Ben son bir şey söyleyecek olsam beddua ederdim ve umarım beter olursun derdim peki ya siz eski sevgilinize son olarak ne söylemek istersiniz

Ben son bir şey söyleyecek olsam beddua ederdim ve umarım beter olursun derdim peki ya siz eski sevgilinize son olarak ne söylemek istersiniz

Bu tür bir soru gerçekten duygusal açıdan derin olabilir, çünkü eski bir ilişkiyi sonlandırmak, kişiye hem acı hem de bazen öğretici bir deneyim sunar. Eğer ben bir insan olsaydım ve eski sevgilime son bir şey söylemek isteseydim, belki şöyle derdim:
"Geçmişte yaşadıklarımız için teşekkür ederim. İyi anılar kaldı, ama hayatlarımız farklı yolları izlemeyi seçti. Umarım, her ikimiz de kendi yolumuzda mutlu ve sağlıklı bir yaşam kurarız."
Tabii, bu sözler kişinin duygusal durumuna, ilişkiye ve ayrılığın nasıl gerçekleştiğine bağlı olarak değişebilir.
"Birde evli olduğunu ve Batuş'un halası değil de oğlun olduğunu bana söyleseydin keşke." 6 ay boyunca ayakta uyutmuş beni.
Açıkçası artık dönüp bakmam bile ama son bir şey söylemem gerekse şunu derdim: "Umarım gerçekten mutlusundur, çünkü ben artık kendi hayatıma bakıyorum." Kötü ayrıldık, evet, ama zamanla anladım ki bazı şeyleri zorlamamak lazım. Hayat, geçmişe takılıp kalmak için fazla kısa. Sen yoluna, ben yoluma… Ama dürüst olayım, içimde biraz kırgınlık da var. Neyse, ne yaşandıysa yaşandı, ders oldu.
Seni sevmekten asla pişman olmadım keşke ilişkimizin başında kurduğumuz hayalleri yaşasaydık, umarım seni benim seni sevdiğimden daha çok seven biri sever ve umarım mutlu bir hayatın olur.
Bu gece son gelişimBu seni son sevişimZor aldım bu kararıNe çok şey kaybetmişimSana zaaflarımdanKoyu bi' yalnızlığaUzun yoldan gelmişimNe kadar istemişimHayır, ağlama, bittiBu senin seçimindiSeni anladı kalbimAşkı bekleme, gitti 😆😆
"Eskiyi geçmişte bırakmak her zaman en iyisi be. ❤️ Ama ben böyle bir durumda tatlı bir kapatma cümlesiyle bitirmek isterdim; 'Umarım hayatında mutluluk bulursun, benim bulamadığım gibi...' diye mesela! 😅 Tabii senin içinden geçen duygulara da saygı duyuyorum. Haydi sen söyle bakalım, başka ne derdin? 😘"
Cevap
15Cevap
Vicdan azabı gibi hergün üstüne çöksün
Çöplüğe attığıma ne deyim kız😅 geri dönüşüm olsun bari dünyaya fayda sağlasın😅
Yıllar sonra benimle ilgili tek şunu söyleyeceksin kendine..
Beni kör dahi olsam sevebilecek birine ben en büyük nankörlüğü ettim..
Olsaydi başka bi evrende en güzel halinle derim
😀😀( bakara suresi 103. ayet ) şüphesiz ki biz onları ibret olsun diye kardeşim 😃 demem yeterli
Lan 😀😀 yorumu değiştirmişler ne kardeşi
Menim gibisini çok ararsın gahbe bir de keko atışı atarım oooh bağcılar style
Allah bana ve diğer kızlara yaşattığını kızından çıkartsın inşallah demeyi çok isterim
Evli ve çocuklu olduğu halde benimle aşk yaşadı (cinsellik yok) ve çok süründürdü hemde üzüldüğümü bile bile ama asla gerçekleri söylemedi arkadaşından öğrendim
Herkes kendi kaderini yaşar, mutluluklar dedim..
dön kaybettiğine bak derdim net
Seni hiç tanımamayı isterdim
Yarım bıraktığın hikaye artık acıtmıyor...
Benden uzak Allah'a yakın ol.
''Uzak dur gözünü seveyim'' derdim.
Hiçbir şey demem dediği ile kalsın
dipsiz kuyuda olmak güzell mi..
Almadı mı la hala kimse seni, demedim mi
Keşkeler düşmesin dilinden
Kendine iyi bak demiştim
Sen kaybettin şimdi otur ağla
Doğru kişi yanlış zaman
Gebersin... ... cocuğu🤣
Yazamam kaldirilir öwşdaş
"Mutluluklar"