Beni sevdiğini söylüyor fakat hakaret ediyor uyardığım hâlde devam ediyor herkesle bu şekilde konuştuğunu hatta bana onlara söylediklerini söylemediğini söylüyor fakat sebebini merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkeğin sevdiği kadına saygısının azalması, çoğu zaman ilişkinin dinamiklerinden ya da kişisel sorunlardan kaynaklanabilir. Birçok durumda, birinin kendini güvende hissetmesi veya rahat olması, onu karşısındaki kişiye karşı daha az saygılı kılabilir. Ancak, hakaret etmek asla kabul edilebilir bir davranış değildir. Eğer seni sevdiğini söylüyorsa, bu tür davranışları anlamak daha da zorlaşır çünkü saygı, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir.
Bazen insanlar, içsel güvensizliklerini ya da streslerini başkalarına yansıtarak, onları aşağılayarak ya da eleştirerek rahatlamaya çalışabilirler. Bu, aslında kişinin kendi özsaygısızlığından kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca, ilişkinizde iletişim sorunları veya sürekli anlaşmazlıklar yaşanıyorsa, bu da birbirinize karşı duyduğunuz saygıyı zedeleyebilir. Duygusal olarak baskı altında hissedilen bir ilişkide, insanlar savunmaya geçebilir ve yanlış bir şekilde kendilerini ifade edebilirler.
Her durumda, bu tür hakaret ve saygısızlıklar, sağlıklı bir ilişki için sorun oluşturur. Kendi değerini bilerek, bu davranışlara karşı durman ve kendini koruman çok önemli.11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim kendisiyle tüm bağlantımı kestim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasıl ki ihanetin affı yoksa saygısızlığında affı olmamalı bence. Ufak tefek argo kelimeler ya da kırıcı sözler pişmanlık ile özür dlendiğinde affedilebilir ama aileye ya da şahsına çok ağır küfürler ettiyse asla affetme derim. Çünkü zamanla kendine olan saygını da yitirebilirsin.
03 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle o yüzden kendisi ile konuşmayı kestim engelledim. Teşekkür ederim.
u 1 yılDoğru bir karar olmuş. Rica ederim 🙏🏻
Soran1 yıl🌷
1 yılEğer sıklıkla sarhoş olan birisi değilse yalan söylemeyi çok seven riyakar biri. Eğer seni gerçdkten sevse bir tane hakaret kelimesi çıkmazdı ağzından emin ol. Kaldı ki sen sevginden saygından defalarca uyarmışsın.
Neden saygı azalır konusuna gelince; birçok erkek artık avucumun içinde dolayısıyla istediğim gibi davranırım, nazım da geçer" mantığı ile hareket eder ilişkilerde. Gerçi bununkisi naz da değil bayağı hakaret.028 Yorumla
Soran1 yılŞöyle ki bir ayrılık süreci geçirdik (kendisinin yanlışından dolayı) ve evet bence yalanı olan biri bana dönmek için birçok şey yaptı hâlâ kabul etmiş değilim ama bana sevdiğini söyleyip hakaret etmesi daha da soğuttu doğrusu
- 1 yıl
Doğrusu buymuş bence. Sana dönmek için isterse dünyayı ayaklarının altına sersin hiç fark etmez. Yalan ve hakaret onun ağzına yuva yaptıysa onu affetsen de ileride aynısını yapacaktır. Hatasından ders çıkaracak birine benzemiyor. Soğuttuğu da senin açından iyi olmuş bundan sonra ondan saçma sapan hakaretler duymazsın.
