Eim beni aldatıyr mu?

ben dört çocuk annesi bir bayanım, kocamla beraber yaşamaktayız. Ancak geçen günlerde bir şey fark ettim. 2. çocuğum abdullah bana şok edici bir şey söyledi.

oğlum anaokuluna gitmekte, 2. senesi ve öğretmenleri ilkokula geçmesini henüz önermiyor. Geçen gün oğlumu anaokulundan babası aldı. Geldiklerinde 2 poşet abur cubur aldıklarını gördüm. Kocam eve gelirken genelde benim istediğim ev ihtiyaçlarını almaz. Normalde çok cimri biridir. Ancak ne hikmet ise oğlum ile beraber 2 poşet abur cubur almış. Oğluma neden bu kadar çok şey aldıklarını sorduğumda bana "sır sakladığım için babam bana ödül aldı" neymiş o sır dediğimde ise "babam kimseye söylemiceksin dedi yoksa bir daha abur cubur almazmış" dedi ama çok şüphelenmedim, çünkü kocama güveniyordum.

ilerleyen günlerde çocuğumu okuldan almaya ben gittim normalde hep babası gider. Gittiğimde olumun öğretmeninin çocuğumun önünde eğilmiş bir şeyler söylediğini gördüm. Anladığım kadarıyla babasının geleceğinden emin olmaya çalışıyor gibiydi. Beni görünce de yüzü düştü.

Çocuğumu okudlan aldıktan sonra onu sıkıştırdım o sırrı bana söylemesi için. bir kaç tehditin ardından oğlumun öğretmeni ile kocamın oğlumu okuldan erken alıp üçü birden yemek yemeye gittiklerini öğrendim. Bu ne demek kızlar lütfen yardım edinnnn

Eim beni aldatıyr mu?