Mesela çocuk benım onu gördüğümu fark ettiğinde yanında baskaları varken bakmıyor ama tek oldugumda bakıyor hatta kapı tutmuştu yüzüme bakmadan sence amacı ne?
Mesela çocuk benım onu gördüğümu fark ettiğinde yanında baskaları varken bakmıyor ama tek oldugumda bakıyor hatta kapı tutmuştu yüzüme bakmadan sence amacı ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendini açık etmemek için yapabilir. Neden açık etmemeye gelince çekiniyor olabilir özgüven eksikliği olabilir
Yani umursamaz modunda takılmak isteyebilir dikkat çekme amacıyla yine de çoğu erkek bunu yapmaz
Görmezden gelemez ilgilenir
canım biri demekki amaci kendini geri çekip kıymetli olmak istiyor sende uzak dur görme konusma ilgilenme kac ondan köpek gibi arkandan gelecek
Off ego kasıyo farkındayım zaten
Kesin doğulu
Gaziantepli
Evet örneği benim.
Nıye yapıyon bunu
Duygularımı bastırmak için.
Yanındakilerden utanıyordur da hoşlandığını tekken belli ediyor demek ki.
Hıc hoslandıgını anlamadım açıkçası hareketleri hoslanan erkegın yapacağı davranışlar değil. Yanında kız varkeb bana baktı kapı tuttu bıde gecmedım beklıyo sjsjsj
Valla ilginç de bu konuları konuşmayı sevmiyorum zaten sinir ediyor beni.
Ya nıye ilginç😂
Bence öyle 🙂
Kızlar geliyorsa erkekte gelebilir
Evet gelebilir.
Olmayacağını ya da karşılık bulamayacağını düşünmüş olabilir.
Yaw yanında kız varken bakmaj nedır tıksınc iğrenç
Heyu
O zaman av olabilirsin bu kötü.
Ben gelirim
Sebep
Kacan kovalanir
Gelir var öyleleri
O nasıl bir şey ya sjsjsj
evet gelebilir
Nasıl yani
kadınlar fazla ilgi sevmez. arada çok arada sıfır ilgi en iyisi
sende bi his uyandırmak
Neden?
Hayır beş para etmezın tekı farındayım da amac ne yanı yanında kız varken ayrıca bana bakmıştı
çünkü bu durumda hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu, bu adam ne ayak ikilemine düşersin ve onu düşünürsün zamanla hoşlanırsın
Cıdden düşündüm ha😂😂
yaz istersen özelden
biliyorum :-)
Ya varya hep bes para etmezler cıkıyor karsıma Allahım yardım et ya🥺
yaz ya konuşalım az
Ya hayır bay
ok
Evet.
Neden