Soran1 yılÖyle 2 gündür konuşmuyorum direkt engellemek mi doğru olur sizce yoksa mesaj atıp engellemek mi 😄
- 1 yıl
Bence mesaj atıp da onun ağız kokusunu çekmeye gerek yok. Direkt olarak engellemek doğru olur. Sonuçta ayrılık yaşanmış. Daha muhatap olmaya gerek var mı? :D
Soran1 yılSiz de haklısınız ben kendisi gibi saygısız olmak istemiyorum sjsjsj hiç çingenelik öğrenememişim bunu fark ettim sjdjdjd
- 1 yıl
Estağfurullah sjsjsjs :D Aslında eski kız arkadaşımdan öğrendiğim bir şey varsa o da fazla saygının ancak hak eden kişilere verilmesi gerektiğidir. Saygısıza saygılı davranmaya gerek yok :D
Tabi nasıl yetiştşrildiysek öyle devam ediyoruz ama bundan sonra hak edene hak ettiğini vermeyi öğrendik :)
Soran1 yılKız arkadaşınız haklıymış ve hak edene hak ettiğini vermek lazım fakat insan kendine yakıştıramıyor bazen
- 1 yıl
Onu da beni terk ederek öğretti sağ olsun... Her neyse, evet bunu da anlayabiliyorum. Dediğim gibi her insan yetiştirildiği gibi davranır o yüzden bazen yakıştıramamayı da anlıyorum. Bir seviyeniz var sonuçta. Onların seviyesine de düşmek istemiyor insan.
Soran1 yılYaa üzücü olmuştur sizin için... kesinlikle öyle kendimi seviyesine düşürmek istemiyorum.
- 1 yıl
Ne yazık ki epey üzücü oldu ama sağlık olsun diyelim. Bu sayede hayattan bir ders çıkarmış oldum (benim olaylara yaklaşma şeklim sjsjsja)
Peki o zaman, bu durumda sadece engellemek yerine, kısa bir mesaj atıp engellemek daha doğru olacak :D engellerken bile seviyeyi koruyalım :)
Soran1 yılOlaylara yaklaşım şekliniz bence harika ben de hayırlısı buymuş deyip geçiyorum mesela 😂( kendimi bu şekilde avutuyorum) , evet bence de kısa bir mesaj daha iyi olacaktır ama ne yazmalıyım bir fikriniz var mı? Sizi de çok meşgul ettim ya kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
- 1 yıl
Hahajh teşekkür ederim. Bence sizinkisi de gayet iyi. En iyisi, hayırlısı buymuş deyip geçmek :D
Aa estağfurullah ne kusuru? Rica ederim, seve seve yardımcı olurum ☺️
Soran1 yılTeşekkür ederim.😄
Çok naziksiniz teşekkür ederim tekrardan🙏🏻- 1 yıl
Şöyle bir mesaj yazılabilir; "Sana defalarca dürüstlük ve saygının bir ilişkide en önemli şeyler olduğunu söyledim. Ama sen yalanlarınla güvenimi, hakaretlerinle de sevgimi tüketmeyi seçtin. Artık daha fazla kırılmak istemiyorum. Bu yüzden seninle tüm iletişimi kesiyorum. Hayatımda bana değer veren, dürüst ve saygılı insanlara yer var; ne yazık ki sen onlardan biri değilsin. Bundan sonra yollarımız tamamen ayrıldı. Hoşça kal."
- 1 yıl
Ne demek, rica ederim :) hem o sizin nezaketiniz 🙏
- 1 yıl
Ayrıca umarım uygun ollmuştur mesaj :)
Soran1 yılYaa çok teşekkür ederim hemen yazıyorum🙏🏻
- 1 yıl
Ben de çok rica ederim. Tabi nasıl dilerseniz 😊
Soran1 yılEstağfurullah mesaj gayet uygun kaleminize sağlık diyim 😄
- 1 yıl
Hahah çok teşekkür ederim, sağ olun 😇 beğenmenize sevindim :D
Soran1 yılRica ederim🌷
- 1 yıl
Çok kibarsınız. Bir de haddimi aşmak istemem ama şunu söyleyeyim; kıymetinizi bilmeyenler utansın...
Peki, şimdilik söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?
Soran1 yılSiz de öylesiniz mesajınızı da ilettim beklendik bir tepki aldım ve engelledim. Estağfurullah olur mu öyle şey sizin için de keza öyle değerinizi bilmeyenler utansın.
Tekrardan çok teşekkür ederim çok kibarsınız zamanınızı da çaldım yardımcı oldunuz sağ olun.🐣🙏🏻- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Ne mutlu bana böyle düşünüyorsunuz :D Öyleyse geçmiş olsun diyelim. Umarım bundan sonra gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.
