"Söylediklerimden çok sustuklarımda saklıyım.. Ve gizlediklerimde gizliyim.. Beni anlamak için; Konuştuklarımdan çok Sustuklarıma kulak verin.. Aklım sukütu sever benim.. ... Çünkü çok ağır ödeştik biz hayatla.. Ben sonu olmayan çok yollardan geçtim.. Üç noktalar koymaz bana.."
Hatalı olduğunu bile bile birbirimizi çok seviyorken neden böyle yapıyorsun 1 yılda yaşanılanı 1 saatte unutmak bu kadar kolay mı verdiğin sözleri tutmak bu kadar mı zor her şey için geç olmadan bir şeyler yap bir şeyleri kurtarmak için çabala güzelliğim
Son söze gerek yok. Ama özlü söz gibi ortaya yazayım; Onu içinde tüketmeden kendi mutluluklarını üretemezsin. Yaşadık, yaralandık, iyileştik, yürüyoruzdur hayat... Yaralandığın yerde kalırsan iyileşemezsin 😉
Evet kişisel gelişim seansımı da bitirip gidiyorum djdjsjak 😂
Gururum olmasaydı da gerçekten söylemek istediklerimi söyleyebilseydim. Seviyorum, gitme deseydim ama bunu yapmadığım için pişman değilim. Çünkü desem de bir şey değişmezdi, daha çok üzülmekten başka bir şey olmazdı.
Duruma göre değişir ama gerçekten beni sevdiğini hissettirip ciddi düşünüp başkalarının lafına bakp braktı o halde iyi dileklerde bulunup ayrıldık ona gerçekten inandığımı söyledim artık mantkla hareket edeceğimi uni yi bitirip bir iş sahibi olmasnı söyledim kolay kolay birine aşık olamayacagmı. zor oldu be acı çekiyorum şimdi.. keşke şunları deseydm bundan sonra mutlu olmazsn inşallah sevemezsin kimseyi Allah seni bildiği gibi yapsn demeyi çok isterdim artık diyemem de icimde kaldi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sana kalbin kadar geniş bir dünya bırakıyorum birlikte dönersiniz artık!
Şimdi sana ilk kim dokunduysa ona git diyecemde dünya turu atmandan korkuyorum!
Sonuncusu bence en ağarı 😂 Sana beddua etmiyorum ama Umarım geçmişinde tiktok kullanan birini seversin...
Derdim 😡😡😡
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hani sevgime cok guvendin, nasilsa benden gidemez dedin, devamli kafana gore davrandin ya, hani beni ve ailemi her defasinda kibirinle horladin kucumsedin, beni unutamaz dedin ya. Seni unutali cok oluyor. Hayattaki en buyuk pismanligimsin senden kimseye koca olmaz, kendi pisliginde bogulacaksin. Beni devamli birileriyle kiyasliyodun hani artik mumla arayacaksın
Hatırlıyormusun bana hep kıymet bilmez derdin beni çok sevdiğinden ve hep kimsenin beni senin kadar sevemeyeceğinden bahsederdin. Aslına bakılırsa sen haketmediğin kadar kıymet görmek istedim ve görüyorumki haklısın beni ihanetle vuracak kadar sadakatsizce sevmedi kimse..
sen karakterine yakışanı yaptın. kendin gibi biriyle bir ömür geçirirsin umarım allahından bul
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kız vardı de beni çok severdi bensiz yaşayamaz zannediyordu de ama ben onun hayallerinide çaldım de derdim herhalde. Hala unutamadım o kadar çok seviyorum ki keşke böyle olmasa olan çok sevenlere oluyor işte. 😐
En İyi Cevaplar