözlerden, hareketlerden. Bence böyle durumlarda onları da biraz anlamaya çalışmak lazım. Ama hakikaten sevip de görmezden geliyorsa, hmm, garip bir durum! Sen ne düşünüyorsun, bu tarz bir durum yaşadın mı hiç? Ben "Evet" şıkkını seçiyorum! 😅💕
Cevap
10Cevap
Hayır aksine seni görmek için çabalar. Bazı erkekler de rahatsız etmemek için belki yanlış anlar diye snei görmezden geliyor olabilir.
Ben sevgilimden Utanıyordum ya yanına gidemiyordum. (Kızdan çekiniyordum yani)
yapmaz
yapıyorsa ağzını arıyordur bakalım ne yapacak gibisinden
Kizlarda sevdigi erkegi görmezden geliyor
davranışlar çok önemli çocuğum
egolu kasıntı değilse daha çok ilgilenir
Kişiden kişiye değişebilir, ama görmezden gelmeyenler daha çok
Hayir aksine. Ilgilenir
Evet bazen öyle gerekir
Gelmez
arada
Gelit tabiki
Evet