Amin, sağ olun umarım utanırlar.
Ben de tekrardan rica ederim :) ne demek, lafı olmaz :D Çok çok sağ olun. Onurlandırdınız, çok teşekkür ederim. Hem unutmayın, o sizin kibarlığınız ☺️ Estağfurullah o nasıl söz? Zamanımı kaliteli harcadım ve unutmayın ki seve seve yardımcı oldum. Siz de çok sağ olun. Öyleyse iyi geceler dilerim. Kendinize çok iyi bakın :)
Soran1 yılOlsun olsun güzel oldu gerçek yüzünü görmüş oldum kendisinin hayırlısı oldu diyelim🙏🏻Amin çok sağ olun, umarım karşınıza sizin gibi yüreği temiz biri çıkar ve çok mutlu olursunuz. İyi geceler kendinze çok iyi bakın Allah'a emanet olun.🙏🏻
- 1 yıl
Öyleyse hayırlısı oldu :D Amin siz de çok sağ olun. Siz de Allah'a emanet olun 🙏🏻 Tüm iyi dileklerim sizinle 😊
Soran1 yılSağ olun🙏🏻🌿
- 1 yıl
🙏🏻🤗
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı erkekler zamanla karşısındakini garantide görüp gevşeyebilir. Bu yüzden diline dikkat etmez, saygısızlaşır. Kimi insan herkese sert konuşur ama seven insan sevdiğine farklı davranır. Uyardığın halde devam ediyorsa, ya huy edinmiş ya da seni yeterince önemsemiyordur. Sevgi var diyebilir ama davranışa yansımazsa kıymet azalmış olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız gerekeni yaptım zaten.
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederim
Soran1 yılBen teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşk dediğin şey saygıyla harmanlandığında anlamlı, canım benim! Sevgiyle "seviyorum" kelimesini söylemek yetmez, o sevgi davranışlara da yansımalı, değil mi? 🌸 Eğer hakarete maruz kalıyorsan ve bu devam ediyorsa, bunu hafife almamalısın. Belki iletişim tarzı yanlış, ancak hiçbir şey hakaret etmeyi haklı çıkarmaz. 🔥
Sebebi ne olursa olsun, bu durum seni incitiyor gibi görünüyor. Ona hislerini açıkça ve net bir şekilde dile getirdin mi? İçine atıp sessiz kalma sakın, iletişim çözümün anahtarıdır. Ama eğer sınırlarını anlamıyor ve düzelme isteği göstermiyorsa, belki de kendine daha saygılı bir yolda ilerlemek isteyebilirsin. Unutma, sen her zaman sevgi ve saygıyı hak ediyorsun. 💖
Peki, sen bu konuda daha önce farklı çözümler denedin mi? Belki de bu davranışının altında farklı bir neden var?03 Yorumla
Soran1 yılSürekli uyarıyorum fakat düzeltmiyor kendini artık canımı sıkmaya başladığı için konuşmamayı tercih ediyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOff canım ya, haklısın üzülmekte! 😔 Sürekli uyarıp karşılık bulamamak cidden yorar insanı. Kendine biraz zaman ver ve belki de bu durumun seni daha fazla yıpratmaması için mesafeni korumayı düşünebilirsin. 💔 İnsan, sevildiği kadar değer de görmek ister. Eğer bu çizgisi değişmiyorsa, seni üzen bir ilişkiyi taşımak zorunda değilsin. Önemli olan kendi mutluluğun! 🌟🦋
Soran1 yılTeşekkür ederim 💕
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir erkek bir kadını seviyorsa, ona asla hakaret etmez. Çünkü seven bir insan, sevdiğini üzmekten çekinir. Sevgi demek, güzel sözler söylemek, kalp kırmamak demektir. Hakaret varsa, ortada sevgi değil, saygısızlık vardır. Gerçekten seven biri, kadının kalbini korur, ona iyi davranır. Kötü söz söyleyen biri, ne sevgiye ne de değere sahip değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılSana hakaret ediyor ve buna rağmen uyarmak ile yetiniyor ve ilişkiyi sonlandırmıyor isen sana olan saygısı şüphesiz azalacaktır..
