Esim beni aldatiyormu?

Bundan bir sene once esim kendine yeni instagram acti, eski instasi duruyor ama ben ne olur ne olmaz diye sifresini kayit ettim, bu devirde babana bile guvenme demisler.. bundan bir hafta once icimden bir ses eski instasina bak dedi. Baktim ve arama gecmisinde kadinlar oldugunu gordum.. hic uzatmadan sordum senmi baktin diye ‘hayir ben uzun zamandir o instagrama girmiyorum dedi’ bende kim bakti ozaman dedim, oda bilmiyorum dedi bende cok uzatmadim. Ayni his bugunde geldi ve bu sefer begeni ve yazdigi yorumlara baktim. Iki hafta once birine yanit vermis ve ustelik kadinlari begenmis. Herneyse bende bunu soyledim tabiki ve normalde hic bakmam telefonuna, bugun kontrol ettim. Bilmiyorum neden ama chatgpt gecmisine baktim ve soyle sorularla karsilastim ‘ ben evliyim ve bir kiz ariyorum sks icin boyle bir site varmi’ veya ‘ discordda en seksi ciplk groeplar’ vesayre.. ben bunu gorunce tepemden asaga sular dokuldu.. ben ona sordugumda yok oyle degil soyle felan demeye basladi, is yerinde erkeklerle bunlari konusuyoz felan dedi. Bunun yuzunden birsuru borca girdim, ailemle aramda iyi degil. Ne yapicagimi bilmiyorum financal anlamda okadar iyi degil. Onerisi olan var mı cunki ne yapicagimi ve dusunucegimi bilmiyorum

Esim beni aldatiyormu?