Puan kırdıysanız sebebi nedir? Tam puan ise mükemmel olan özelliği nedir sevgilinizin?
10 mükemmel bir insan
9 mükemmele yakın
8 daha iyi olması gereken özellikleri var
7 hiç yoktan iyidir
6 yoklukta iyi gidiyor
1 neden sevgili olduğumuzu ben de bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
-985463 onun gibi birini hayatıma dahil ettiğim için kendimden iğreniyorum keşke tipe baksaydım
Olan olmuş sıkma canını diyeceğim ama canını bayağı sıkmış
En azından yakışıklı zengin karakterli biri gözyaşlarıma değerdi cidden, her şeyi yerlerde bir insan beni sevdiğini zannedip devam ettim sevmemiş de hayatı yalan sk
Aldattı sanırım
Sevmedi oyaladı hep bu en büyük aldatmadır 2 yılım çöp
Sen böyle düşünürsen Allah sabır versin
8 çünkü çok uzun 6 santim kısa olabilirdi yanında çok kısa kalıyorum ve çok yakışıklı kıskanıyorum diğer kızlar bakıyor biraz çirkin olsaydı iyiydi
Olursa 10
Olmazsa zaten hiç 10 puanlık olmamıştır ahaha
Mskdkdkdkdkkd
Yook kii
Üzdü🥲
Benide:(
Bulalım hemen birini bu kadar üzülüyorsan
Oyle kolay olsa zaten olurdu Şu an
Dünya nüfusunun yarıya takını erkek bu kadar erkek arasından buluruz be
Ankastresi olanlar sevgili yapmasınlar iyi değilmiş uzmanlar söylüyor.
O kdr erkek arasinda duzgun olan kac tane vardır ve ben denk gelir miyim? Sjsjjzjsjsjs
@onlyteenage o davlumbazı olanlar değil miydi
Yalniz mi oliyim istiyosn @onlyteenage
Sen kriterleri yaz arayalım hemen ahahah
Once dogru duzgun adam olsun bu etaptan gecsin de sonrasına bakarz shshsjs
Buluruz be doğru düzgün adam. Dünyada yok değil ya
Yok sadece ankastresi olanlar diyordu, davlumbazlar rahat olsun.
Yalnızlıktan ölen mi var bacım? Bak bana zombi gibi de olsam ayaktayım ve yaşıyorum.
@onlyteenage davlumbazlae bile filtre değiştiriyor siz neden erkek yokmuş gibi davranıyorsunuz shshshah
Yalnızlıktan ölünür demedim ki yalniz mi öliyim dedm sjjsjs bazen bende senin gibi bu moda giriyorum da bazen de boyle duygusallik oluyo iste djsjs
Erkek yok demedik ki biz adam yok dedik. Ki gerçekten yok yalan değil. Ben yalnızlığa alıştım da ihanet, yalan ve aldatmaya alışamıyorum.
@onlyteenage pire için yorganı ateşe vermeyin. Adam kalmamış olsa Lut kavmi gibi helal olurdu dünya
@onlyteenage Katılıyorum
Sağol ponçik ❤️ doğru diyorsun ama cidden erkeklerle olmuyor. Kendileri hem cinslerinin neler yaptığına şahit oluyorlar ama hala bizim bu savunma için ördüğümüz duvarlarımızı kibir ve ego olarak yorumluyorlar. Eğer niyetimizi anlayıp ona göre yaklaşsaydılar biz onlardan önce bu duvarları yıkabilirdik.
@onlyteenage sizde bu Berlin duvarına dönmüş. Erkeklerden olmuyor bayağı geniş bir tabir
Ne gibi geniş? Tercih değiştirmek gibi bir niyetim yok. Ve tasvip etmiyorum da.
Yoo nesi genis dogruya dogru iste ha olan var midir elbette ama pek nadir. Yerinde olsam bunu savunacak bir durumda olmadgimin farkında olurdum
@onlyteenage tercih değiştirmek derken? Erkekleri böyle görmeye devam edeceğim diyorsan senin kararın ama fikirlerin Berlin duvarı gibi yıkılmaz gibi düşünülen hal almış
Tamam kızlar size erkeksiz başarılar dilerim. Erkekler hep kötü aynen
Kingcim eğer yara bandı gibi kullanılıp sürekli aldatılsaydın sen bir erkek olarak çin seddi kurardın hayatında. Şimdi biz kızız diye böyle düşünüyoruz ya da erkeklere düşmanmışız gibi bir algı oluşturmayalım lütfen.
@onlyteenage peki öyle olsun onlycim