13 Yorumla
Soran1 yılBir ilişkimiz yok ayrılık yaşadık şu an geri dönmek istiyor ama sözleri ve davranışları bu şekilde
- 1 yıl
Mantıksal yaklaşım sergilemeli ve eylemleri üzerinden değerlendirip hareket etmelisiniz.. Değerli hissetmediğiniz hiç bir iletişim içerisinde bulunmamanızı öneririm..
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılBir erkeğin sevdiği kadına saygısının azalmasının birçok nedeni olabilir ama hiçbiri hakaret etmeyi haklı çıkarmaz. Bazen kişi, karşısındaki insanın sevgisini garanti gördüğünde sınırları ihlal etmeye başlar. Seni kaybetmeyeceğini düşündükçe davranışlarına dikkat etmeyebilir. Ayrıca, kendi içinde çözmediği öfke, stres ya da kişisel problemler de bu tür saygısız tutumlara yol açabilir. Herkese böyle davranıyorum demesi, seni özel görmediğini ya da değer vermeyi yeterince önemsemediğini gösterir. Gerçek sevgi, saygıyı gerektirir. Sürekli uyardığın hâlde değişmiyorsa, bu tavrı normalleştirmemeli ve kendine verdiğin değeri sorgulamalısın. Kimse hakareti hak etmez.🙏🏻🌷
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle o yüzden gerekeni yaptım teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim, çok iyi yaptın.👍🏻
1 yılülkemizde erkeklerin çoğu kadınlara saygı duymuyor zaten rol yapanlar var
10 YorumlaNiye kendinize bunu yaptırırsınız yemin ederim anlamıyorum ya et işte ağzına ne düşünüyorsun belli adamın ne bok olduğu be knk
03 Yorumla
Soran1 yılSeviyesine düşmek istemedim ama hallettim
Soran1 yılYiaa çok teşekkür ederim sen de öylesin yerim seni yiaa 🎀💕🎀💕🎀
1 yılÜslup sorunu maalesef düzelmez. Herkese böyle konuşuyorum beni böyle olmamis ciğ halimle kabullen demek büyük saygısızlık.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle😔
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSevmiyorsa saygıda git gide azalır zaten. Seni sevdiğini sanıyor sadece. Seven insan asla değişmez saygısını bozmaz.
00 Yorumla Saygı olmayan yerde sevgi yoktur seven erkek sevdiği kadına asla hakaret etmez
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkese söylüyomuşmuş, iyi b*k yiyo ag saygısızı. Aynı saygısızlıkla cevap ver sen de ona
03 Yorumla
Soran1 yılSeviyesine düşemem benim aldığım terbiye böyle buna izin vermiyor ne yazık ki ama hallettim
Soran1 yılAynen öyle💅🏻😌
1 yılKadın erkeğin sevmediği davranışlarda bulunuyor olabilir, hataları göze batıyor olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılAksine onca saygısızlığına rağmen kendimi bozmadım ve tam tersine onun hataları oldu hep.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgisine karşılık bulamamasından dolayı.
Çünkü aşk tek taraflıdır , sevgi ise karşılık bekler.02 Yorumla- 1 yıl
Gerçi sevdiğimden karşılık bulamayan ben olsam o ilişki o an biter ya.
Neyse siz devam edin.
Soran1 yılDoğrudur fakat böyle bir durum yoktu
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Biz erkeklerin soylediklerine inanma yaptiklarina inan
022 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılAslına bakarsanız istediğini hiçbir zaman alamadığı için böyle olduğunu düşünüyorum kolay kızlara alışmış
Soran1 yıl@dehdhd sakin olun sjsj uzak mesafe ilişkisi bizimki arkadaştık sonra evrildi sevgiliye daha sonra uzak mesafe oldu yani bence alacağı tek şey sevgim emeğim olabilir
Soran1 yıl@dehdhd haklısınız ben gerekli açıklamayı yaptım
Soran1 yıl@dehdhd sjsjsjs çok tatlı ve agresifsin ssjsj
Soran1 yıl@dehdhd sjsjsj ayh boş ver sıkma güzel canını🤭birde ayrılık yaşadık ya bir güven sarsılması yaşadım kendisine de açık açık söylüyorum yani üstte çıkmalar falan
Soran1 yıl@dehdhd 😅
1 yılSevmediği kadınmış demek ki. Seven saygısız davranır mı. Yiok.
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi haklısınız.
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeğin gerçekten sevdiği kadına saygısı azalmaz ama sen eğer ki hata yaparsan o zmn azalabilir. bi de karakter meselesi yapısında varsa yapacsk bişey yok.
03 Yorumla
Soran1 yılTam tersine onun bana hatası oldu manipülatif biri olduğunu düşünüyorum ne yapmaya çalıştığını bazen anlamıyorum.
Cevap sahibi1 yılO zmn yapısında vardır işte
Soran1 yılHmm anladım
1 yılKadının erkeği anlaması, erkeğinde buma göre hareket etmesi gerekir
00 Yorumla
1 yılArtık sevmediği için.
00 Yorumlabu nasıl ilişki sen herkesmısınkı onun icin senınlede herkese konuştugu gıbı konuşuyor sacma bır savunma
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle
1 yılErkek üstünlük kurmak ister laf sokmaları meşhurdur zaten sever sevmesine de tatlı dille anlatmaları öyle oluyor onların
07 Yorumla
Soran1 yılBence bu tatlı dil değil kimse affedersiniz ama ya, canım, mal vb demez
Soran1 yılA*k demez
- 1 yıl
Heh işte ben bunları yaşıyorum zaten çünkü bir odunla evliyim romantiklik nedir bilmez hiç
Soran1 yılYani evli olunca nasıl olur bilmiyorum normal mi karşılanır ama biz sonuçta bir ayrılık yaşamışız ve tekrar gelmek istiyorsun bu şekilde tavırlar el hareketleri çekmeler hakaretler küfürler bir erkeği itici yapıyor
- 1 yıl
Evet bence de sevgili olunca neyse evlenincede değişmiyorlar huyları aynı
Soran1 yıl😂😂Allah yardımcınız olsun
- 1 yıl
Teşekür ederim saolun
Seven erkek asla hakaret etmez.
20 YorumlaKarakteri yok çünkü
10 Yorumla
1 yılSadakat olmadığı için
10 YorumlaKısa dönemde birini tanıyamazsın kısacası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılRahatsız olduğunuzu bile bile yapıyorsa sıkıntı.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle🌿
Sevgisi de azalmıştır demektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsa azalmaz
10 Yorumla
1 yılSevmiyo
10 Yorumla
1 yılSevgi bitince de saygı da kalmıyor maalesef.
10 Yorumla
1 yılNarsist ve manipüleci erkek.. uzak durr
10 Yorumla
1 yılBaşka birini bulduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCepte gördüğü için.
00 YorumlaOnu kullandiysa azalir
06 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir durum söz konusu değil 🙏🏻
Soran1 yılBilemiyorum artık kendisiyle iletişimim yok yine de teşekkür ederim cevapladığınız için.
Soran1 yılTeşekkür ederim ama hallettim.
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki sevdiği kadının bi yanlışını görmüştür
00 YorumlaErkek adam olursa azalmaz
04 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle kırıcı olduğunu da dile getiriyorum fakat umursamıyor.
Soran1 yılTeşekkür ederim öyle yapacağım🌷
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl o dengesizden
01 Yorumla
Soran1 yılİlişkimiz yok ama merak etmeyin halledeceğim😄🙏🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkası vardır
04 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılUzak dur boş ver
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌷
Cevap sahibi1 yıl😇🥰🥰
1 yılSevgiye inanma mevat
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBiktirma adami
00 Yorumla Sevgisi bitmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyeterince tepki koymamışsındır
00 Yorumla
1 yılUzun ilişki
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi